صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 10161718192021222324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

15 فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
    بسیار مفتخر هستیم بهترین ها را با قیمت مناسب برای شما به ارمغان اورده ایم... سرور های زیر از دو دیتا سنتر محبوب جهان هتزنر المان و کولو کراسینگ امریکا میباشد.. تمامی سرور های ارایه شده توسط ما دارای منابع کاملا اختصاصی با پرت ۱ گیگ بوده و بر روی هارد های پر سرعت قرار دارند.
    Hetzner
    این دیتا سنتر که از دیرباز محبوبیت خاصی در میان یوزر ها پیدا کرده است و صد البته سرور های المان از اپتایم و سرعت خارق العاده ای برخوردارند که همه کم و بیش در مورد این دیتا سنتر شنیده اند.
    colocrossing
    این سرور دارای ویژگی های بسیار خاصی است که خود را از دیگر سرور ها متمایز کرده است
    از جمله این ویژگی ها میتوان گفت این سرور اختصاصی برای شرکت کولو سرور colo گردیده است
    تمامی قطعات این سرور نو هستند.
    سرور های ارایه شده توسط این سرور در صورت تمایل بر روی هارد های پرسرعت SSD ارایه میشوند.
    این سرور از دو پردازنده قوی Xeon E3-1230 V2 استفاده میکند که نهایت کیفیت و سرعت را به ارمغان می اورد.

و... این سرور به حرفه ای ها پیشنهاد میشود.
    Id yahoo: coloserver
    www.coloserver.ir
    لیست قیمت ها به صورت زیر است:

colocrossing usa

پلان اول - رم256 مگابات

Xeon E3-1230 V2

هارد40 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل دلخواه شما

13.000 تومان

موجود نیست

پلان دوم - رم 512 مگابایت

Xeon E3-1230 2 Core

هارد 80 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

17.000 هزار تومان

http://coloserver.ir/index.php?optio...=67&Itemid=130

پلان سوم
    - رم 1024 مگابایت

Xeon E3-1230 3Core

هارد 100 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

24.000 هزار تومان

پلان چهارم - رم 2048 مگابایت

Xeon E3-1230 4 Core

هارد 130 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

38.000 هزار تومان

پلان پنجم - رم 4096 مگابایت

Xeon E5606 6 Core

هارد 200 گیگابایت

پورت 1 گیگابیت

پهنای باند نامحدود

سیستم عامل انتخابی شما

50.000 هزار تومان
    سفارش دهید

Hetzner Germany

پلان اول - رم256 مگابات

Xeon E3-1230 V2

هارد40 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل دلخواه شما

13.000 تومان
    موجود نیست

پلان دوم - رم 512 مگابایت

Xeon E3-1230 2 Core

هارد 80 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

17.000 هزار تومان

http://coloserver.ir/index.php?optio...=66&Itemid=129
    پلان سوم - رم 1024 مگابایت

Xeon E3-1230 3Core

هارد 100 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

23.000 هزار تومان

پلان چهارم - رم 2048 مگابایت

Xeon E3-1230 4 Core

هارد 130 گیگابایت

پهنای باند نامحدود

پورت 1 گیگابیت

سیستم عامل انتخابی شما

33.000 هزار تومان

پلان پنجم - رم 4096 مگابایت

Xeon E5606 6 Core

هارد 200 گیگابایت

پورت 1 گیگابیت

پهنای باند نامحدود

سیستم عامل انتخابی شما

49.000 هزار تومان
    سفارش دهید

نقل قول نوشته اصلی توسط ameri نمایش پست ها
    بنده از ایشون هم نمایندگی هاست و هم سرور مجازی برای سایتم دارم .. بسیار عالی از لحاظ اپتایم و پشتیبانی هستند.

