سلام
من یک سرور مجازی دقیقا با شرایط زیر میخوام لطفا اگر کسی دقیقا با این شرایط میتونه افر بده، خواهش میکنم از دادن پیشنهاد های کلی و بحث در مورد مسایل متفرقه و اسپم در این تاپیک خودداری فرمایید
*1ساعت تست
*داشتن پشتیبانی از طریق یاهو مسنجر
*768مگ رم کاملا اختصاصی یعنی ویندوز 2008r2براحتی روش نصب بشه و هنگ نکنه ووقتی هم ویندوز نصب شد از داخل تسک منجر بتونم ببینم که نصف فضای رم خالی هست
*40گیگ هارد با سرعت خوب حالا از هر نوعی باشه مهم نیست ولی فشار روش نباشه که یک برنامه رو بخوام اجرا کنم گیر کنه چون گاهی یک هارد با سرعت بالا بدلیل فشار زیاد بدرد نمیخورد و یک هارد معمولی که بار زیاد روش نباشه خیلی خوب جواب میده
*سی پی یو حداقل 1گیگا هرتز اختصاصی
*امکان نصب و تعویض سیستم عامل توسط خودم هر زمان که خواستم ویندوز 2012،2008r2،میکروتیک و لینوکس (ممکن است روزی 2-3بار سیستم عامل تعویض شود)
*سرعت دانلود حد اقل 30مگا بایت در ثانیه
*محل سرور اروپا با پینگ تایم حداکثر 220میلی ثانیه
*حداکثر ترافیک مورد نیاز در ماه 250گیگ
*امکان ارائه یک عدد ای پی اضافه در صورت نیاز
*قیمت ماهیانه حداکثر 30،000تومان که بدلیل اینکه کیفیت ثابت بماند هر 15روز مبلغ 15،000پرداخت میگردد (هرچی سرور تا حالا گرفتم برا چند روز کیفیت خوب بوده بعد خراب شده)
از سرویس دهندگان و دوستان محترم خواهش میکنم اگه مشکلی با این تا پیک دارند سریعا این تا پیک رو ترک کنند و اگه نظری دارند خودشان در تاپیک جداگانه نظر بدهند واینجا اسپم نگذارند اینجا فقط کسانی که میتوانند سرویس با این مشخصات بدهند افر خود را ارائه دهند.