-
November 2nd, 2013, 04:46
عضو انجمن
پاسخ : شرح حال isp های ADSL کشور ایران / از isp های خودتون بگید! / از اسپم خودداری کنید!
isp شاتل مشهد
هر سرویس محدود حجمی که بخرید با سرعت 4 مگ بهتون تحویل میدن
سرعت دانلود 500 KB/per secund
پینگ به 4.2.2.4 170ms
معمولا خیلی کم به پشتیبانی نیاز پیدا میکنید و پشتیبانی هم واقعا عالیست
time out و قطعی هم خیلی کم داره
بنده 3 ساله که از شاتل رویس دارم و به غیر از این یکی دو ماه که کل کشور اینترنت مشکل داشت بقیه مواقع همه چی اوکی بوده
-
-
November 2nd, 2013 04:46
# ADS
-
November 2nd, 2013, 13:46
پاسخ : شرح حال isp های ADSL کشور ایران / از isp های خودتون بگید! / از اسپم خودداری کنید!
از شرکت رفاتک اهواز داشتیم . فوق العاده افتضاح بود . قطعی بش از حد داشت
سرعت 1024 بود
دانلود بعضی وقتا تا 20 کیلوبایت میرسید
-
-
November 10th, 2013, 11:20
عضو انجمن
مبین نت :
مودم جیبی 512
سرعت : 60 الی 75 کیلوبایت
مودم outdoor دو مگ
سرعت : 150 الی 250 کیلوبایت با نوسان در حد 50 کیلوبایت تا 400
قطعی 1 بار بوده طی 3 ماه که پیشاپیش با sms اطلاع رسانی شد.
از حدود 8-9 شب تا 1-2 سرعت دانلود تقریبا ثابت اما پیج یا ریموت کند هست.
از 2 شب که تایم رایگان هست کار کردن با اینترنت رو فراموش میکنید و میتونید فیلم ببینید آشپزی کنید موزیک گوش کنید و قبل خواب به سفارشاتی که نتونستید آماده کنید فکر کنید، این افکار شما رو مدتی اذیت میکنه تا بخوابید
زنگ میزنید برای اعتراض : مشترک گرامی مدت زمان انتظار شما در صف هشتاد و 2 سال میباشد! کارشناس یا واقعا خوب هست یا خیلی بد...
هزینه مودم و پهنای باند بسیار گران!
کلا: مبین نت یا نرمال هست یا خدای ناکرده اگه مشکلی پیش بیاد کاری میکنه از زندگی پشیمون بشید، من در رفتار اجتماعی هم پرخاشگر شده بودم یه مدت! کار و کاسبیم روی هوا بود!
دانلود فیلم، اهنگ، مشاهده انلاین یوتیوب و همه چیز در اینترنت کلا برای من حروم شده بود!
1 هفته پیش به این مصیبت پایان دادم! یا مرگ یا زندگی!
1. تماس با شاتل ( تهران )
2. سفارش سرویس انلاین در سایت
3. 5 دقیقه بعد از سفارش آنلاین تماس گرفتند و مدارک لازم + هزینه رو گفتند همچنین قرار گذاشتند فردای اون روز طی ساعت هماهنگ شده پیکشون بیاد تحویل بگیره
4. فردا پیک اومد مدارک و هزینه رو تحویل گرفت، گفتند بستگی به مخابرات تا 10 روز ممکن هست طول بکشه رانژه خط
5. 2 روز بعد سفارش sms اومد مدارک خ رو دادن برای رانژه، 1 روز بعد sms اومد خط رانزه شده و یوزر و پسورد رو دادن و وصل
فکر کنم نهایت 3 روز زمان برد
سرویس 4 مگ اکو هست
سرعت دانلود 550 الی 700 کیلوبایت
در تایم رایگان که از 1 شب الی 8 صبح هست سرعت دانلود 200 الی 250 کیلوبایت!
هزینه هز گیگ اضافه 4500
از اون روز من خیلی بهتر غذا میخورم! سیگار کمتر میکشم! اخلاق شاد و نرمش بیشتر در مقابل همه اتفاقات!
کل تفریحات اینترنتی سر جاش برگشته
کارم 80% سریعتر انجام میشه خصوصا در مواقعی که سفارش زیاد هست و ریموت پر سرعت وحشتناک لازم
خصوصا در زمانی که مشکلی در سرور ها پیش بیاد و استیبل بودن اینترنت و سرعت بالا راه گشای من هست
این سرعت و کیفیت بستگی به شهر شما و مرکز مخابراتی و نوع خط و مودم و سیم کشی ساختمان و ... ممکنه تغیر کنه
اگر کاربر عادی هستید و 50 الی 150 کیلو بایتی که از اکثر جاها میتونید تهیه کنید بسه اوک! اما اگر کارتون و شغلتون روی اینترنت هست پس متحمل زحمت و هزینه بشید
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2013, 12:27
عضو انجمن
موقعیت تهران مدرس شمالی
مخابرات جمهوری اسلامی ایران
اول سرویس 256 بود واقعاً کار با این سرعت زجر آور بود و در بهترین شرایط سرعت از 22 بالاتر نمیرفت و حدوداً 1 هفته میشه پکیج های جدید مخابرات اعلام شده و 2 mb گرفتم الان راضیم و مشکلی نداره در حالت عادی میتونم بگم دانلود با 220 الی 250 ( متغیر ) انجام میشه
-
-
November 10th, 2013, 12:38
خوب من نظرم رو بگم در مورد شرکت هایی که ازشون سرویس داشتم
اول از همه شاتل
reqest time out نداشت ولی هر 3 دقیقه لاین می پرد :|
سرعت دانلود 128 60 kbps بود
دوم مخابراط :|
یک ماه از مخابراط داشتم 90 تومان برایه 3 ماه طرح نامحدود دادم
از 24 ساعت 23 59 دقیقه قطع بود آخر هم گفتن خط شما اِله بِله نمی تونیم بهتون سرویس بدیم
بعد رفتم سراغ وایمکس ایرانسل
سراعت دانلودش از 15 کیلویبایت بیشتر نمیشد لامسب :|
بعد هم با مبین نت آشنا شدم و از مبین نت سرویس گرفتم
طرح 2 مگ دارم سرعت دانلود 450 kbps هستش ولی گرونه هر گیگ 12 هزار تومان
خلاصه بهترین چیزی که داشتم مبین نت بوده
از پارس آنلاین هم داشتم
تایم رایگان که میشه :| باید قید نت رو بزنی
از آسیا تک هم داشتم time out بالایی داشت وقتی هم پینگ می داد سرعتش افتضاح بود
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2013, 14:03

