صفحه 20 از 44 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 447

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada

همچنان در خدمت دوستان میباشیم

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada

تعداد محدودی از آفر های تاپیک باقی مانده است

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

لطفا قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمایید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

من از اینها یه سرور خریدم بعد از یک روز اون هم با 20 گیگ به من 10 گیگ دادن گفتن رمزو می خواهیم واسه افزایش هارد اما رمز عبور به هیچ وجهی وارد نمیشه رسیدگی هم نمیکنن

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahram5452 نمایش پست ها
    من از اینها یه سرور خریدم بعد از یک روز اون هم با 20 گیگ به من 10 گیگ دادن گفتن رمزو می خواهیم واسه افزایش هارد اما رمز عبور به هیچ وجهی وارد نمیشه رسیدگی هم نمیکنن
    دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

فهمیدنش سخت نیست اما بعد از یک روز فورا رمز عوض بشه این چه دلیلی داره من یک ساله سرور اجاره میگیرم بعد از یک هفته هم رمز رو عوض کردم چرا خود به خودی رمزو عوض نشد فقط این بار توی سرور شما باید اینجوری شه

عضو انجمن iFire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    143 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!
    شما از فهمیدن حرف نزن پول ملتو پس بده!
    طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
    همه و همه در نگاره

9. تعداد تشکر ها از iFire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    آقای پور مهدوی بیا جواب تیکت رو بده وگرنه از طریق قانونی حل میکنم

تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پاسخ به تیکت تا 6 ساعت کاری میباشد، شما وقتی که هیچ کدام از قوانین داخل سایت را مطالعه نکردید به ما مربوط میشود؟
    براتون خلاصه میکنم چند تا قانون رو انقدر اسپم نکنید:
    1- زمانی که مشتری تغییرات لازم جهت حفط امنیت (تغییر پسور و... ) انجام دهد ما در هیچ صورتی امکان ورود به سرویس کاربر را نداریم
    قانون نوشته شده داخل سایت:

2- استفادهی نادرست کاربر از سرویس به شرکت یسنا وی پی اس ارتباط ندارد زیرا تنها سرویس را تحویل میدهیم و به حریم خصوصی اطلاعات کاربر تجاوز نداریم و حتی در بعضی از زمان ها ارائه اطلاعات امکان پذیر نمیباشد زیرا سرویس هایی مثل سرور مجازی یا سرور اختصاصی در صورت تغییر رمز عبور سورس کاری از دست تیم ما خارج میباشد به همین دلیل ما هیچ سورسی را نمتوانیم در اختیار اشخاص قرار دهیم چرا که رمز عبور سرویس تغییر داده شده میباشد و به هیچ عنوان امکان ورود به سرور وجود ندارد.

شما رمز عبور سرویس خود را تغیر ندادید و از رمز عبور پیش فرض استفاده نمودید که باعث پایین آمده امنیت سرویس شما میباشد، یا رمز عبور خود را به دست شخص دیگر داده اید یا هزار تا دلیل دیگر، که هیچ کدام به ما ارتباطی ندارد و برای ما تنها راه تغییر سیستم عامل میباشد زیرا که وقت کافی برای تغییر پسورد را نداریم و سرویس تحویل داده شده به ششما به صورت unmanaged میباشد

قانون داخل سایت:
    3- نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت.

6- بعد از تحویل سرور کاربر باید امنیت سرور خود را تامین نماید و پیشنهاد میدهیم پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی را Disable کنید و همچنین هارد شما باید عاری از هرگونه ویروس و بد افزار باشد ، در صورت مشاهده و دریافت اخطار از Data Center با کاربر به شدت برخورد خواهد شد.

14- در صورتی که از ما خرید کردید یعنی همه قوانین را قبول نموده اید.
    با این حال هر روز بنده داخل تاپیک فروش اعلام میکنم حتما قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید اما ...

عضو انجمن iFire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    143 پست

والا دو سه هفته پیش با چند تا از دوستان یه تاپیک تو بخش انتقادات زدیم با مدارک و ... و منتظر تایید موندیم ولی انگار نه انگار!
    به مدیران وب هاستینگ تاک هم پی ام خصوصی دادیم ولی خبری نشد!
    دیگه نمیدونم موقع اینسرت شدن تو دیتابیس سرما خورده یا خدایی ناکرده ... !
    تاپیک قبلی ایشون : فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
    ولی واقعا واسه همچین آدمایی که بازار هاستینگ رو خراب می کنن و باعث میشن آدم نتونه به هیشکی اعتماد کنه!
    بنده هم همچنان پیگیر قضیه هستم امیدوارم نتیجه بگیرم!
    آقای پور مهدوی یه پیغام خصوصی هم بهتون دادم که واستون کافی هست موفق باشید...
    ویرایش توسط iFire : January 28th, 2013 در ساعت 18:22
    طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
    همه و همه در نگاره

صفحه 20 از 44 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)