-
April 1st, 2010, 18:24
پاسخ : index شد عجیب و قریب سایت من

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
اینم از ارور ها که کلا 450 تا شدهالبته من تغییر لینک دادم حدودا 6 ماه پیش که یه مدت هم ورودی گوگل ام کم شد بعد برگشت بعد یه دو ماه بعدش گوگل بهم ورودی نمداد به مدت 20 روز بعد درست شد البته نصف ورودی میداد و میده الانم که ایندکس ها خیلی شده و بیشترم داره میشه
14,922 آدرس از 21,900 آدرس ایندس شده ی سایت شما در گوگل در نقشه سایت شما وجود داره و اگه تمایلی به ایندس شدن اونا ندارین تو انجمن موویل تایپ مطرح کنید که راهنماییتون کنن
میمونه حدود 7 هزار آدرس که خودت باید زحمت پیدا کردن منبعشونو بکشی که البته احتمالا از سیستم لینک دهی قبلی جا موندن
-
-
April 1st, 2010 18:24
# ADS
-
April 1st, 2010, 21:20

نوشته اصلی توسط
afrateam
14,922 آدرس از 21,900 آدرس ایندس شده
ی سایت شما در گوگل در
نقشه سایت شما وجود داره و اگه تمایلی به ایندس شدن اونا ندارین تو انجمن موویل تایپ مطرح کنید که راهنماییتون کنن
میمونه حدود 7 هزار آدرس که خودت باید زحمت پیدا کردن منبعشونو بکشی که البته احتمالا از سیستم لینک دهی قبلی جا موندن
خوب مرسی بابت راهنماییتون فقط من کنجکاویم اینه که آیا امکان اسپم شدنم هستش ؟ یا این مواردی که اینجا توضیح دادم برای سایت من ضرری داره ؟
-
-
April 1st, 2010, 22:09

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
خوب مرسی بابت راهنماییتون فقط من کنجکاویم اینه که آیا امکان اسپم شدنم هستش ؟ یا این مواردی که اینجا توضیح دادم برای سایت من ضرری داره ؟
خواهش...
اطلاعی ندارم !
فکر کنم وشکا بتونه جواب این سوالو بده (به سئو مربوطه)
تو انجمن forums.google724.com هم میتونی این سوالت رو مطرح کنی..
-