برای ساخت آیدی یاهو شما باید اول یک اکانت جی میل داشته باشید.
وارد سایت www.mail.yahoo.com میشوید و بر روی google کلیک میکنید و از انجا اقدام به ثبت نام میکنید !
خیلی راحت
برای ساخت آیدی یاهو شما باید اول یک اکانت جی میل داشته باشید.
وارد سایت www.mail.yahoo.com میشوید و بر روی google کلیک میکنید و از انجا اقدام به ثبت نام میکنید !
خیلی راحت
این رو تست کن .
من چند روز پیش با همین روش یکی ساختم
بهترین روش جدید برای ساخت اکانت یاهو فقط در5 ثانیه
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
من امروز از Free Online Phone | Receive SMS Online استفاده کردم
عمومی ش هم می کنم
ممنون از دوستان.
بهترین روز گوگل و همان سایت اس ام اس بود البته اس ام اسه را قبلا برای موضوعات دیگه فکر کنم در انجمن دیده بودم ولی خب به فکرم نرسید امروز ممنون از دوستان که ذکر کردند.
اون لینک وی بی هم ظاهرا کار نمیکنه درست تو انجمن چند نفر دیگه هم گفتند که کار نکرد (فعلا 2 نفر :ی) در کل فکر کنم گوگل و پیامک خیلی سریع عمل میکنه.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اره مثل این که به تازگی مشکل دار شده . اگر امکان داره شما بگید با چه روشی ساختید ؟
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
از سال 1385 تا کنون
راحت ترین راه استفاده از افزونه فایرباگ در فایرفاکسه
بار اول که با یه شماره ایمیل بسازید برای دفعات بعدی هم اگه همون شماره رو بزنید دیگه نیازی به تایید از طریق اس ام اس نیست چون یه بار تایید شده
اگه دوستان بخوان می تونم اموزش بدم بهتون
از سال 1385 تا کنون
yahoomail-nwg.jpg
آموزش رو به صورت تصویری قرار دادم.
اگه درست انجام بدین در کمتر از چند دقیقه به راحتی می تونید اکانت ایجاد کنید.![]()
همون سایت sms بهترین روشه..
فقط نمیدونم چرا یاهو دیگه نیاز به کد تاییدی نداره و خودکار یه وری فای نامبر میده و تموم..!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)