نقل قول نوشته اصلی توسط lord-server نمایش پست ها
    پشتیبانیتون عالیه من قبلاً از یک جا دیگه سرور داشتم پشتیبانیش ضعیف بود ممنون از پشتیبانی خوبتون
    نقل قول نوشته اصلی توسط masi892 نمایش پست ها
    من سرویس هتزنر آلمان خریداری کردم. بسیار راضی هستم. پشتیبانی هم بسیار خوب میباشد.
    کمال تشکر را دارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط lordmhn نمایش پست ها
    تائید میشن : )
    نقل قول نوشته اصلی توسط se7en-host نمایش پست ها
    جناب تایید می شن

نقل قول نوشته اصلی توسط سرور-انلاین نمایش پست ها
    تاییید میشوند...
    نقل قول نوشته اصلی توسط khazarnet نمایش پست ها
    100% و کاملا تایید میشند.
    در کیفیت کارشون و پشتیبانی تیم مجرب و حرفه ای شون شکی نیست.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط lord-server نمایش پست ها
    من که ازشون راضیم فعلاً یک وی پی اس برا تست ازشون گرفتم اگه تا 2 ماهه دیگه همین طوری کار کنه بقیه وی پی اس هامو انتقال میدم رو سرورشون

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    از ایشون پلان سوم آمریکا رو دارم واقعآ از کیفیت بالای برخوردار هست 2 ماه هست 1 ثانیه هم قطع نشده سرعت دانلود هم بسیار عالی هست
    پشتیبانی هم که ترکونده هر موقع چه صبح چه شب تیکت دادم زیر 10 دقیقه جواب گرفتم
    واقعآ ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
    امروز از ایشون سرویس گرفتم سرعت آماده سازی سریس و جواب دادن به سوالات بالاست . همچنین تا الان کیفیت بالایی داشتن

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood_arjmand نمایش پست ها
    با سلام
    من به یک وی پی اس جهت هاست دانلود نیاز داشتم از هرجا که گرفته بودم یا قطعی داشت یا نمیتونستن خوب کانفیگ کنند یا اینکه پشتیبانی خوبی نداشتند.. خدا رو شکر این شرکت رو سر راه ما قرار داد ازشون وی پی اس ۱ گیگ خریدم از امریکا پینگش پایین و سرعت بسیار خوب و تا الان یه دقیقه هم وی پی اس دان نشده خدا رو شکر کادر خیلی مهربانی هم داره هر موقع تیکت میزنی سریع پاسخ میدند...
    به دوستام هم معرفی شون کردم ازش وی پی اس المان دارند سرعت دانلود واسه اونا خیلی مهمه اونام خیلی راضی بودند...
    امیدوارم همین طور ادامه بدند.

نقل قول نوشته اصلی توسط parsvia نمایش پست ها
    ایشون تایید میشن... سرویس های با کیفیت و پشتیبانی قوی و کار بلدی دارند
    امیدوارم که همیشه موفق باشید

از ایشون پلان سوم آمریکا رو دارم واقعآ از کیفیت بالای برخوردار هست 2 ماه هست 1 ثانیه هم قطع نشده سرعت دانلود هم بسیار عالی هست
    واقعآ ممنونم

امروز از ایشون سرویس گرفتم سرعت آماده سازی سریس و جواب دادن به سوالات بالاست . همچنین تا الان کیفیت بالایی داشتن

با سلام
    من به یک وی پی اس جهت هاست دانلود نیاز داشتم از هرجا که گرفته بودم یا قطعی داشت یا نمیتونستن خوب کانفیگ کنند یا اینکه پشتیبانی خوبی نداشتند.. خدا رو شکر این شرکت رو سر راه ما قرار داد ازشون وی پی اس ۱ گیگ خریدم از امریکا پینگش پایین و سرعت بسیار خوب و تا الان یه دقیقه هم وی پی اس دان نشده خدا رو شکر کادر خیلی مهربانی هم داره هر موقع تیکت میزنی سریع پاسخ میدند...
    به دوستام هم معرفی شون کردم ازش وی پی اس المان دارند سرعت دانلود واسه اونا خیلی مهمه اونام خیلی راضی بودند...

نقل قول نوشته اصلی توسط musicayob نمایش پست ها
    پشتیبانی سریع و تحویل سریع نیم ساعته تحویل دادن دمتون گرم

نقل قول نوشته اصلی توسط seecurity نمایش پست ها
    پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud-h نمایش پست ها
    سلام
    رم 1 و هارد 200 میخواهم
    برای سرور دانلود با پورت 1 گیگ
    قطعی رو چه جوری گارانتی میکنید که سرور به مشکل نخوره
    پشتیبانی تلفنی چی دارین !؟

واقعآ ممنونم

با سلام

پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Y@s-Most@fa نمایش پست ها
    عالیه ... یک
    هیچ موشکلی نداره ...
    یک بشر از آن روزی که من آمدم اینجا سرور به این خوبی نداشته ... عالی

نقل قول نوشته اصلی توسط davoodbigham نمایش پست ها
    سرویس خریداری شده.. کاملا راضی هستم... تایید میکنمشون به شدت..

