من یه سرور usa میخوام دارید؟
من یه سرور usa میخوام دارید؟
قیمت هاتون چه جوریه برای usa ؟
با رم 1 گیگ به قیمت 28 تومن هست امریکا
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
قیمت الان چقدر هست؟
رم 1 گیگ 28 تومن رم 512 20 تومن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آقا لطفا تیکتها رو چک کنید
من توی یاهو مسنجر با شما چت می کردم که اف شدید الان منتظرم که سرور فقط 2 دقیقه روشن چون اطلاعات مربوط به یوزرها رو لازم دارم خیلی برام ضروریه
خواهشا سریعتر رسیدگی کنید چون الان به طور جدی به مشکل خوردم
با سلام به همه کاربران
چندین ماه بود که تخفیف ماه اول برداشته شده بود که با خریدرای سرور قدرتمند جدید دیگری با سیپو قدرتمند 24 هستهایی بصورت دوال سیپو بصورت محدود و موقت تخفیف ماه اول مجدد فعال شد
که قیمتها بصورت زیر میباشد
رم 1 گیگ هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم28 تومن
رم 512 هارد 12 گیگ پورت 1 گیگ پهنای باند نامحدود ماه اول 15 تومن از ماه دوم 20 تومن
سیستم عاملهای ویندوز لینوکس میکروتیک قابل ارایه هست همچنین چنانچه os خاصی مد نظرتان هست میتونم دسترسی بدیم که خودتون نصب و را اندازی کنید
MagicVps عزیز تایید میشه
کیفیت سرورهاشون عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)