من کل صفحات رو خوندم تقریبابجز بحث ای متفرقه ای که پیش اومده بود. به نظر من بهترین پیشنهادی که اینجا شده بود پیشنهاد مدیر گرامی بود ! حالا ایشون با جنبهی Fun گفتن اما واقعا رستوران و فست فود و کافی شاپ سود فوق العادهای (۴۰ الی ۶۰ درصد حد اقل) داره ! فقط یکم باید زیرک باشین تا بتونین خودتون رو از بقیه جدا کنین ! بعنوان مثال یه رستورانی هست ، وقتی شما واردش می شین و میشینین سر میز به تعداد افرادی که سر میز هستن گارسون میاد سر میز و هر گارسون اختصاصی سفارش شما رو به ذهن میسپاره (یادداشت نمی کنه) وقتی غذا حاضر شد همهی گارسون ها با هم میان سر میز و با هم در غذا رو بر می دارن ! آخر کار هم که خارج میشین صورتحساب رو به قیمت خدا تومن باید پرداخت کنین و خوردهی بقیه اش رو هم باید بذارین بمونه
این برای من که یزدیم خیلی آزار دهنده است
خلاصه که یه سری ایده های کوچیک توی کارهای تکراری می تونه موفقیت آمیز باشه !
اما ایده های بندهی حقیر برای شروع یه بیزینس پر در آمد (ماهی ۳میلیون به بالا) که خودم اگر وقتشو پولشو داشتم در حال حاضر انجامشون می دادم
راه اندازی گیم سرور همراه با نرم افزار اختصاصی و سرور قوی : مانند گارنا و ... نه مثل سرورهایی که فقط آی پی شون در دسترس مردم باشه ! نرم افزار و همه چی داشته باشه ! از طریق فروش جم و تبلیغات هم می تونین کسب در آمد کنین ! الان شما یه نگاهی بندازین به روم های ایران گارنا حدود ۱۰-۱۲ تا روم مخصوص ایران هست که همه شون تقریبا ۲۵۵ نفر فول هستن ! البته بسیاری هم برای لول آپ لاگین شدن اما شما روزانه حداقل ۱۵۰۰ تا بازیکن دارین ! البته فقط بازی دوتا ! اگه بتونین سرور دوتا ۲ راه بندازین که مطمئنا می ترکونین ! چون می تونین حق عضویت بگیرین و در آمدتون رو بیشتر کنین و دوتا۲ هم الان سرور درست حسابی توی خاور میانه نداره و می تونین جیب عرب ها رو خالی کنین
برنامه نویسی اتوماسیون قوی برای سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی، برای بیمارستان ها ، هتل ها و ... ! البته پیاده سازی این کارها نیاز به بستر لازم در امور بازاریابی و فروش رو هم داره ! ولی کلا اگر سیستم جامعی باشه و پارتی خوب هم داشته باشین می تونین با نصف این پول برنامه نویسی رو انجام بدین و خود نرم افزار رو مثل بنز با قیمت دو برابر بفروشین !
برنامه نویسی گوشی های هوشمند ! که خود این موضوع گستردگی خاص خودشون داره و بسته به ایده ای که پیاده سازی می کنین باید هزینه بشه و تبلیغات هم لازمه !
ایده های نرم افزاری و برنامه نویسی های آنلاین ! کمی گشت و گذار کنید ، سامانه های ثبت اختراع و ... رو بگردین ، مطمئنا ایده های جالبی پیدا خواهید کرد که نیاز به سرمایه گذار دارند و بازدهی خوبی دارن ! خود من یکیشون :دی
نهایتا سعی کنید:
۱- بجای خرید و فروش جنس فیزیکی دنبال خدمات دهی باشین ! چرا که هزینه های اولیه بشدت میاد پایین و هزینه های مثل انبار داری و .. رو نباید پرداخت کنید ! صد البته پشتیبانی لازمه برای سرویس و خدمات که اون رو هم می تونین با کمک دوستان و یا استخدام افراد انجام بدین !
