جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!
جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!
معجزه که نمیتونه بکنه. اصلا بیاد قسم بخوره که داون تایم نداره. مگه ممکنه همچین چیزی ؟! من و شما نباید باور کنیم. مطمئنا هم یکی مثل ایشون نمیاد همچین ادعایی بکنه. اومدیم دیتاسنتر ترکید. اگه شما تجربه بیشتری داری خوب بیا بهشون کمک کن احتمالا هزینه راه حل رو هم بهتون بدن. من به شخصا حاضرم 24 ساعت هم سرویس قطع بشه اما درست بشه. فقط قبلش اطلاع بدن. اگه کسی تو کار ...... هم باشه میتونه به مشتریهاش ایمیل بزنه اونا هم یه فکری برمیدارند. همون اول گفتن چند تا وی پی اس میخوان راه بندازند شما هم میتونستی یه حساب کتاب بکنی ببینی که ممکنه به همچین روزی هم برخورد کنه سرور و سرویس نمیگرفتید.
من به شخصه قبول دارم سرشون شلوغ شده، پشتیبانی مقداری افت کرده نسبت به ماه های قبل، مشکلات سرور آلمان هم مزید بر علت شده اما این بابا بنداز در رو نیست. بجای اینکه بهش بتوپیم راه حل برای مشکل پیشنهاد بدیم.
به نظر من کیفیت سرویس بهتر از نظر آدمای بی سوادی مثل من هست
وضعیت vsphere کی درست میشه. من نمیدونیستم روی میکروتیک نمیشه اکانتینگ نصب کرد میخوام ویندوز نصب کنم. اما نمیشه وارد vsphere شد![]()
آقای اسکندی عزیز حرفاتون منطقی
12 شب به وقت تهران سرور رو از دست رس خارج کنید تا 7 - 8 صبح
هم پشتیبانی دیتا سنتر جواب گو شما هست هم مشکل سرور شما و سرویس ما حل شدنی میشه
شما هم 5 - 6ساعت میتونید کار کنید و مشکل رو حل کنید
متاسفانه سرور با تعداد وی پی اس بالا این دردسرها رو هم داره!
مشکل امشب بررسی می شه
تشکر بابت درک موضوع!
امیدوارم مسئله حل بشه
مشخصات پنل با تنظیمات لازم براتون ارسال شد.
با تشکر از همکار عزیز.
حقیقت اینه که ما این قضیه رو به آلماهاست منتقل کردیم که به دیتاسنتر بگن سرور رو بررسی کنند اما مثل اینکه آلماهاست در حال تغییر دفتر هستند و درخواست ما رو به دیتاسنتر انتقال ندادند وگرنه باید دیروز مورد بازبینی قرار می گرفت.
چند ساعت پیش به من خبر دادند که دیتاسنتر بامداد فردا سرور رو بررسی می کنه که ایمیل مربوطه به کاربران ارسال شد
با تشکر
سرور های شما قابلیت اکانتینگ هم دارند.
جوری که یوزر بتونه ببینه چقد زمان داره
مشخصات سرور جدید مثل قدیمیه هستش ؟
شما میگید کیفیت تضمین شده هستش یعنی چی ؟
این قبلیه هم تضمین شده بود !
سلام
بالاخره مشکل raid controller حل شد اما به وسیله ما نه دیتاسنتر
بعد از اینکه به دیتاسنتردر مورد مشکل گفتیم سرور رو از دسترس خارج کردند و تست کردند آخرش هم به ما گفتند که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر می خواید دقیقتر بررسی بشه باید سرور رو ۲۴ ساعت از دسترس خارج کنیم!
این اتفاق و کیفیت پایین سرور ما رو مجبور کرد که به فکر خرید سرور جدید و انتقال یوزرها باشیم.
امروز آخرین تلاش خودم رو برای بررسی سرور انجام دادم و بالاخره مشکل مشخص شد!
همونطوری که از قبل هم پیش بینی کرده بودم مشکل از write policy رید کنترلر بود. رید کنترلر از write through به جای write back استفاده می کرد که توی عکس زیر هم مشخصه:
این اشتباه توی تنظیمات به وسیله دیتاسنتر به هیچ وجه قابل قبول نیست! من به تکنیسین دیتاسنتر به عنوان یه شخص متخصص اعتماد کردم. قرار نیست بعد از دریافت سرور تنظیمات سخت افزار سرور رو بررسی کنم.
این موضوع واقعا من و یوزرهام رو اذیت کرد.
از آلماهاست به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر درخواست می کنم این موضوع رو به اطلاع دیتاسنتر برسونند و ازشون بخوان که جبران خسارت کنند.
این کار از دیتاسنتری مثل RedStation واقعا بعیده. همه کاربرها که حرفه ای نیستند. هر کسی بود الان باید خسارت سنگینی رو متحمل می شد.
با تشکر
باسلام
جوابی که دیتاسنتر بعد از پایان تست به ما اعلام کردند!
Hi Mostafa,
The test has now completed.
I checked the RAID card and the array is optimal - all disks online and synced. Also, no SMART errors have been detected. All of the drives are identical, so there is no mis-match in hardware/firmware.
The diagnostics test did not find any problems with any of the hardware. Everything seems to have passed ok.
If you wish us to perform a thorough check of the disk surfaces please let us know when you wish us to do this. As I stated earlier in this ticket, it will take a great many hours to perform this test. I would expect the test to take at least 24 hours to run.
Just let us know how you wish to proceed.
The server is online again now and booted into VMwareبه قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)