-
April 2nd, 2010, 04:54
عضو جدید
هاست با ip اختصاصی
سلام .
من یک هاست میخوام با فضای کم و پهنای چندگیگ ، با ip اختصاصی.این ip اختصاصیش برام خیلی مهمه.
آیا کسی از دوستان میدونه امکان ارائه چنین هاستی وجود داره یا نه؟
یک سوال مهم :آیا امکان تغییر آدرس ip اختصاصی در صورت درخواست بعد از چند وقت وجود داره یا ip اختصاصی مثل دومین هست که نشه بعد از ثبت تغییرش داد و باید یک ساله ثبت بشه؟
دو: میشه من برای یک هاستم چندتا ip اختصاصی بگیرم؟
درضمن من هزینه رو ماهانه پرداخت میکنم.
مثلا اگه ip اختصاصی رو نشه تغییر داد من مجبورم یکدفعه هزینه یکسال یک ip رو بدم! ؟؟
با تشکر از دوستان. (ببخشید من در این زمینه جستجو کردم ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم،اگه سوالام تکراری بود بازم شرمنده)
البته من الان از پارساسرور یک هاست اشتراکی گرفتم با IP اختصاصی و بابت IP ماهانه 2هزار تومان پرداخت میکنم ولی بازم این سوالها برام پیش اومده
ویرایش توسط amirreza22 : April 2nd, 2010 در ساعت 05:00
-
-
April 2nd, 2010 04:54
# ADS
-
April 2nd, 2010, 19:56
عضو جدید
پاسخ : هاست با ip اختصاصی

نوشته اصلی توسط
afrateam
یه سایت با فضای کم - پهنای باند زیاد - امکان فیلتر شدن
یعنی چی میتونه باشه ؟
حتما به جایی که خرید میکنی بگو که میخوای سایت چیز شکن راه بندازی.. ممکنه هردوتون تو دردسر بیفتین
آی پی هم که مسدود شد دیگه به کار صاحب سرور نمیاد و باید یه آی پی دیگه تهیه کنه
منصفانه ش اینه که شما هم هزینه آی پی مسدود شده رو پرداخت کنی و هم هزینه آی پی جدیدی که بهت میده (البته اگه بده! (من باشم نمیدم!!))
بابت جوابتون ممنون؛خوب شما شرکت خارجی میشناسید که هاست با آی پی اختصاصی بده؛تا این مشکل دادن و ندادن پیش نیاد؟
درضمن مخابرات در چه صورت ممکنه کارش به جایی بکشه که بخواد یک آی پی رو هیلتر کنه؟
-
-
April 2nd, 2010, 20:18
عضو جدید
چه طور میشه یک ساب دامین رو به یک آی پی اختصاصی وصل کرد؟
من همون طور که گفتم یک آی پی اختصاصی دارم؛ تارگی با یه سرویسی به نام dynamic dns آشنا شدم که بعضی از سایت ها ارائه میدن؛خوبیش اینه که بهم یه ساب دامین میدن که به آی پی اختصاصیم وصل میکنم و دیگه اگه آدرس ساب دامین هیلتر شد؛یکی دیگه میسازم.
نحوه کار این سایتها چطوره؟
از اسکریپت استفاده میکنند یا از طریق cpanel میشه یک ساب دومین رو به یک آی پی دیگه وصل کرد؟
-
-
April 2nd, 2010, 21:15
عضو انجمن
ببین اگه کارت در حد وبلاگه ، با توجه به این :
دوست عزیز من یک سایت شخصی دارم که فقط دوستانم ازش بازدید میکنن
یه دامین بخر ، بزن رو بلاگ اسپات از همه چیز بهتره

نوشته اصلی توسط
hello
خير ساب دومين رو هم اگه هي لتر كنند بازم دومين اصلي سر جاشه يا ساير ساب دومين ها
ولي اگه بخوان مي تونن طوري مسدود كنند كه كلا اسم سايتتون مسدود بشه و هر كاريشم بكنيد مسدود باشه
من که ندیدم ، شما یه نمونه بدید ، تقریبا براشون امکان نداره ، خیلی زور بزنن ip مسدود میکنن
-
-
April 2nd, 2010, 21:35
عضو انجمن
فکر نکنم جایی رو پیدا کنید که ای پی رو کمتر از ماهی 2000 الی 3000 بدند ! اونم فقط با ssl
-
-
April 2nd, 2010, 21:53
عضو دائم
من که ندیدم ، شما یه نمونه بدید ، تقریبا براشون امکان نداره ، خیلی زور بزنن ip مسدود میکنن
منظورم فيلترينك بر حسب كلمه هست
اگر اسم سايت رو تو ليست سياه بذارند ديگه بالا بيا نيست!
نمونش يك كلمه مستهجن مسدود شده تو اسم هر داميني باشه اون دامنه هي ل تر شدس پيشفرض
-
-
April 2nd, 2010, 21:54
عضو دائم
از اسکریپت استفاده میکنند یا از طریق cpanel میشه یک ساب دومین رو به یک آی پی دیگه وصل کرد؟
تو سي پنل dns zone فكر كنم باشه
-
-
April 3rd, 2010, 00:28
عضو جدید
[QUOTE=hello;94696]تو سي پنل dns zone فكر كنم باشه[/QUOTE[
ممنون از پاسختون؛ولی شما اگه یه نگاه به قسمت simple dns zone سی پنل بندازی یک سری اطلاعات میخواد وارد کنی که من نمی دونم؛شما اگه بلدی خوشحال میشیم توضیح بدی
در پاسخ به یکی از دوستان که گفته بود من تاحالا ندیدم مخابرات آی پی رو هم هیلتر کنه ؛ به عنوان نمونه سایت ج؛ ر؛ س و یا توییتر یا خیلی از سایتهای مهم و پربازدید
-