سلام فایل
.htaccess
باز کنید خودش کاملا معلومه چه ماژول های Apache لازم داره
سلام فایل
.htaccess
باز کنید خودش کاملا معلومه چه ماژول های Apache لازم داره
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1
برخی اوقات وب سایت شما load نمیشود و با خطای internal server error یا همان خطای شماره ی 500 مواجه میشود.بسیاری مواقع این خطا بعلت اشکال در تنظیمات مربوط به وب (مانند تنظیمات php) در سایت شماست.ممکن است بگویید این سایت کاملا سالم بوده و با همین تنظیمات کار میکرده است.باید توجه داشته باشید نرم افزارهای روی سرور بصورت مداوم در حال بروزرسانی میباشند،ممکن است بروزرسانی ها از نسخه ای به نسخه ی دیگر باعث انجام تغییرات اساسی در سرور شوند و این تغییرات مغایر با تنظیمات قبلی شما باشد و این امر مسبب بروز این خطا شود. برای رفع این خطا کافیست از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید. توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده گزینه show hidden files را نیز فعال کنید . وارد فایل htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند. اگر با این روش مشکل برطرف نشد یک درخواست پشتیبانی ارسال نمایید.
تاپیک سفارشات من | مشاهده نمونه کارهای طراحی وب من| shahosseini.com ::
Mob: 09128915508 | mail : info [at] Almaweb.ir
محتویات همون فایل تکست رو باید ببرید در دات.
@ نمایش مشخصات: almapanel - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
مشکل شما توی بخش Resource Usage در cPanel مشخص هست:
Virtual memory resources were limited for your site
از طریق تیکت در سایت پیگیر باشید...
موفق باشید.
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
اسمشو ازhtacces.txt بکنید htacces.
نمایندگی دامنه بین المللی بدون شارژ اولیه
هاست با قیمت های ویژه
در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق بحش ارتباط با ما در سایت اقدام نمایید
مشکل Internal Server Error به دلیل کانفیگ نامناسب سرور هست . توجه داشته باشید برای سایتی که از php استفاده میکنه باید پیش بینی تعداد request های php صورت بگیره و در تنظیمات وب سرور انجام میشه . شرایط شما واضح هست : تعداد درخواست هایی که php برای سرور میفرستد فراتر از حدی است که وب سرور شما توان تحمل آن را دارد . بنده بارها با ارور معادل آن در nginx برخورد کردم . 502 Bad Gateway در وب سرور nginx هم دقیقا به خاطر همین قضیه ایجاد می شود که در وب سرور شما ظرفیت مناسبی برای درخواست های php تعریف نشده . پیشنهاد میکنیم از کانفیگر های معتبر انجمن مانند آقا بابک ( Compiler.ir) کمک بگیرید . ایشون متخصص این امور هستند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)