با عرض سلام
    خدارا بسیار شاکر هستیم که تمام کاربران ما به شرکتی منتقل شدند که از نظر تجربه و کیفیت محصولات و پشتیبانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند ...و این گفته بنده از نظرات کاربران کاملا پیداست.
    با ارزوی موفقیت و سربلندی ...
    یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط heshi نمایش پست ها
    سلام
    سرور مخصوص دانلود دارین که پهنای باندش چیزی حدود 10 تا 12 ترابایت در ماه باشه؟
    هاردش هم 250 تا 300 گیگ

واقعآ ممنونم

با سلام

عالیه ... یک
    هیچ موشکلی نداره ...

با عرض سلام
    خدارا بسیار شاکر هستیم که تمام کاربران ما به شرکتی منتقل شدند که از نظر تجربه و کیفیت محصولات و پشتیبانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند ...و این گفته بنده از نظرات کاربران کاملا پیداست.
    یا حق

نقل قول نوشته اصلی توسط CrisS نمایش پست ها
    الان آمریکا ایشالا چندروز دیگه آلمان هم میگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط smart_soheil نمایش پست ها
    خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
    تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.

نقل قول نوشته اصلی توسط Aqua141 نمایش پست ها
    الان که سایت شما باز نمیشه این چه جور شرکتی هست که سایت خودش باز نمیشه ! الان اگه وی پی اس قطع بشه چطور میخوان پیگیر مشکلش باشن
    بعد شما میگید این فرد نیستید ثابت کنید
    لطفا آدرس شرکتتون تو مشهد هست قرار بدید تا حضوری بیام پیشتون ببینیم واقعا شرکت دارید و...

واقعآ ممنونم

با سلام

عالیه ... یک
    هیچ موشکلی نداره ...

با عرض سلام
    یا حق

الان آمریکا ایشالا چندروز دیگه آلمان هم میگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط smart_soheil نمایش پست ها
    خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
    تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.

ما که گرفتیم راضی هستیم هم سرور خوبه هم پشتیبانی

نقل قول نوشته اصلی توسط moji-vps نمایش پست ها
    کاملا صحیح است
    بنده نیز ازشون نمایندگی هاسن و 2 تا سرور دارم خیلی راضیم و کاملا تعید میکنمشون.

نقل قول نوشته اصلی توسط سرور-انلاین نمایش پست ها
    سلام
    واقعا من تمام کسب و کرم رو مدیون این شرکت هستم سرور های پرقدرتی که ارایه میدند واقعا باعث جذب مشتری برای بنده شد.
    پشتیبانی فوق العاده شون رو باید تحسین کرد.

ویرایش توسط coloserver : January 19th, 2013 در ساعت 16:15

2. تعداد تشکر ها ازcoloserver به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedhp نمایش پست ها
    جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
    باید بنده رو بشناسی
    حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
    بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
    اقای hadi-110 شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
    واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
    شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
    باسلام
    دوست عزیز چنین کاربری با چنین مشخصاتی از ما سرویس ندارد. مطمئن هستید ما رو با شرکت دیگری اشتباه نمیگرید؟! اگر بله ایمیلی که در سامانه ما ثبت نام کردید ارسال کنید تا حدفاصل جواب تیکتها و مشکل ابیوز را بررسی کنیم.
    در مورد ابیوز هم برای شما و دیگران ارسال میشود ولی کاربرانی همچون شما به آن اهمیت نمیدهند و حتی زحمت خواندن هم نمیدهند. قاعدتا درصورتی که دیتاسنتر از ابیوز ارسالی جوابی دریافت نکند سرویس را مسدود میکند. تیکت دیتاسنتر هم مستند موجود میباشد. درصورت نیاز بفرمایید که ارسال شود.(البته بعد از مشخص شدن هویت واقعی شما!)
    در مورد مشکلات نرم افزاری فکر نمیکنم به دیتاسنتر مربوط باشد و سرور شما Self Managed میباشد. درصورتی که برای قطعات سخت افزاری یا شبکه مشکلی پیش بیایید پاسخگو خواهیم بود.

