سلام عزيزان با توجه به اين كه سايت هاي من درسته ولي خدايي ناراحتم مي بينم سايت هاي دوستانم خوابيده
از خداوند مي خوام به حق 14 معصومش مشكل اين دوستانم به خير و خوشي حل بشه و كسي ضرر و زياني محتمل نشه
انشالله
سلام عزيزان با توجه به اين كه سايت هاي من درسته ولي خدايي ناراحتم مي بينم سايت هاي دوستانم خوابيده
از خداوند مي خوام به حق 14 معصومش مشكل اين دوستانم به خير و خوشي حل بشه و كسي ضرر و زياني محتمل نشه
انشالله
با اجازه دوستان بنده برم
فردا ساعت 10.30 سعی میکنم بیام و پیگیر مسائل باشم امیدوارم مشکلات حل بشه
شب همگی خوش
ساعت 5.30 صبحه و تنها کسی که تو این تاپیکه منم!
بنده فقط یه سایت دارم که همه امیدم به اونه
خدا کنه همه چچی اکی بشه
شرکت گذرگاه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا حداکثر تا قبل از ظهر امروز این مشکل را حل کند.
بابت این موضوع متاسفیم و موضوع تحریم یا شایعانی که رایج شده است نیست.
خوب مثل آدم بگن مشکل چیه دیگه این حرکتا چیه
keep calm and trust Gozargah![]()
:|:|:| من موندم بعد از این همه بدبختی وقتی سرورها بالا اومدن باز هم شما حاضر به همکاری با گذرگاه خواهید بود؟؟؟
ویرایش توسط nader_star : January 9th, 2013 در ساعت 10:49
بستگی دارد موضوع چی باشه و مشکل از کجا باشد
کسی که توی کار هاستینگ حرفه ای باشه میدونه که مشکل همیشه هست و باید تقلیلش داد و الان هم مشکل هست و باید سعی کنیم حل کنیم که بهترین کار اینه ه با گذرگاه همراه باشیم تا ببینیم چطور میتونیم کمک کنیم تا کمک هامون رو بکنیم و مشکل برطرف بشود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)