نوشته اصلی توسط
ali0000
موقعیت تهران مدرس شمالی
مخابرات جمهوری اسلامی ایران
اول سرویس 256 بود واقعاً کار با این سرعت زجر آور بود و در بهترین شرایط سرعت از 22 بالاتر نمیرفت و حدوداً 1 هفته میشه پکیج های جدید مخابرات اعلام شده و 2 mb گرفتم الان راضیم و مشکلی نداره در حالت عادی میتونم بگم دانلود با 220 الی 250 ( متغیر ) انجام میشه
دیگه همه میدونن مخابرات داغونه هرکی بگه مخابرات خیلی خوبه انگار کفر گفته، بر منم 270 میده ولی سایت رهبری 
چجوری من توصیف کنم / نمیدونم اصلا دارن چیکار میکنن که اینجوری میشه
-
-
November 10th, 2013, 14:06
عضو انجمن
شاتل هم بد نیست! ولی خوب شبها بعد 12 دیگه....
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
November 10th, 2013, 14:32

نوشته اصلی توسط
yastheme
شاتل هم بد نیست! ولی خوب شبها بعد 12 دیگه....
اتفاقا تعریف از مخابرات نباشه صبح ظهر شب بدون کاهش سرعت فول 250 تا میده ولی حالا...
-
-
November 10th, 2013, 16:38
عضو انجمن
دنیایاقتصاد- سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فهرست ارائهدهندگان برتر اینترنت پرسرعت (ADSL) در شهریور ماه را اعلام کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان تنظیم مقررات، علی اصغر عمیدیان، ريیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ارزیابی ماهانه اپراتورهای دارنده پروانه خدمات اینترنت پرسرعت و معرفی ارائهدهنده برتر خدمات در این حوزه گفت: از میان 12 شرکت دارنده پروانه در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت، شرکتهای آریا رسانه تدبیر (شاتل)، پیشگامان توسعه ارتباطات، پارسان لین ارتباطات (پارس آنلاین) و انتقال داده آسیاتک به ترتیب رتبههاي اول تا چهارم را کسب کردند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره رتبه شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت در ارزیابی 11 شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت، رتبه دهم را کسب کرده است. ريیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه از این پس ارزیابی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت به صورت ماهانه انجام و اعلام ميشود، ادامه داد: میزان رضایت مشتریان از اپراتورها، از عوامل تاثیرگذار در تعیین نتیجه ارزیابی است؛ از این رو امیدواریم مشترکان با ثبت نظر و پیشنهادهای خود در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پاسخگویی دقیق به سوالات ارزیابان رگولاتوری درباره خدمات اینترنت پر سرعت، در این ارزیابی مشارکت فعال داشته باشند. براساس اظهارات وی ارزیابی مهرماه اپراتورهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت انجام شده و پس از جمعبندی به زودی اعلام ميشود.
منبع روزنامه دنیاد اقتصاد
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور
مجازی از ایران و انگلستان
( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید :
5163 200 0913
-
-
November 10th, 2013, 16:58

نوشته اصلی توسط
alimo203
دنیایاقتصاد- سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فهرست ارائهدهندگان برتر اینترنت پرسرعت (ADSL) در شهریور ماه را اعلام کرد.
به گزارش روابطعمومی سازمان تنظیم مقررات، علی اصغر عمیدیان، ريیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ارزیابی ماهانه اپراتورهای دارنده پروانه خدمات اینترنت پرسرعت و معرفی ارائهدهنده برتر خدمات در این حوزه گفت: از میان 12 شرکت دارنده پروانه در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت، شرکتهای آریا رسانه تدبیر (شاتل)، پیشگامان توسعه ارتباطات، پارسان لین ارتباطات (پارس آنلاین) و انتقال داده آسیاتک به ترتیب رتبههاي اول تا چهارم را کسب کردند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره رتبه شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت در ارزیابی 11 شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت، رتبه دهم را کسب کرده است. ريیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه از این پس ارزیابی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت به صورت ماهانه انجام و اعلام ميشود، ادامه داد: میزان رضایت مشتریان از اپراتورها، از عوامل تاثیرگذار در تعیین نتیجه ارزیابی است؛ از این رو امیدواریم مشترکان با ثبت نظر و پیشنهادهای خود در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پاسخگویی دقیق به سوالات ارزیابان رگولاتوری درباره خدمات اینترنت پر سرعت، در این ارزیابی مشارکت فعال داشته باشند. براساس اظهارات وی ارزیابی مهرماه اپراتورهای ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت انجام شده و پس از جمعبندی به زودی اعلام ميشود.
منبع روزنامه دنیاد اقتصاد
تکبیییییییییر
اَاااااااااااا... مخابرات آخر نشد!
پس آخری کیه؟ 
ما که رفتیم شکایت کنیم بعد از کلی فروم پر کردن ارور xml داد
اون وقت چجور اینا نظرسنجی کردن؟
-