در مورد ابیوز هم چیزی میباشد که به دست دیتاسنتر میرسد و دیتاسنتر هم برای ما ارسال میکند و ماهم برای شما به اصطلاح کاربر. ابیوز چیزی نیست که مثل قارچ همین شکلی سبز شود!

دقیقا بنده هم از سرم گذشته .. میدونم پاک میکنند و مسدود... واسه یه سرور اختصاصی اقای الما هاست چقدر تیغ زدی مارو؟
    همش میگفتید مشکل ما نیست خود به خود سرور ریست میکر... به خاطر ابیوز سرور میبستید!
    خیلی اذیتمون کردید خدا هم اذیتتون کنه !
    حالا اومدی کولو که خوب کار میکنه رو به گند میکشید؟
    نقشتون همینه؟
    متاسفم
    جناب صادقی یا همان coloserver با اکانت دوم(مدارک مستند میباشد در این زمینه امیدواریم مدیران رسیدگی کنند در مورد دو یوزره بودن آقای صادقی در این انجمن با دو نام تجاری مختلف)
    مشکل سرور شما ارتباطی به دیتاسنتر ندارد. طبق درخواست شما سرور شما Test Extended شد که در این تست قطعات به دقت مورد بررسی قرار میگیرند. دیتاسنتر اعلام کرد که مشکل سخت افزاری وجود ندارد و مشکل نرم افزاری میباشد
    در مورد تیغ زدن هم این خود شما بودید که اعلام کردید

=========
    عزیز با پرداخت هزینه میشه خواهش کنم ... عزیز اگر امکان داره برامون وی ام ویر نصب کنید؟
    وقتی بک اپ گرفتیم؟
    =========
    ما هم مبلغ نصب سیستم عامل رو اعلام کردیم خدمتون! شما دسترسی کامل به سرور از طریق DRAC رو هم دارید و میتوانید سیستم عامل نصب کنید.

مابقی دوستان هم اگر مشکلی یا انتقادی دارند با مدارک در بخش مربوطه ارسال کنند و ما با مدارک و مستندات کافی در خدمتشان هستیم.

در مورد ابیوز هم اینجا باز متذکر میشوم که به دلیل مشکلاتی که کاربرانی مثل شما برای همکاران ما مثل گذرگاه و ... در دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی ایجاد کردند ما رویه جدا از رویه دیتاسنتر برای برخورد با افراد ابیوزر در پیش گرفتیم که باعث حفظ امنیت دیگر کاربران مسئولیت ما پذیرمیباشد.

موفق باشید
    ویرایش توسط AlmaHost : January 19th, 2013 در ساعت 03:48
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    باسلام
    ...
    موفق باشید
    عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
    عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    عزیز بایستی عرض کنم که اشتباه گرفتید و یا اطلاع ندارید که اقای صادقی کل یوزر ها و سرور ها رو فروختند و واگذار کردند به شرکت کولو سرور پس خواهشا بدون اطلاع چیزی نگید( مدارک هم موجوده تاپیک هم زده شده بود)... ما هم چون نام و نام خانوادگی رو در ادیت اکانت های شما نمیشه عوض کرد با همون نام داریم با شما کار میکنیم پس خواهشا ما رو با ایشون یکی نفرمایید.
    ظاهرا کاربر hamedhp هم خود یوزر coloserver یا همان رویال نتورک یا همان khazarnet یا همان کاربری که در چند صفحه پیش از خودشون تشکر کرده یا همان davoodbigham یا همان ...! بازم بگیم؟
    جناب صادقی(البته fake میباشد این نام هم) لطفا مدارکی که تیکت شما 3روز بدون جواب مانده بود را ارائه کنید چون در غیر این صورت به دلیل اتهام های بی پایه و اساس با شما برخورد سختی خواهد شد!

