چه تاییدی نیاز دارید؟
اگر دسترسی به یاهو مسنجر دارید میتونیم در یاهو با هم صحبت کنیم
چه تاییدی نیاز دارید؟
اگر دسترسی به یاهو مسنجر دارید میتونیم در یاهو با هم صحبت کنیم
ویرایش توسط nimafire : April 10th, 2010 در ساعت 20:06
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام من آمل هاست رو پیشنهاد می کنم
شروع پنل از 100 مگابایت فضا + تمامی امکانات نامحدود + کنترل پنل Cpanel +قیمت سالانه هم 10 هزار تومان است
پنل های بیشتری هم هست
www.Amolhost.com
سلام سجاد جان
من اول سوال کردم ازشون و اطمینان گرفتم که مشکلی نباشه و اوکی دادند.ضمینه فعالیت رو مطرح کردم و گفتند مشکلی نیست
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام . به نظر من وی پی اس بگیرید تا مانند یه سرور اختصاصی برای شما عمل کنه :
سرور مجازی ساز
سی پی یو : 8 هسته ای . اشتراکی
رم اختصاصی : 1 گیگ
رم اشتراکی : 1 گیگ
فضا : 80 گیگ
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 2 عدد .
کنسول مدیریتی : دارد .
ماهیانه 25000 تومان
جهت خرید به Takhoster - بروید و در خواست بدید .
در ضمن مشاوره : 09139179335
موفق باشید.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
نیاز به تایید بقیه کاربران
من سوال کردم کدوم هاستی که گفتم بهتره ، حالا هر کس هاست خودشو پیشنهاد میده.
من نمی خوام با فرعی کار کنم ، خودم ۲ سرور هم دارم ولی می خوام .... ! اگه می خواستم وی پی اس بگیرم....
کمک بزرگی کردید iweb رو نمی شناختم ! ما چی می گیم ، اینجا چی می گن!
هاست اشتراکی به هیچ عنوان به درد وبلاگدهی و امثال اون نمیخوره ( چون تنظیمات خاص سیستم وبلاگدهی در سرور اشتراکی مشکل ساز هست و همچنین در صورت فشار به سرور ساپند خواهید شد) پس بهترین کار این هست که برای شروع کار یک وی پی اس لینوکس از یک شرکت معتبر تهیه کنید و اگر لازم شد بعدا منتقلش کنید روی سرور اختصاصی.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)