سلام
کسی عکسی از این نسخه که توی پست اول هست داره بزاره؟
میخوام ببینم مثل مال من راست چین مشکل داره یا نه...
فارسی شده اما راستچین نیست...
سلام
کسی عکسی از این نسخه که توی پست اول هست داره بزاره؟
میخوام ببینم مثل مال من راست چین مشکل داره یا نه...
خدمت شما ...
من اون رو توی آدرس موردنظر اکسترکت کردم
مشکل از چی میتونه باشه؟
مال من همون تم پیشفرضه
و نوشته ها سمت چپ باکس هستن
تم رو باید عوض کنم؟
دوست عزیز
من آدرسی رو که دادید چک کردم ...
قالب کاملا راست چین بود ..
چند بار کلید ctrl+f5 بزنید تا صفحه مجددا براتون لود بشه ..
دوست عزیز تشکر از پاسخ هاتون
چندتا سوال برام پیشم اومده:
1- من فقط زمانی میتونم کسی رو دعوت کنم که توی صفحه ای اومده باشه که مربوط به پشتیبانی هست.. من میخوام وقتی کسی میاد توی سایتم توی لایوزیلام بم نشون بده تا بتونم ازش دعوت کنم درصورت تمایل مشاوره دریافت کنه...
من کدی که برای پشتیبانیم ساختم بخش ترکینگ هم شاملش هست.. یعنی سایت مونیتورینگ تیک خورده... سیستم سایتم جوملا 2.5 هست آیا ربطی به اون داره؟
مثلا نگذاره کد جاوا اسکریپتش اجرا بشه؟
2- توی بخش ادیت یوزر، من جایی ندیدم که پیغام پیشفرض رو بیاره که بشه تغییرش داد. پیغام خوش آمد گویی منظورم هست...
Hello مهمان, my name is نسیبسیی, how may I help you?
فقط میشه پیام ایجاد کرد و به یه زبان نسبتش داد اما اون پیامهارو کجا نشون میده معلوم نیست...
قابل توجه دوستانی که از نسخه فارسی استفاده کردن و با اضافه کردن کد مانیتور بازدید کننده ها سایتشون بهم میریزه...
و شما دوست عزیز: افسون...
به فایل سی اس اس که تو فلدرہ template هست برو و اگه نسخه فارسی رو کپی کردی اینکارو بکن. البته قبلش بک آپ و کپی از فایل سی اس اس فراموش نشه... یه ستاره و بعد {} میبینی که یسری کد داخلش هست. اونو حذف کن
اون مربوط به فارسی سازی هست.. که یکم بده و کد کل سایت شمارو تاثیر قرار میده
و این کدهارو به انتهای فایل اضافه کن..
کد:html > body > div#lz_request_window > div,html > body > div#lz_chat_login,html > body > div#lz_chat_main > div > table > tbody > tr > td > table > tbody > tr > td,html > body > div#lz_chat_floor > div#lz_chat_floor_contents > form > table > tbody > tr > td > textarea#lz_chat_text { direction:rtl; text-align:right; }
تا حدی کارت راه میوفته بیشتر از این فرصت ندارم
تست کن..
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)