به خاطر تحریم ها حتی حساب دوستان ما در دوبی را که ملیت همانجا را دارند مسدود کردند چون میگن با ایران رابطه داشتند. هر چی میکشیم از این تحریم هاست و کاریش هم نمیشه کرد.
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
به خاطر تحریم ها حتی حساب دوستان ما در دوبی را که ملیت همانجا را دارند مسدود کردند چون میگن با ایران رابطه داشتند. هر چی میکشیم از این تحریم هاست و کاریش هم نمیشه کرد.
دوستان چي لازم داريد كه حساباتون باز بشه؟ مدارك تاييد هويت لازم داريد؟بگيد چي لازم داريد شايد بتونم يه جورايي براتون فراهم كنم(البته من با فري لنسر آشنا نيستم اما احتمالا بتونم يه چيزايي براتون جور كنم فقط گير كار رو بگيد)
من هم
Account Closed
Account of EditorJCwriter has been closed.
K nowledge IS P ower
اکانت شما کامل بسته شده ؟
چیکار کردید مگه ، چیزی بهتون گفته بودن ؟
اگه کسی شماره تلفن و یا ادرس تو ملبرن از فریلسنر داره بده که میخوام به صورت جدی تر پیگیری کنم
از هویز سایت شماره تلفن رو پیدا کردم ، قبلا هم تو خود سایت بود برداشتن احتمالا برای اینکه ملت هی زنگ نزنن
Administrative Contact:
Freelancer Australia Pty Limited
Customer Service ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
Technical Contact:
Freelancer Technology Pty Limited
Matt Barrie ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
پیگری میل که به هیچ جا نرسید اول تلفنی ، حضوری چون ملبورن نیستن سخت میشه ولی یه کاریش میکنم
والا یلوپیجیز استرالیا که این رو میده:
Freelance Technologies
Bayswater WA 6053
تلفن: 0433 519 564
لینک:
Yellow Pages® | "Freelancer Technology Pty" in All States, Australia
اسم و شماره ثبت شرکت رو پائین صفحه های سایت روبروی کپی رایت زده:
Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
توی صفحه کانتکت آس هم آدرس این رو زده:
Address
Freelancer.com
Suite 52, Jones Bay Wharf
26-32 Pirrama Rd
Pyrmont, New South Wales
Australia 2009
ACN 134 845 748
لینک:
Contact Us Freelancer.com
ممنون ، پیگیری میکنم ، اگه بقیه هم به پرسن که ایا با ایران مشکل پیدا کرده و باید چیکار کرد و یا با قانون باهاشون حرف زد که طبق فلان قانون تحریم نیستیم خوب می شود
عجب، به همین راحتی بستند اکانت شما رو ؟!
برای من هنوز فعاله ولی لیمیته ... من حدود 20 روز پیش مدارک رو ارسال کردم ولی هنوز under review هست ...
ولی از روی قبض تلفن ثابت فارسی که فرستاده بودم آدرسم رو وریفای کردند، اون 2 تای دیگه هنوز خبری نیست. برای مدرک شناسایی هم پاسپورت رو فرستادم.
شاید چون من پروژه باز 2 تا دارم الان نبستند اکانتم رو و بعد از این ببندند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)