صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    114 پست

پیش فرض پاسخ : اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.

اگر تازه به فعالیت شروع کردید فکر نمی کنم 5 ترابایت ترافیک نیاز داشته باشید. مخصوصاً با اینکه میگید 1 سایت هستش. البته اگر دانلود سنتر باشه ماجرا چیز دیگست. کلاً پیشنهاد نمی کنم دانلود سنتر رو بیارین تو ایران ، من سایت های پر بازدید مثل صرافی المپیک با حدود 30 میلیون هیت در روز یا تابلو اعلانات آتی سکه بورس کالا و انواع فروم های مختلف رو طراحی و هاست کردم تا حالا بیشتر از 1.2 ترابایت در ماه برای یک سرور! عادی داده جابجا نشده. البته تکنولوژی و پلتفرمی هم که برای ابزار استفاده می کنید مهمه که چطور در استفاده از منابع صرفه جویی کنید. انتخابتون برای سرور ایران انتخاب درستیه. حدوداً 6 ماه هست که سرویس هامون رو آوردیم ایران و فوق العاده راضی هستم. از لحاظ کیفیت من شخصاً با مراکز داده روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین کار کردم. هر سه در یک سطح کیفیت سرویس و قابل قبول هستن. هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن البته. مثلاً پارس گرد و خاک تو دیتا سنتر داشت و خود دیتا سنتر از تهران دوره ، یا تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد و برای رسیدگی به مشکلات فوری شما رو با سیستم تیکتینگش دق میده. روند تازه هم در ماه حدوداً 10 تا 20 دقیقه قطعی داره معمولاً که از همش میشه چشم پوشی کرد. همه این دیتا سنترها سرویس قابل قبول و خیلی خوبی به داخل ایران میدن اما بیرون ایران خیلی خوب نیست. اگر تا 70 درصد بازار هدف شما ایران هست انتخاب منطقی اینه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید. اگر سرور متعلق به خودتون باشه هم کلی هزینه هاتون پایین میاد. به عنوان مثال هزینه یه سرور خوب تو دیتا سنترهای امریکایی ماهیانه 300 دلاره که تقریباً میشه 1 میلیون تومن، با توجه به هزینه های مراکز داده ایرانی اگر سرور متعلق به خودتون باشه با حدود 300 هزار تومن هزینه کولو و 150 هزارتومن هزینه ترافیک میتونید سرویس خوبی رو ارائه بدید. در بلند مدت هم بازگشت سرمایه دارید و سرور هم همیشه دم دستتونه.

پایدار باشید.
    درود بر شما دوست عزیز
    سایت دانلود سنتر نیست و هدف کاربران ایرانی هستن
    متاسفانه در حال حاظر توانایی کولو نداریم
    بنده عرض کردم حداکثر 5 tb دوستان فکر کردن چنین پهنای پاندی 100% مصرف میشه به خاطر همین دچار سو تفاهم شدن

پس شما روند تازه رو تایید میکنید؟
    میشه تعدادی وب سایت که توسط روند تازه سرویس دهی میشه ذکر کنید
    چرا هزینه لایسنس ویندوز 2008 انقدر بالاست! 92 هزار تومان این 92 هزار تومان به همراه ms sql هست ؟ که بعید میدونم

2. تعداد تشکر ها از afshinaz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.

اگر تازه به فعالیت شروع کردید فکر نمی کنم 5 ترابایت ترافیک نیاز داشته باشید. مخصوصاً با اینکه میگید 1 سایت هستش. البته اگر دانلود سنتر باشه ماجرا چیز دیگست. کلاً پیشنهاد نمی کنم دانلود سنتر رو بیارین تو ایران ، من سایت های پر بازدید مثل صرافی المپیک با حدود 30 میلیون هیت در روز یا تابلو اعلانات آتی سکه بورس کالا و انواع فروم های مختلف رو طراحی و هاست کردم تا حالا بیشتر از 1.2 ترابایت در ماه برای یک سرور! عادی داده جابجا نشده. البته تکنولوژی و پلتفرمی هم که برای ابزار استفاده می کنید مهمه که چطور در استفاده از منابع صرفه جویی کنید. انتخابتون برای سرور ایران انتخاب درستیه. حدوداً 6 ماه هست که سرویس هامون رو آوردیم ایران و فوق العاده راضی هستم. از لحاظ کیفیت من شخصاً با مراکز داده روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین کار کردم. هر سه در یک سطح کیفیت سرویس و قابل قبول هستن. هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن البته. مثلاً پارس گرد و خاک تو دیتا سنتر داشت و خود دیتا سنتر از تهران دوره ، یا تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد و برای رسیدگی به مشکلات فوری شما رو با سیستم تیکتینگش دق میده. روند تازه هم در ماه حدوداً 10 تا 20 دقیقه قطعی داره معمولاً که از همش میشه چشم پوشی کرد. همه این دیتا سنترها سرویس قابل قبول و خیلی خوبی به داخل ایران میدن اما بیرون ایران خیلی خوب نیست. اگر تا 70 درصد بازار هدف شما ایران هست انتخاب منطقی اینه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید. اگر سرور متعلق به خودتون باشه هم کلی هزینه هاتون پایین میاد. به عنوان مثال هزینه یه سرور خوب تو دیتا سنترهای امریکایی ماهیانه 300 دلاره که تقریباً میشه 1 میلیون تومن، با توجه به هزینه های مراکز داده ایرانی اگر سرور متعلق به خودتون باشه با حدود 300 هزار تومن هزینه کولو و 150 هزارتومن هزینه ترافیک میتونید سرویس خوبی رو ارائه بدید. در بلند مدت هم بازگشت سرمایه دارید و سرور هم همیشه دم دستتونه.

