صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 238

موضوع: امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    240 پست

پیش فرض پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان

جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!

عضو جدید ostadomid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    132
    تشکر شده در
    104 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr_vahid نمایش پست ها
    خوب شما که میگی کلاس سرورت بالاست از همون اول هم میدونستی شاید یه روز یه جاییش مشکل پیدا کنه و 100 تا وی پی اس رو هوا باشن !
    حالا وقتی هم که مشکلی پیش اومده شما باید مشکل رو حل کنی ، البته که گفتید دان تایم نداره ولی اگر مدیریت بلد هستید مشکل رو حل کنید به جاش چند روز به سررسید اضافه کنید اونوقت ببینید صدای مشتریهاتون در میاد یا نه !؟
    معجزه که نمیتونه بکنه. اصلا بیاد قسم بخوره که داون تایم نداره. مگه ممکنه همچین چیزی ؟! من و شما نباید باور کنیم. مطمئنا هم یکی مثل ایشون نمیاد همچین ادعایی بکنه. اومدیم دیتاسنتر ترکید. اگه شما تجربه بیشتری داری خوب بیا بهشون کمک کن احتمالا هزینه راه حل رو هم بهتون بدن. من به شخصا حاضرم 24 ساعت هم سرویس قطع بشه اما درست بشه. فقط قبلش اطلاع بدن. اگه کسی تو کار ...... هم باشه میتونه به مشتریهاش ایمیل بزنه اونا هم یه فکری برمیدارند. همون اول گفتن چند تا وی پی اس میخوان راه بندازند شما هم میتونستی یه حساب کتاب بکنی ببینی که ممکنه به همچین روزی هم برخورد کنه سرور و سرویس نمیگرفتید.
    من به شخصه قبول دارم سرشون شلوغ شده، پشتیبانی مقداری افت کرده نسبت به ماه های قبل، مشکلات سرور آلمان هم مزید بر علت شده اما این بابا بنداز در رو نیست. بجای اینکه بهش بتوپیم راه حل برای مشکل پیشنهاد بدیم.

3. تعداد تشکر ها از ostadomid به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    92 پست

به نظر من کیفیت سرویس بهتر از نظر آدمای بی سوادی مثل من هست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    26 پست

وضعیت vsphere کی درست میشه. من نمیدونیستم روی میکروتیک نمیشه اکانتینگ نصب کرد میخوام ویندوز نصب کنم. اما نمیشه وارد vsphere شد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    83
    تشکر تشکر شده 
    57
    تشکر شده در
    56 پست

آقای اسکندی عزیز حرفاتون منطقی

12 شب به وقت تهران سرور رو از دست رس خارج کنید تا 7 - 8 صبح

هم پشتیبانی دیتا سنتر جواب گو شما هست هم مشکل سرور شما و سرویس ما حل شدنی میشه

شما هم 5 - 6ساعت میتونید کار کنید و مشکل رو حل کنید

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr_vahid نمایش پست ها
    خوب شما که میگی کلاس سرورت بالاست از همون اول هم میدونستی شاید یه روز یه جاییش مشکل پیدا کنه و 100 تا وی پی اس رو هوا باشن !
    حالا وقتی هم که مشکلی پیش اومده شما باید مشکل رو حل کنی ، البته که گفتید دان تایم نداره ولی اگر مدیریت بلد هستید مشکل رو حل کنید به جاش چند روز به سررسید اضافه کنید اونوقت ببینید صدای مشتریهاتون در میاد یا نه !؟
    متاسفانه سرور با تعداد وی پی اس بالا این دردسرها رو هم داره!
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa7 نمایش پست ها
    جناب اسکندری اگر با 2 ساعت قطعی درست میشه خب انجام بدید.چند نفر گفتند 2 ساعت قطعی زیاده؟ شاید تعداد کسایی که حاضرند 2 ساعت قطعی داشته باشند اما در عوض سرعت بشه همون چیزی که از اول انتظار میرفت بیشتر باشه!
    مشکل امشب بررسی می شه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostadomid نمایش پست ها
    معجزه که نمیتونه بکنه. اصلا بیاد قسم بخوره که داون تایم نداره. مگه ممکنه همچین چیزی ؟! من و شما نباید باور کنیم. مطمئنا هم یکی مثل ایشون نمیاد همچین ادعایی بکنه. اومدیم دیتاسنتر ترکید. اگه شما تجربه بیشتری داری خوب بیا بهشون کمک کن احتمالا هزینه راه حل رو هم بهتون بدن. من به شخصا حاضرم 24 ساعت هم سرویس قطع بشه اما درست بشه. فقط قبلش اطلاع بدن. اگه کسی تو کار ...... هم باشه میتونه به مشتریهاش ایمیل بزنه اونا هم یه فکری برمیدارند. همون اول گفتن چند تا وی پی اس میخوان راه بندازند شما هم میتونستی یه حساب کتاب بکنی ببینی که ممکنه به همچین روزی هم برخورد کنه سرور و سرویس نمیگرفتید.
    من به شخصه قبول دارم سرشون شلوغ شده، پشتیبانی مقداری افت کرده نسبت به ماه های قبل، مشکلات سرور آلمان هم مزید بر علت شده اما این بابا بنداز در رو نیست. بجای اینکه بهش بتوپیم راه حل برای مشکل پیشنهاد بدیم.
    تشکر بابت درک موضوع!
    امیدوارم مسئله حل بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط beyondbest نمایش پست ها
    وضعیت vsphere کی درست میشه. من نمیدونیستم روی میکروتیک نمیشه اکانتینگ نصب کرد میخوام ویندوز نصب کنم. اما نمیشه وارد vsphere شد
    مشخصات پنل با تنظیمات لازم براتون ارسال شد.

