صفحه 20 از 39 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 387

موضوع: برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

از دیدن این همه پدیده در انجمن واقعا دارم شگفت زده میشم!
    20 صفحه پست ها رو خوندم ولی ۵تا پست مفید بیشتر ندیدم! متاسفانه افرادی که ادعاهای گنده هم دارن و حرف از بار فنی میزنن ولی پست هاشون جز اینکه خلاف این رو اثبات کنه هیچ چیز دیگه ای رو نشون نداده!
    در مورد این سرویس٬ 3-4 سال هست توسط سرویس دهنده های خارجی در حال ارايه هست ٬ اگر بد بود تا الان این پروژه شکست خورده بود که الان میبینیم خیلی از شرکت های خارجی در حال سرویس دهی هستند.
    نحوه ارایه این سرویس که به صورت تک سرور هست یا سرورهای کلود شده ٬ در برخی از سرویس دهنده ها به صورت تک سرور و برخی دیگر سرورهای ابری بوده ٬ ولی باید در نظر بگیرید که تک سرورهای ارایه شده بیشتر روی رم ۱۶ و ۲۴ گیگ بوده در حالی که سرور جدید ایشون ۴۸ گیگ رم می باشد.
    خیلی ها این سرویس را با سرور مجازی اشتباه میگیرند. این سرویس فقط و فقط ریموت دسکتاپ هست که بر روی یک ویندوز سرور راه اندازی میشه که ویندوز سرور به تنهایی روی یک سرور اختصاصی نصب میشه! پس نظر کارشناسانه در مورد مجازی ساز و نام مجازی ساز عملا اینجا قابل پذیرش نیست زیرا مجازی سازی در کار نیست.
    این سرویس ها فقط بدرد افرادی میخوره که بخوان کار دانلود و اپلود و امثالهم بکنن! در سرویس های ریموت دسکتاپ ٬ شما اجازه سرویس دهی ندارید ٬ مخصوصا ایرانی های عزیز سرویس های خط شکن و بت شکن نمیتونید روی این سرور راه اندازی کنید.
    در مورد منابع اشتراک شده ٬ طبق قوانین وضع شده توسط سرویس دهنده شما میبایست سرویس به صورت عادلانه و جوان مردانه استفاده نمایید. محدودیت هایی بر روی کاربران هست که عملا استفاده از سوء استفاده عملی نخواهد بود .
    در مورد سیاست تاپیک هم تا جایی که من فهمیدم علاوه بر تبلیغات و کار تجاری ٬ ارایه سرویس تست و بررسی تمامی موارد هست! این کار بسیار کار مثبت و قشنگی هست٬ در اینجا به جای اینکه مدیر ارشد* بیاد موضع بگیره باید راهکارهایی برای ترویج این عمل بیاندیشه! مسلما هر کار نو که انجام میشه باید همه جوانب را تست کرد و کاربر نیز آن را تست کند و سرویس دهنده در حین تست کاربر به ایرادات و معایب سرویس پی ببرد. این کار باعث این میشه که در هنگام سرویس دهی کاربر کمترین میزان تیکت و کمترین ایراد را در سرویس خواهد دید.
    در کل باتوجه به شناختی که از دوست عزیزم آقای کیانی دارم انشالله سرویس خوب و موفقی رو ارایه خواهند داد.

*

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    بنده و دیگر همکاران که خبر دارم چند دفعه پست اول شما رو خوندیم! ولی چیزی متوجه نشدیم که هدف از این کار چه میباشد؟! چه چیزی قرار است ثابت شود؟ این کار برای شما چه سودی دارد؟ برای مشتری ها شما چه سودی دارد؟ برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
    موفق باشید
    ویرایش توسط itjavani : August 18th, 2012 در ساعت 05:20

2. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com

در اینجا به جای اینکه مدیر ارشد بیاد موضع بگیره باید راهکارهایی برای ترویج این عمل بیاندیشه!
    شما هم مثل ایشون به جای اینکه جمله من رو با دقت بخونید یک دفعه خوندید و ... خورده نمیگیرم چون ما ایرانی هستیم...
    بهتر نبود ایشون بجای اینکه جمله
    این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده

magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )

برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ
    سه دفعه تکرار کنند بیان قشنگ در مورد این سرویس توضیح بدن؟ بجای اینکه چند دفعه در جواب بنده بگن که حرف خیلی عجیبی بود!! و مثل شما به قول جهبه گیری کنند؟!
    سوالهای من که پُرسیدم :
    باسلام
    بنده و دیگر همکاران که خبر دارم چند دفعه پست اول شما رو خوندیم! ولی چیزی متوجه نشدیم که هدف از این کار چه میباشد؟! چه چیزی قرار است ثابت شود؟ این کار برای شما چه سودی دارد؟ برای مشتری ها شما چه سودی دارد؟ برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
    موفق باشید
    بنده با آفای فدایی حسینی امروز داشتیم راجع به این تاپیک صبحت میکردیم ایشون هم مثل بنده گفتند که بعد از چنده دفعه مطالعه متوجه اصل تاپیک نشدند!

ایشون بجای اینکه بیان سرویس رو از 1 تا 90 کانیفگ کنند بعد برای رفع اشکال احتمالی قرار بدن اومدن از 1 تا 50 اینکار رو کردن که همون شکلی که در یکی از پُستها من به چشمم خورد کاربری عنوان کرد با زیپ کردن یک فایل مصرف منابع به حد چشمگیری بالا میرود!
    مقایسه ایشون با سرویسهای مشابه خارجی خوب هست ولی فقط از نظر اسم! چون سرویس دهندگان خارجی تمام کانیفگ سرور را قبل از ارائه تست انجام میدهند بعد اعلام میکنند که برای مدت فلان روز اکانت تست جهت رفع اشکل احتمالی ارائه میدیم! و اگر سوالی هم بشه نمیان مثل ایشون بگن از شما بعید هست! استارتر عزیز اولین بودن خیلی خوب هست ولی اولین بودن و بهترین بودن شرط است!
    شما بهتره پست اول رو ویرایش کنید و کامل در مورد سرویس توضیح بدید نه اینکه بیایید یک خط در میان بگید برای اولین بار.

در کل سوال بنده برای سرویس دهی بهتر شما بوده که شما و جناب مسعودی برداشت دیگری کردید...

به هرحال موفق باشید
    ویرایش توسط s.w.a.t : August 18th, 2012 در ساعت 05:40
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

4. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

سلام . آیا هنوز واسه تست ارائه میدید ؟
    اگر بله پ لطف کنید واسه من هم اطلاعات سرور رو پ.خ کنید...
  6. تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

با سلام
    اگر میشه یک اکانت تست هم به من بدید
    با تشکر

8. تعداد تشکر ها از behnamibehnam به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behnamibehnam نمایش پست ها
    با سلام
    اگر میشه یک اکانت تست هم به من بدید
    با تشکر
    تست 50 گیگ ارسال شد
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sepiddownload.com نمایش پست ها
    سلام . آیا هنوز واسه تست ارائه میدید ؟
    اگر بله پ لطف کنید واسه من هم اطلاعات سرور رو پ.خ کنید...
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

اگه ممکنه اطلاعات سرور را برای منم ارسال کنید

12. تعداد تشکر ها از mehdi5428 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi5428 نمایش پست ها
    اگه ممکنه اطلاعات سرور را برای منم ارسال کنید
    تست 50 گیگ ارسال شد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    12 پست

برای من هم لطفا برای تست ارسال کنید. با تشکر

15. تعداد تشکر ها از mobilegsmiran به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mobilegsmiran نمایش پست ها
    برای من هم لطفا برای تست ارسال کنید. با تشکر

تست 50 گیگ ارسال شد

صفحه 20 از 39 نخستنخست ... 1016171819202122232430 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)