پایدار باشید.

با سلام

در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 C هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 C که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :

Facebook: 85 Degrees in the 'Cold' Aisle | Data Center Knowledge

استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه

البته تمام دوستان از جمله شما استاد ما هستید اما خب بنده هم به عنوان عضو کوچکی از ارائه دهندگان سرویس ایران فقط نظر خودم را دادم.

دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه DC ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات

شاید هم باورتون نشه اما کلا نیازی به پشتیبانی تبیان تا کنون نداشتیم یک مورد نرم افزاری برای تست دادیم که خب چون باید از ***** واحد مالی عبور میکرد حق با شماست خیلی زمان برد در سیستم تیکتینگ ولی موارد دیگر مشکلی نداشتیم که کلا با تبیان در ارتباط باشیم بخواد اینجوری اذیت بکنه کلا تمام موارد با ما بوده تا کنون (کلوکیشن هستیم).

دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی ISP ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.
    پشتیبانیش که کلا تعریف نداره اما خب توی روز اداری چندین تن هستند که پیگیری بکنند واقعا اما خب به نظرم تعداد پشتیبانانش کمه بر اساس تعداد مشتریهاشون و مشکلاتی که باید روزها حل کنند و پاسخگوی مشتریهاشون باشند.

------------------

همانطور که دوست بزرگوار ما SixthElement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.

------------------

استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد SSD خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).

حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد SSD ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد SSD ارائه بده هارد SSD خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی SSD ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت SAS 15 k سرور HP بود نه اس اس دی.

بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه SSD کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

5. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    114 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    با سلام

در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 C هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 C که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :

Facebook: 85 Degrees in the 'Cold' Aisle | Data Center Knowledge

استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه

البته تمام دوستان از جمله شما استاد ما هستید اما خب بنده هم به عنوان عضو کوچکی از ارائه دهندگان سرویس ایران فقط نظر خودم را دادم.

دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه DC ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات

شاید هم باورتون نشه اما کلا نیازی به پشتیبانی تبیان تا کنون نداشتیم یک مورد نرم افزاری برای تست دادیم که خب چون باید از ***** واحد مالی عبور میکرد حق با شماست خیلی زمان برد در سیستم تیکتینگ ولی موارد دیگر مشکلی نداشتیم که کلا با تبیان در ارتباط باشیم بخواد اینجوری اذیت بکنه کلا تمام موارد با ما بوده تا کنون (کلوکیشن هستیم).

دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی ISP ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.
    پشتیبانیش که کلا تعریف نداره اما خب توی روز اداری چندین تن هستند که پیگیری بکنند واقعا اما خب به نظرم تعداد پشتیبانانش کمه بر اساس تعداد مشتریهاشون و مشکلاتی که باید روزها حل کنند و پاسخگوی مشتریهاشون باشند.

------------------

همانطور که دوست بزرگوار ما SixthElement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.

------------------

استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد SSD خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).

حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد SSD ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد SSD ارائه بده هارد SSD خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی SSD ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت SAS 15 k سرور HP بود نه اس اس دی.

بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه SSD کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.

یا حق
    با تشکر از پاسخ شما
    آقای سجادیه
    با توجه به سخنان شما و دوست عزیز انتخابم تبیان و روند تازه شد
    به نظر میرسه بعدا با فن آوا برای پشتیبانی با مشکل مواجعه بشیم در نتیجه انتخابم تبیان شد

امکانش هست در مورد
    ترافیک مصرفی در دیتاسنتر دولتی تبیان تهران به دلیل باز بودن پهنای باند برای جلوگیری از افت کیفیت ترافیک گرانتری دارد و به صورت 1 به 8 میباشد یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد
    که در وب سایت شما درج شده بیشتر توضیح بدهید
    ظاهرا تبیان 6 ماه و یک سال قرارداد میبنده
    ویرایش توسط afshinaz : October 20th, 2013 در ساعت 00:08

7. تعداد تشکر ها از afshinaz به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد
    يکی از اصولی ترين سرمايش ها در ايران برای ديتاسنتر رو تبيان انجام داده.

9. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinaz نمایش پست ها
    با تشکر از پاسخ شما
    آقای سجادیه
    با توجه به سخنان شما و دوست عزیز انتخابم تبیان و روند تازه شد
    به نظر میرسه بعدا با فن آوا برای پشتیبانی با مشکل مواجعه بشیم در نتیجه انتخابم تبیان شد

امکانش هست در مورد
    که در وب سایت شما درج شده بیشتر توضیح بدهید
    ظاهرا تبیان 6 ماه و یک سال قرارداد میبنده
    بستگی داره چه پشتیبانی منظور شما باشد !!!

به نظر من فن آوا بهتر بود برای شما با ترافیک 5 ترای آتی.

تبیان و فن آوا فرقی ندارد ترافیک 1/8 میباشد اگر 100 گیگ پکیجتون باشه همانطور که توضیح داده شده قبلا :

یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد

دقیقا کجای این مورد را متوجه نشدید از این ساده تر به ذهنم نمیرسه براتون توضیح بدم. سوالتون را بفرمائید.

تبیان کلو اگر خواستید میتوانید از واسط ها ماهانه بگیرید خرید سرور هم به همین صورت.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

11. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

به نظر من از دیتاسنتر اسیاتک بگیرید چون که هاست دی ال هم از همین جا به سایت های بزرگ دانلود سرویس ارایه میده .

13. تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    114 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    بستگی داره چه پشتیبانی منظور شما باشد !!!

به نظر من فن آوا بهتر بود برای شما با ترافیک 5 ترای آتی.

تبیان و فن آوا فرقی ندارد ترافیک 1/8 میباشد اگر 100 گیگ پکیجتون باشه همانطور که توضیح داده شده قبلا :

یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد

دقیقا کجای این مورد را متوجه نشدید از این ساده تر به ذهنم نمیرسه براتون توضیح بدم. سوالتون را بفرمائید.

تبیان کلو اگر خواستید میتوانید از واسط ها ماهانه بگیرید خرید سرور هم به همین صورت.

یا حق

رسیدگی به درخواست
    طرز برخورد
    احساس مسئولیت
    و...

دلیل این انتخاب چیست؟

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط roobinaserver نمایش پست ها
    با سلام

در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 c هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 c که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :

facebook: 85 degrees in the 'cold' aisle | data center knowledge

دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه dc ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات

دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی isp ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.

------------------

همانطور که دوست بزرگوار ما sixthelement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.

------------------

استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد ssd خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).

حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد ssd ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد ssd ارائه بده هارد ssd خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی ssd ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت sas 15 k سرور hp بود نه اس اس دی.

بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه ssd کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.

یا حق

سلام . شکی نیست که روبینا جزء با تجربه ترینها هستند و کاملاً قابل تایید اما لازمه چند مورد رو ذکر کنم اینجا. به واسطه یکی از پروژه ها ما یک رک کامل از تبیان داریم. در مورد سیستم سرمایش هم تجربه شخصی من بود و در یک مراجعه حضوری به مرکز داده و باقی اطلاعات مربوط میشه به سنسور های سرور های hp.

البته در مورد "استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه" خیلی موافق نیستم چون خود سرما باعث میعان رطوبت میشه و از مرکز داده خارج میشه. باز هم تاکید می کنم شاید مشکل از سرمایش رک ما باشه. اما در کیفیت خوب مرکز داده تبیان شکی نیست. اطلاعاتی هم که دادند کاملاً درسته.

در نهایت تجربه من روی مرکز داده های پارس ، تبیان و روند همه مثل همه البته اگر درگیر مشکل پشتیبانی نشید من تبیان رو پیشنهاد می کنم.

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط besthosti.com نمایش پست ها
    به نظر من از دیتاسنتر اسیاتک بگیرید چون که هاست دی ال هم از همین جا به سایت های بزرگ دانلود سرویس ارایه میده .

سلام . تا جایی که در همین انجمن خوندم آسیاتک مشکل برق داشتند که امیدوارم تا این لحظه حل شده باشه.

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinaz نمایش پست ها
    درود بر شما دوست عزیز
    سایت دانلود سنتر نیست و هدف کاربران ایرانی هستن
    متاسفانه در حال حاظر توانایی کولو نداریم
    بنده عرض کردم حداکثر 5 tb دوستان فکر کردن چنین پهنای پاندی 100% مصرف میشه به خاطر همین دچار سو تفاهم شدن

پس شما روند تازه رو تایید میکنید؟
    میشه تعدادی وب سایت که توسط روند تازه سرویس دهی میشه ذکر کنید
    چرا هزینه لایسنس ویندوز 2008 انقدر بالاست! 92 هزار تومان این 92 هزار تومان به همراه ms sql هست ؟ که بعید میدونم

در مورد لایسنس هم ما از وقتی سرویس های ایران رو راه انداختیم بجز ویندوز سرور 2012 هیچ مشکلی در استفاده از ویندوز های قفل شکسته نداشتیم. البته بازم تاکید می کنم مایکروسافت هیچگونه نماینده ای در ایران نداره و پشتیبانی به ایران نمیده و طبیعتاً پیگیر چیزی نیست.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)