اگر منظور شما این تاپیک میباشد
    http://www.webhostingtalk.ir/f15/65988/index4.html
    که ارسال شما 4 هفته پیش میبوده است! یعنی چیزی در حدود سال قبل میلادی! که مثل خزرنت رویال سرور رو هم از خودتون خریدید!
    در تاریخ 07/01/2013 16:24 ایمیل خود را به coloserver@yahoo.com تغییر دادید. اما فراموش کردید شماره تماس رو هم تغییر بدهید.
    و در مورد نقل و انتقالات هم چیزی به ما اعلام نشده است! و از دید ما آقای سجاد صادقی مسئول این سرور میباشند. اگر میخواهید که سرویس به شما انتقال پیدا کند به آقای سجاد صادقی اعلام کنید اسکن کارت ملی را که به نام "سجاد صادقی" میباشد برای ما ارسال کنند.(حتما این کار را در اولین فرصت انجام دهید)

موفق باشید
    ویرایش توسط AlmaHost : January 19th, 2013 در ساعت 05:07
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

7. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    ظاهرا کاربر ...
    موفق باشید
    سلام حامد جان
    من اسکن کارد آقای صادقی و مهرانفر ( کلو سرور - coloserver ) رو به خاطر قرار داد سرور گرفتم و با توجه به کیفیتی که در بزرگنمایی آن داشت اصلا به نظر جعلی نمیاد - سر ی موضوعی من شک داشتم مثل شما به همین موضوع - اما نتیجه ای که گرفتم این بود که آقای صادقی به دلیل سن کمش ( رویال نتورک ) کم تجربه هست کلا + بیخیال - اگر جایی باید فاکتوری پرداخت کنه یا ایمیلی عوض کنه یا ... کلا بیخیال میشه :دی هی باید یادآوریش کنیم - البته شکر خدا دیگه ایشون مشتری ما نیست - روزی صد هزار مرتبه شکر - زمین خدا رو هم شکر میکنم - پدر ما رو در آورده بود - حتی ی جا حدود 120 دلار هم به ما ضرر زد که آقای مهرانفر میدونه - من قبلا با آقای مهرانفر شرط کرده ام - گفتم اگر ی ساعت به پایان قراردادمون با هم مونده باشه بفهمم آقای صادقی سهمی در این قرارداد داشته یکطرفه فسخ میکنم - این قدر از این آقا متنفرم ! ببینمش خفش میکنم :دی
    در کل خواستم بگم تحقیقات قبل از قرارداد نشان داد به خودم که آقای صادقی تنها دوست آقای مهرانفر بود و دیگه هم ارتباطی ندارن -
    حامد جان تحلیل خودم میگه که اگر آی پی هاشون رو چک کردی ( اکانت رویال و کلو سرور ) و دیدی یکی هست یا موارد این چنینی میتونم اینو بگم که احتمالا مهرانفر اکانت/اکانت های رویال سرور ( صادقی ) رو در این انجمن هم داشته و داره و سادگی کرده - همونطور که گفتم قبلا کارت ملی هر دوشون رو گرفتم اگر بتونم پیدا کنم تو سیستم میتونم جهت اطمینان ( چون میگی مشتریت هستند و الا به من ارتباطی نداشت ) بدم تا به هر حال شما هخم حق داری مشتریتو بشناسی ( البته آقای مهرانفر پسره بدی نیست خودش میتونه اسکن کارتشو ارائه بده ) ولی فک کنم صادقی رو نتونی گیرش بیاری - بچست دیگه دنبال درس و مشقشه - خود مهرانفر هم دنبالش میگشت و پیگیرش بود اما نه تلفنشو جواب میده صادقی نه خبری ازش هست - خدا کنه به رحمت خدا رفته باشه - ی کشور از این ... جامعه نجات پیدا میکنند ( از خصوصیات ایشان : دروغگویی - بدقولی - بیپ و ... ) رو میتونم خاطر نشان کنم ( مشتریم بوده انداختم بیرون )

پ.ن : آقا من بارها گفتم به شخصه از رد استیشن سه تا سرو فعال شخصی واسه خودم دارم روشون هم فشار هست هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشتم - مشکلات نرم افزاری و تشخیص اینکه چه مشکلی نرم افزاری هست یا سخت افزاری واقعا متخصصی میخواد
    از اینکه 4 تا آدم ... مثل صادقی بخواد بیاد نظری بده ( که فرق پورت رو با پهنای باند تشخیص نمیده ) دلیل نمیشه به سندیت داشتن و درست بودن حرفشون
    ماشالله زمان مشکل همه متخصص میشن - به خدا این راهش نیست دوسان گل من -
    صحبتم طولانی شد ببخشید. فقط میخواستم بگم کارت ملی هر دو دست من هست و میتونم تضمین بدم که این دو اکانت یک نفر نیستند ) مگر اینکه فوق حرفه ای جعل شده باشه که از سواد هر دو بعیده !