۲- سعی کنید کاری که می خواین انتخاب کنین به بازار داخلی بسنده نکنین و کارتون رو به نحوی بصورت بین المللی هم ادامه بدین !
۳- کارهایی که زمینهی خوش گذرونی و سرگرمی (رفع بیکاری) جوونای هم سن سال خودمون رو داشته باشه بازدهی بیشتری خواهد داشت ! مثل بازی ، فست فود ، کافه و ...
امیدوارم تونسته باشم کمی تا قسمتی ابری کمک کرده باشم !
ارادتمند :دی
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سلام خسته نباشید
بهترین روش در امد فروش اب هست درست شنیدین فروش اب معدنی
شما با این سرمایه میتونید دستگاههای تصویه اب بخرید بعد اب تصویه کنید بعد تو بطری مخصوص با ارم شرکت خودتون بزنید. بهترین مکان فروش هم توی بازار هستش
با تشکر
مهندس جان کارخانه آب معدنی الان مثل قبل نیست
سختی هایی رو داره
اول اینکه خیلی سخت مجوز میدن
دوم اینکه باید یک منطقه رو پیدا کنید که آب رو از اونجا بردارید
باید اهالی اون منطقه رو راضی کنید
به یک سوله نیاز داره
دستگاه
و کارگر و ....
حد اقل حدود 400 تا 500 میلیون تومان پول لازم داره برای استارد
با 40 میلیون نمیشه مهندس جان
ما سمت شهرستان خودمون ، (قزوین ، منطقه بوئین زهرا ، شهرستان آوج) خواستیم چنین جرکتی بزنیم البته من شریک نبودم تو اون کار و فقط در جریان کاراش بودم
سرمایه زیادی لازم داشت
پدر بنده هم بیخیال شد
همون ساختمان سازی خودش رو ادامه داد
موفق باشید
بدید دست من براتون نگه دارم
شماره حساب بدم?
D:
id telegram:hosienra
بنده هم به عنوان اسپم به همکار گرامی همون فلافلی رو پیشنهاد میدم
Telegram: Secure_Turk
سلام عزیز،
از اوایل تابستان بورس نوسانات و رشد خوبی داشته. روی برخی از سهام ها در بازه 6 ماه 130% سود داشتیم و در بازه های زمانی 3 تا 6 ماه هم 30 تا 60 بوده...که البته نیاز به اطلاعات و مهارت خاص خودش داره که با ضریب اطمینان بالا و ریسک پایین سود مناسبی به دست بیارید.
مورد دیگه که در خرید سهام باید مد نظر داشت، خرید سهام هایی هست که با توجه به رشد شرکت افزایش سرمایه میخوره و سهامداران فعلی در اولویت با قیمت پایه 100 هستند (که البته تا 6 ماه مجاز به فروش اون سهم نیستند) اما بعد از 6 ماه فیدبک خوبی داره.
مورد آخر شرکت هایی با رشد خوب هست که سود سالانه مناسبی هم اختصاص میدن که با ترکیب گزینه اول میشه بازدهی رو بالا برد.
موفق باشید.
حرف دوست خوبمون کاملا در این مورد تایید میشه
به خصوص طی مزاکراتی که انجام شده و مقداری هم بازار آروم شده
و حباب مسکن هم شکسته و مردم دیگه رو مسکن سرمایه نمیزارن
بورس خیلی بهتر شده الان
سهم شرکت های ماشین سازی حدود 60 درصد بالا رفته
خیلی خوبه
اگر کمی مطالعه در مورد بورس کنید و توش سرمایه بزارید خیلی خوبه الان تو این وضیعت بازار
فراموش نکنید که اگر پول در بورس باشه باعث اشتغال و پیشرفت مملکت میشه ولی اگه تو بانک باشه تا سود بگیرید باعث رواج ربا در مملکت و افزایش وام های 27 28 درصد در کشور میشه
موفق باشید
از استارتر عزیز یک سوال داشتم
بعد از گذشت حدودا 3 ماه هیچ کاری یعنی انجام ندادن؟
و در این مدت هیچ پولی به پول قبلی اضافه نشد که بچه ها با فکر باز تر !! بخوان نظر بدن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)