شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
دوست عزيز چرا بحث ها رو با هم قاطي مي كنيد؟! اصلا بحث اعتماد نشده يا من كي گفتم اين آقا غير قابل اعتماد هست كه شما ربطش دادي به اعتماد و گواهينامه امنيت من؟! ولي جواب شما رو ميدم برادر.
همون طور كه مردم به شما و بقيه دوستان اعتماد مي كنند اگر خواستند به من هم اعتماد مي كنند، و عده اي هم نمي تونند اعتماد كنند و خيلي راحت از من خريد نمي كنند ، اتفاقي هم نمي افته!كاملا نرماله اين موضوع.
در مورد خودم هم بگم من نوعي مشترياي اندك خودم رو دارم كه به حسب شناخت اعتماد دارند ، چه الان چه زماني كه فقط پرداخت هاشون با من بوده مي تونيد تحقيق كنيد كه البته موضوع بحث اصلا اين نيست.
در مورد گواهي امنيت هم كه فرموديد ماجراش با هاستينگ متفاوت هست ، فروش مستقيم هست و پشتيباني نداره صادر ميشه و تا يك سال اعتبار داره و امكان قطع و وصل نداره پشتيبانيش هم مستقيم با خود صادر كننده است ، هزينه اش هم مشتري بخاد بعد صدور مي تونه پرداخت كنه!
باز همه اينها هيچ ارتباطي به صحبت من نداشت ، من ميگم اين همه شركت هاي اين كاره هست كسي كه ميخاد ديتاسنتر بزنه و n ميليارد تومن هزينه كنه مياد اينجا از من و شما مي پرسه كه تو ٢٥٠ متر ميشه زد يا نه؟!من ميگم كننده هاي اين كار ، شركت هاي مشاوره هستند از اونها ميره كمك ميگيره اينجوري كار نمي كنه شما ميگي به من چطور اعتماد كنيد؟
بحث بعديم هم اين بود كه دو نفر شنيدن سرور ايران قيمت هاش خوبه همه ميخان ديگه ديتاسنتر بزنن ، فكر كردن اينم مثل هاستينگه كه يه اسكريپت نال شده با يه قالب ميهن هاستينگ با يه شماره ايرانسل و يه ريسلر سالي ٢٠ تومني بندازن توش بزنن شركت ممدقلي پردازش ماهم باور كنيم كه اينا اصلا خودشون اين كارن!كسي كه كمي سواد اين كار داشته باشه مي فهمه نيازهاي اوليه ديتاسنتر چيه نمياد اينجا بپرسه!
سلام
برای این مورد باید حداقل سرمایه +6 میلیارد داشته باشید + مجوزهای لازم
شما سعی کن مجوزها رو بگیری بعد بری سراغ مراحل بعد.
البته این میزانی که گفتم برای دیتاسنتر حرفه ای هست .
شامل رک - سوئیچ - روتر - فضا - خطوز ارتباطی - سیستم سرمایشی - ژتراتور - کارمند - سخت افزار و .....
البته مکان یابی هم باید بسیار هوشمندانه باشه .
ولی با هزینه کمتر میتونید سرور روم با کیفیت بسیار پایین داشته باشید که .....
بعداز اشتباه شدن بازار در زمینه ی فروشنده سرورمجازی
حالا همه دارن میرن زمین بخرن ودیتاسنتر بزنن در هر زمینه ای اخریشیم
به نظر من بهتر است که با این میزان سرمایه یک رک در یک دیتاسنتر مناسب تهیه کنید و سرور اختصاصی از این دیتاسنتر بفروشید حالا می تونه این دیتاسنتر خارجی باشه یا داخلی
همچنین میزان ریسکش هم کمتر از ایجاد دیتاسنتر هست .
نَـــــــــــــــــه این کارو نکننین
به اندازه کافی این شغل اشبا شده
از نظر من تویه ی کار دیگه قرار بدید
استرس هایه زیادی داره این کار
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
هر کاری خواستین راه بندازین اول توش اوستا شید بعد مگرنه سرتون کلاه میره
بنظرم از خارج بگیرید سود بیشتری داره مخصوصا اگر به خارجی ها هم سرویس بدین چه بهتر چون سود و کارمزد بیشتری پرداخت میکنن
به نظر بنده این 250 متر زمین را نگه دارید در آینده برای ساخت مسکن مهر مشارکت کنید :دی
برادر آخر با 250 متر زمین چطور انتظار سخت دیتاسنتر دارید؟ مساحت دیوار های شما تنها به 50 متر می رسد. باقی زیربنا ژنراتور ، ups،سیستم خنک کننده ، اتاق مانیتورینگ،تجهیزات شبکه،اتاق سرور و .... را چطور جا می دهید؟ :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)