موفق باشید
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    121
    تشکر تشکر شده 
    491
    تشکر شده در
    370 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedhp نمایش پست ها
    جنابی که ادعای پشتیبانی میکنید میدونم شاید برای این حرف اکانتم پاک بشه و پستم حذف شه چون شما سیمت به بالا ها وصله...
    باید بنده رو بشناسی
    حامد حمزه پور هستم تو کاربر هات چک کن... یه تیکت رو ۳ روز میکشیدی جواب بدی بعد هم فقط الکی سرور رو قطع میکردی میگفتی ابیوز اومده و تنها کاری که با سرور میکردم کانورت فیلم بود... واقعا اذیت کردی ۶ تا از دوستام برات مشتری اوردم همه ناراضی خواستی ای دی همشونو میدم و میزارم اینجا!
    بنده از کولو سرور راضیم هاست هم ازشون دارم درسته امروز چند ساعت قطع بود ولی تا الان انصافا پشتیبانی و کیفیت سرور مجازی های المان و امریکایی که دارم به هیچ کدوم از هاستینگ ها نمیرسه.. مثل بعضیا بیان اور سل کنند...
    اقای hadi-110 شما همونی نیستی که از چند جا هاست گرفتی و جوابت کردند به خاطر استفاده نادرست؟؟ کسی نیستی که سرور مجازی از یکی کیخری ۱ تومن به کس دیگه میدی ۱۰ تومن؟ منو میشناسی... ولی طرز صحببتون درست نیست!
    واقعا سخته کسایی رو میبینم از چیز هایی صحبت میکنند که اصلا نزدیک خودشونم نیست!
    شاید اکانتم پاک شه ولی واقعیت همیشه تلخ بوده!
    ببنید ارزش کل کل ندارید ولی بهتره منو بهتر بشناسد الکی هارت و پورت نکنین درست نیست تو تاپیک یه نفردیگه چرت و پرت بنویسیم
    بنده حدود 2 ماه از مهرهاست نمایندگی داشتم خودم تصمیم به جدایی گرفتم اومدم سمت کولو سرور حالا مشکلاتی که براشون پیش اومده رو کاری ندارم...
    راجع به سرور مجازی هم بهتون بگم میتونید از آلماهاستهم بپرسید که سرور اختصاصی که داشتم از ایشون خریدم
    در ضمن یه سرور جدید هم خریدم از آقای عیسی لو میتونید بپرسید تا الان هیچ کدوم منو ننداختن بیرون و ...ازین حرفا
    لطف کنید اطلاعاتتون رو تکمیل کنید من از کجا هاست گرفتم که منو انداختند بیرون از کی سرور مجازی 1تومنی گرفتم که بفروشم 10تومن اینجا اعلام کنید که دوستان همه برن سرور مجازی 1تومنی رو از ائنجا بخرن... اینارو بیان کنید در غیر این صورت قانونا از شما شکایت میکنم
    ویرایش توسط hadi-110 : January 19th, 2013 در ساعت 12:30

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    خیر برای کاربرانی که الانخرید کنند تا زمانی که سرور رو تمدید کنند قیمت ثابت خواهد بود.
    من 3 دی ماه پلن اول رو به مبلغ 13100 خریدم درست یک هفته قبل از این نوشته
    الان توی پنل مبلغ رو زدید 22000 تاحالا چند بار تیکت زدم و با پشتیبانی تماس گرفتم اما جوابی نگرفتم ! لطفا رسیدگی کنید
    ویرایش توسط samaras : January 19th, 2013 در ساعت 12:50

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
    بله ... سرور هایانگلیس دارای ئنل حرفه ای هستند و علاوه بر پنل ریبوت داای امکانتی همچون تعویض سیستم عامل نیز هستند.
    دیگر سرور ها نیز دارای مینی پنل ریبوت هستند.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahram-divar نمایش پست ها
    سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
    بله از سرور های انگلیس و المان میشه استفاده کنید.

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

چرا وب سایتتون در دسترس نیست؟

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 10161718192021222324 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)