سلام سجاد جان
من اول سوال کردم ازشون و اطمینان گرفتم که مشکلی نباشه و اوکی دادند.ضمینه فعالیت رو مطرح کردم و گفتند مشکلی نیست
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام . به نظر من وی پی اس بگیرید تا مانند یه سرور اختصاصی برای شما عمل کنه :
سرور مجازی ساز
سی پی یو : 8 هسته ای . اشتراکی
رم اختصاصی : 1 گیگ
رم اشتراکی : 1 گیگ
فضا : 80 گیگ
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 2 عدد .
کنسول مدیریتی : دارد .
ماهیانه 25000 تومان
جهت خرید به Takhoster - بروید و در خواست بدید .
در ضمن مشاوره : 09139179335
موفق باشید.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
نیاز به تایید بقیه کاربران
من سوال کردم کدوم هاستی که گفتم بهتره ، حالا هر کس هاست خودشو پیشنهاد میده.
من نمی خوام با فرعی کار کنم ، خودم ۲ سرور هم دارم ولی می خوام .... ! اگه می خواستم وی پی اس بگیرم....
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
کمک بزرگی کردید iweb رو نمی شناختم ! ما چی می گیم ، اینجا چی می گن!
هاست اشتراکی به هیچ عنوان به درد وبلاگدهی و امثال اون نمیخوره ( چون تنظیمات خاص سیستم وبلاگدهی در سرور اشتراکی مشکل ساز هست و همچنین در صورت فشار به سرور ساپند خواهید شد) پس بهترین کار این هست که برای شروع کار یک وی پی اس لینوکس از یک شرکت معتبر تهیه کنید و اگر لازم شد بعدا منتقلش کنید روی سرور اختصاصی.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
حرف استاد is24.ir کاملا درسته
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)