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    دوست عزیز! این انجمن جایی هست که در مورد شخصی زمانی که دارید صحبت میکنید می بایست با مدرک صحبت کنید! ایشون بدونند یا ندونند به هر حال هر حرفی که میزنید باید با مدرک باشه! اگر برای صحت حرف هاتون مدرک هایی که اعلام میدارید دارید بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک باز کنید و مدارک تون رو قرار بدید تا ایشون نیز بتونند پاسختون رو بدند و بقیه هم بهتر از مشکلات بوجود آمده مطلع بشند.
    انشالله نیز مشکل سرور ایشون برطرف میشه و دیگه پست های این چنینی در تاپیک فروش همکاران دیده نشه! مسلما ایشون خیلی بیشتر از شما به فکر سرور و تجارت خودشون هستند.صبر و شکیبایی و عدم ایراد استرس به سرویس دهنده بهترین و بیشترین کمک رو بهتون میکنه
    با تشکر از همکار عزیز.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar2pac نمایش پست ها
    آقای اسکندی عزیز حرفاتون منطقی

12 شب به وقت تهران سرور رو از دست رس خارج کنید تا 7 - 8 صبح

هم پشتیبانی دیتا سنتر جواب گو شما هست هم مشکل سرور شما و سرویس ما حل شدنی میشه

شما هم 5 - 6ساعت میتونید کار کنید و مشکل رو حل کنید
    حقیقت اینه که ما این قضیه رو به آلماهاست منتقل کردیم که به دیتاسنتر بگن سرور رو بررسی کنند اما مثل اینکه آلماهاست در حال تغییر دفتر هستند و درخواست ما رو به دیتاسنتر انتقال ندادند وگرنه باید دیروز مورد بازبینی قرار می گرفت.
    چند ساعت پیش به من خبر دادند که دیتاسنتر بامداد فردا سرور رو بررسی می کنه که ایمیل مربوطه به کاربران ارسال شد
    با تشکر

8. تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سرور های شما قابلیت اکانتینگ هم دارند.

جوری که یوزر بتونه ببینه چقد زمان داره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

مشخصات سرور جدید مثل قدیمیه هستش ؟
    شما میگید کیفیت تضمین شده هستش یعنی چی ؟
    این قبلیه هم تضمین شده بود !

عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

سلام
    بالاخره مشکل raid controller حل شد اما به وسیله ما نه دیتاسنتر
    بعد از اینکه به دیتاسنتردر مورد مشکل گفتیم سرور رو از دسترس خارج کردند و تست کردند آخرش هم به ما گفتند که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر می خواید دقیقتر بررسی بشه باید سرور رو ۲۴ ساعت از دسترس خارج کنیم!
    این اتفاق و کیفیت پایین سرور ما رو مجبور کرد که به فکر خرید سرور جدید و انتقال یوزرها باشیم.
    امروز آخرین تلاش خودم رو برای بررسی سرور انجام دادم و بالاخره مشکل مشخص شد!
    همونطوری که از قبل هم پیش بینی کرده بودم مشکل از write policy رید کنترلر بود. رید کنترلر از write through به جای write back استفاده می کرد که توی عکس زیر هم مشخصه:

این اشتباه توی تنظیمات به وسیله دیتاسنتر به هیچ وجه قابل قبول نیست! من به تکنیسین دیتاسنتر به عنوان یه شخص متخصص اعتماد کردم. قرار نیست بعد از دریافت سرور تنظیمات سخت افزار سرور رو بررسی کنم.
    این موضوع واقعا من و یوزرهام رو اذیت کرد.
    از آلماهاست به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر درخواست می کنم این موضوع رو به اطلاع دیتاسنتر برسونند و ازشون بخوان که جبران خسارت کنند.
    این کار از دیتاسنتری مثل RedStation واقعا بعیده. همه کاربرها که حرفه ای نیستند. هر کسی بود الان باید خسارت سنگینی رو متحمل می شد.
    با تشکر

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

باسلام
    جوابی که دیتاسنتر بعد از پایان تست به ما اعلام کردند!
    Hi Mostafa,

The test has now completed.

I checked the RAID card and the array is optimal - all disks online and synced. Also, no SMART errors have been detected. All of the drives are identical, so there is no mis-match in hardware/firmware.

The diagnostics test did not find any problems with any of the hardware. Everything seems to have passed ok.

If you wish us to perform a thorough check of the disk surfaces please let us know when you wish us to do this. As I stated earlier in this ticket, it will take a great many hours to perform this test. I would expect the test to take at least 24 hours to run.

Just let us know how you wish to proceed.

The server is online again now and booted into VMware

به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.

موفق باشید
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

صفحه 20 از 24 نخستنخست ... 10161718192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)