من سه بار شکایت کردم شکایت اول و دوم در سیستم ثیت شکایات استانی بود و شکایت بعدی هم به دفتر بازرسی .... هر شکایت بیشتر از 30 دقیقه رو سیستم نبود و وقتی کد پیگیری رو بعد نیم ساعت وارد میکرم شکایت از رو سیستم پاک شده بود....
من سه بار شکایت کردم شکایت اول و دوم در سیستم ثیت شکایات استانی بود و شکایت بعدی هم به دفتر بازرسی .... هر شکایت بیشتر از 30 دقیقه رو سیستم نبود و وقتی کد پیگیری رو بعد نیم ساعت وارد میکرم شکایت از رو سیستم پاک شده بود....
این صفحه رو مطالعه کنید:
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
همچنین در نظر داشته باشید میتونن در ماه در حدود 45 دقیقه قطعی داشته باشند که برای شکایت نیاز به ارائه مستندات میباشد
شکایت از اینا
مثل این میمونه که بری از خودت شکایت کنی !!
فقط باید شکایتتو ببری پیش خدا تا جواب بگیری
اصلا کسی جوابتم نمیده چه برسه بخوان برات پیگیری کنن
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
دوست عزیز این وقتی که میخوای بزاری برای این کار برو از جای دیگه ADSL بگیر.اگر شرکت دیگه سرویس نمیده Wireless بگیر.
باز اگر وایرلس نبود از GPRS استفاده کن.اگر نبود خونتون رو کلا عوض کن ... :دی
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ما هم زیاد شکایت کردیم
ولی![]()
ماشالا شما چه دل خوشی داری اول خودتو متهم می کنن بع باید بگردی دنبال وکیل
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
10 ساله اینا میخوان نت ایران رو درست کنن.بیشتر از 10 ساله چندین و چند رئیس جمهور با شعار ترمیم مشکلات مخابراتی زیرساختی و adsl دارن رای میارن اما بعد که میشن رئیس جمهور جایی که نیستن ایرانه.
دوست عزیز شما تا مخابرات ازتون شاکی نشده که قطعی تقصیر شماست این مورد رو بیخیال بشید چون ما چندین بار شکایت کردیم حتی حظوری آخرشم میگن رسیدگی میشه اما پشت سرمون میندازن تو سطل آشغال.
وضع نت عرب ها از ما بهتره.
کورش کجایی ببینی.
حرف سیاسی نزدیما!!
موفق باشید.
سه پینگ تهیه کردم جالبه سایت برای من لود نمیشه ولی پینگشو داره میده حالا هر چند گاهی تایم اوت ولی نباید همزمان با دادن پینگ سالم پیچ هم لود شه!؟
Untitled-1.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)