اگه بیای یاهو کمک بزرگی به من میکنی یک دنیا ممنون میشم فق بگید ایدی یاهو چی اد کنم
اگه بیای یاهو کمک بزرگی به من میکنی یک دنیا ممنون میشم فق بگید ایدی یاهو چی اد کنم
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
کی میتونم مزاحمت بشم چون پیر شدم از دست این سایت چطور میتونم در ارتباط باشم با شما
اول تشکر کنم از دانیال جون.
مشکل من اینه که من قبلا برای لینک های دانلود ای پی سرور استفاده میکردم الان دارم سرورم رو انتقال میدم به شرکت جدید الان به مشکل برخودم و گفت که باید همه لینک های دانلودت رو تعغیر بدی به یه دی ان اس. خوب الان من میترسم که چه دی ان اس برای لینک دانلود استفاده کنم ***** نشه که یکم اقا دانیال کمک کرد فردا هم صحبت میکنم.
اگه دوستان میتون کمک کنن بگن من پیر شدم موهام سفید شده از بس فکر این نو کردم.
هم باید لینک های دانلود تعغیر بدم و هم دی ان اس باید جدید پیدا کنم من موندم خلاصه....
لطفا کمک کنید
مشکل من اینه که من قبلا برای لینک های دانلود ای پی سرور استفاده میکردم الان دارم سرورم رو انتقال میدم به شرکت جدید الان به مشکل برخودم و گفت که باید همه لینک های دانلودت رو تعغیر بدی به یه دی ان اس. خوب الان من میترسم که چه دی ان اس برای لینک دانلود استفاده کنم ***** نشه که یکم اقا دانیال کمک کرد فردا هم صحبت میکنم.
اگه دوستان میتون کمک کنن بگن من پیر شدم موهام سفید شده از بس فکر این نو کردم.
هم باید لینک های دانلود تعغیر بدم و هم دی ان اس باید جدید پیدا کنم من موندم خلاصه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)