من در پاسخ به جناب nasa_dasa عرض کردم که فرموه بودند آیا دلیلی برای کاهش می بنید؟عرض کردم دستور رئیس جمهور به بانک مرکزی برای کاهش بهای ارز
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
اها
اینم میتونه دلیلی باشه
ولی اگه آقای رییس جمهور دستور دادن
چرا دوباره رفت بالا؟
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 16:35 شنبه 03/10/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1415 1435 دلار کانادا 1420 1470 يورو 1840 1880 پوند انگلستان 2210 2300
برگشت به همون قیمت امروز صبح
عجب![]()
دوباره داره می ره بالا که ! آخه این چه وضعیتی هست ! همین طوری باید ضرر بدیم .
بازم میاد پایین
اصلا نگران نباشید
دست بردارید این حرفای کوچه بازای رو همه اینا برای اینو که مردمو گیر اوردن درگیر بالا پایین رفتنش میکنن که مردم دادشون درنیاد....باز چندروز دیگکه میره بالا یه کم میارن پایین اخرش همون جا تثبیت میشه همه اینها یه بازی بیش نیست...
قیمت دلار مطمئن باشید هرچه به سال نو میلادی نزدیکتر میشویم وز به روز بالاتر میره.این کارای اقای بهمنی هم مثل پنیسیلیون میمونه برای انفولانزا یعنی این فقط یه مسکن هست نه درمان کامل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)