از چه مجازی سازی میخواهد به چه مجازی سازی انتقال بدهد؟
خوب دلیل انتقالش چیه؟اگر دلیلی از جانب شما ندارد پس وظیفه انجام این انتقال هم با خود سرویس دهنده است
از چه مجازی سازی میخواهد به چه مجازی سازی انتقال بدهد؟
خوب دلیل انتقالش چیه؟اگر دلیلی از جانب شما ندارد پس وظیفه انجام این انتقال هم با خود سرویس دهنده است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
این سئوال را که از چه مجازی سازی به چه مجازی سازی انتقال میشه پرسیدم هنوز بهم جواب نداده
در مورد دلیل انتقالش به ما چیزی نگفته . فقط گفت مشگلاتی پیش اومده که باید به سرور دیگه ای انتقال بدیم . اما مساله این جا هستش که همان طور که شما گفتید باید این انتقال رو هم انجام بده . چون خودشون این تعغیر را به وجود آوردند . من درخواستی ندادم.
باید از این به بعد بشه کاری کرد که هر کجا که خواستند انتقال دهند من این مشگل برام پیش نیاد .
به نظرتون ایمیج گرفتن از ویندوز خوبه که اگر خواستم سرویس دهنده را هم عوض کنم ایمیج رو بدم نصب کنند و همه چیز یکباره آماده باشه ؟ یا میشه کاره دیگه ای کرد که من هی نرم دنبال کانفیگ مجدد؟
دوستان ایشون گفتند مجازی ساز Xen و Vmware 5.0 می باشد
کدوم به کدوم می خواد بره ؟
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
دوست عزیز ار ویندوز یه بک اپ بگیر بهد از هرجایی که خواستی دوباره یه وی پی اس ویندوز 2003 بگیر بهد بکاپ رو دانلود کن داخلش بهد ریستور کن به همین راحتی البته باید دسترسی کنسول داشته باشی چون ایپیت عوض میشه و قطع میشه کانکشنت
باید دست بکار بشید و دوباره کانفیگ کنید
راه خاصی برای انتقال همه کانفیگ فکر نمیکنم وجود داشته باشه. تنها راهش همون انتقال تمپلیت بود که دوستمون گفتن
جالب توجه دوستان پرفسور که میگن نمیشه و ...
وقت کنم اموزشو براتون میزارم
ولی در کل توی تنظیمات برو بکاپ رو پیدا میکنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)