چطور میشه باهاشون در تماس بود؟
ایمیلی دارید ازشون؟
بنده میخواستم تیکت بدهم که باید ثبت نام میشد که نکردم اگر راه دیگری دارید تا جایی که بشه کمکشان خواهیم کرد
چطور میشه باهاشون در تماس بود؟
ایمیلی دارید ازشون؟
بنده میخواستم تیکت بدهم که باید ثبت نام میشد که نکردم اگر راه دیگری دارید تا جایی که بشه کمکشان خواهیم کرد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
یه با معرفت پیدا بشه اونم شمایید.
admin@vpsfars.ir
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
=======================
dr.shayan1995@gmail.com
ایمیل شخصیشون هست...
نظرم من اینه که اینطور حرف زدن و میل دادن به مشتری ها جرات می خواد
به نظر من مشتری هاشون باید سروراشون رو تمدید کنند ، حداقل کاری هم که بقیه همکارا می تونن انجام بدند اینه که حرفی نزنند
@.k.h.a.
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
من چندبار ازشون سرویس گرفتم راضی بودم انصافا ... حالا هرکسی هر کاری از دستش برمیاد باید کمک کنه ... ایشون یه همکار ماست که حالا بنا به دلایل نامعلوم شرایطش بحرانی شده ... دنبال مقصر نگردین ...
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
بنده هم درخواست دادم بهشون که برای من هم معنی کنن....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستان اگر کمکی از دستتون برمیاد انجام بدید
ثواب داره
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)