عالیه
موفق باشید .
عالیه
موفق باشید .
سیستمی بسیار کامل و جامع هست که ایده هایی نو و پشتیبانی عالی هم داره.
انشاءالله همینطور ادامه بدن.
با سلام تشکر از وب سرویس عالیتون
1- تسویه حساب سریع
2- پشتیبانی عالی در واقع همه چیز عالی
انتقاد: 1- مجموع تراکنش های هر روز رو بشه دید ,در همان قسمت نمودار تراکنش ها
2- ای پی خریدار در تراکنش ها افتاده بشه چون برای بررسی تراکنش های ناموفق از روی ای پی خیلی راحت تر هستش این قسمت http://www.jahanpay.com/xuser/trans
3- شب ها تعداد تراکنش های ناموفق زیاد میشه یه فکری به حال این موضوع بکنید
4- لینک های فیس ب وک وسایر شبکه هاتون رو نیز فعال کنید زمان خیلی زیادی از رو نمایی قالب میگذره اما این تغییرات اعمال نشده![]()
ممنون از سرویس دهی شما
موفق و پیروز باشید![]()
ویرایش توسط SekoyaServer : March 16th, 2015 در ساعت 19:58
سلام بهترین درگاه هستین از نظر پشتیبانی و تسویه حساب گرافیک کاربری خوبی هم دارین من با بیشتر درگاه ها کار کردم شما از نظر پشتیبانی و قوانین عالی هستین موفق باشید
در زمان قبل از ***** شدن درگاهها از همکاران عالی بودند
به نظره من 2تا مشکل داره البته مشکلات چندان خاصی هم نیستن ،اینکه تراکنش ها رو به تفکیک خرید از سایت ها نشون داده نمیشه و دومین مشکل این که موقعی که درخواست تسویه حساب داده میشه، به هر علتی نمیشه لغو کرد درخواست رو.در کل بزرگترین مزیتش این که در روز چندین بار امکان تسویه حساــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـب داریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــتم
سلام
1-مورد اعلام شده بررسی و در صورت تایید در بروز رسانی بعدی اعمال می شود
2-تسویه حساب در سیستم های واسطه دستی است و امکان دارد در زمانی که پشتیبانی تسویه حساب شما را انجام داده و شما نیز در همون زمان لغو کنید که احتمال مشکلات زیادی نیز وجود دارد به همین دلیل تسویه حساب امکان تغییر یا لغو ندارد و این موردی کاملا عادی است
سپاس
بذای من که بهترین بوده مخصوصن برای تسویه که خیلی سریع عمل میکنن
به نظر من بهترینن
با سلام خدمت شما،
خواهشمند است در این زمینه تجدید نظر کنید.
بهتره بگید :
تسویه حساب در تمامی سیستم های واسطه، به غیر از درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، به صورت دستی انجام می شود
موفق و پیروز باشید
آقای عادل عزیز!
بنده در ابتدا عرض کردم فقط کاربران جهان پی
میتونم بپرسم شما کاربر جهان پی هستید؟ یا قصد تبلیغ دارید
اینجا فقط کاربران خود جهان پی شرکت می کنند نه ...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)