سایتشون بالا امد ولی
من که نمیتونم وارد شم. انگاری تمامی اطلاعات سایت پاک شده!!
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سایتشون بالا امد ولی
من که نمیتونم وارد شم. انگاری تمامی اطلاعات سایت پاک شده!!
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سایتشون اومد بالا امیدوارم همه چی به خوشی تموم شه .
یه تیکت زدم منتظر جوابش میمونم
آقا ما الان چی کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یک هفته هست که نمیتونم افر بدم.چرا؟!!چون سرورم یک هفته هست اکسپایر هست.داخل وی ام ور هم که نمیشه.الان مشتریم زنگ زده میگه آقا سرور رو ریست کن.سرورای قبلی ما هم که ساخته شده داخلش نمیشه ریست کرد.
ما داریم ابرومونو از دست میدیم.
کسانی که میخواهند شکایت کنند ،من در پلیس سایبری قزوین آشنا دارم و خودم هم قرار بود اونجا مشغول شم اما کارشون واقعا حوصله میخواد و وقت که من نداشتم .اما هنوز مسئولش من رو میشناسه.اگر مایل بودید دوستانی که خریدار بودند به من پیغام خصوصی بدن یا تماس الفنی که باهاشون صحبت بشه و اگر به نتیجه رسیدیم مدارکش رو برای من ارسال کنه به صورت کاملا خصوصی تا من مدارک تمامی دوستان+خودم رو ضمیمه یک پرونده کنم و خودم پیگیرش باشم.فکر میکنم اگر یکی همه شکایت ها رو با سند بده یک جا،فتا میبینه واقعا جدی هست بیشتر روش تمرکز میکنه.
اگر سوالی بود در خدمتم
همش زیره دانیال جلودار و رضا کوهیه که گذاشتن و رفتن.یکی که واسه لطفه درسیش گذاشته رفته ..یکی واسه کلاه برداری که کرده.اصل ماجرا مربوط به این دو تاست !منم موندم به تا سرور با 729تومن سرور رو هوا..امیدوارم حداقل سروری که از آقای پارسیان دارم بشه تمدید کرد.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
حاجی چه ربطی به ما داره طرف کلی ادعا می کنه که 150 تا سرور داره لابد یه کاری کرده که سرور هاش Suspend شدن پس لطف کن چیزی رو که نمی دونی در بارش قضاوت نکن ما سرور هامون بسته شد اما نه دیتای کسی از دست رفت نه چیزی همه قشنگ وقت کافی برا ترانسفر اطلاعات شون داشتن منم که 1800000 به کوهی پول دادم پس خواهشن لطف کنید بدون دلیل کس دیگه ای رو مقصر نکیند
ویرایش توسط zcj : September 9th, 2012 در ساعت 08:13
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)