سلام دوست عزیز
توصیه می کنم فیلم های آموزشی سایت رابین وب را هم ببینی. امیدوارم کمکت بکنه
سلام دوست عزیز
توصیه می کنم فیلم های آموزشی سایت رابین وب را هم ببینی. امیدوارم کمکت بکنه
برای اینکه با شاهین ها پرواز کنید باید از پرسه زدن با جوجه اردک ها دوری نمایید.
امروز زیاد گشتم تو نت تا ببینم برای طراحی قالب وردپرس چی احتیاج دارم دیدم راه طولانی در پیش دارم.
html-css-javascript-jquery-فتوشاپ باید بلد باشم.یه سات خوب دیگه هم پیداکردم.
ولی مشکل من اینه که احساس میکنم هر قالبی را نمیتونم بسازم.
برای شروع بهتره اول قالب های آماده رو ادیت کنید تا با ساختار کلی بیشتر اشنا بشید
این سایت را نگاه کنید. مثال منو ها باچی طراحی شده؟لینکدونی و بلوک ها باچی؟
ویرایش توسط admine : December 13th, 2013 در ساعت 16:27
منو ها با Css طراحی شده. hover اضافه کردن و با ویژگی transition انیمیشن مانند کردنش. بلوک ها هم مثله منو ساخته شده با hover و ویژگی transition![]()
یه فایل پی دی اف براتون قرار میدم
امیدوارم که مورد استفادتون قرار بگیره....
wordpress-Functions[www.xscript.ir].pdf
هرچه پیش آید خوش آید...
برای طراحی قالب وردپرس سایت cgtv.ir رو بهتون پیشنهاد میدم + پکیج طراحی همیار وردپرس که با دیدن این دوتا هم بازم میگم کامل یاد نخواهید گرفت و فقط و فقط با تجربه میشه جلو رفت
قبل از راه اندازی بایستی بدونید موفقیعت در اینگونه سایت های سخته اگر پولت زیاد باشه و بخواهی سیستم بدی برات بنویسند که چند میلیون خرج داره و به محض راه اندازی دو سوته کپی میشه و کامی جون هم هنوز 200 هزار تومان قدرت هزینه نداره چون می خواد بدون هزینه درامد کسب کنه و در این راه که رقبای زیادی هستند که میلیون ها میلیون هزینه کرده اند
موفقیعت در این کار بدون سرمایه لازم - اعصاب اهنی و صبر ایوب خیلی خیلی سخته مگر اینکه یک ایده جدید داشته باشد که رقبا را کنار بزنی
دوستان سایت های وبلاگ دهی زیاد شده و خیلی از از این وبلاگدهی ها حاظرند با قیمت کمتر کل سیستمشون بفروشند از شرش خلاص بشن چون کار وقتگیره و گروهی است و تنهایی نمی توان از پسش بر اومد چرا که یک تیم لازمه قالب و ماژول برای سیستم طراحی کنن به روز کنن و امکانات سایت را بالا ببرند که ماها وقت لازمه تا جا بیفته
اقا کامی نمی خوام نا امیدت کنم ولی الان برای شروع شما بدون هیچ پشتوانه مالی ره بیخودیه چون این زمینه اشباح شده است مگر اینکهبا استتراتژی خاص بیایی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)