سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
فعلا مخابرات داره با مشکل پهنای باند دست و پنجه نرم میکنه
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
امیدوارم کلا اینترنت رو از مخابرات بگیرند تا ما از شرش راحت بشیم
اینترنت شهرک صنعتی گلگون هم قطع هست واقع در تهران!
منم یک ماهه اومدم مخابرات همش قطعی داره . زنگ زدم 2020 میگه نویز داره برو خط تلفن رو بکش . میگم ما یه خط داریم میگه نویز گیر وصل کن . میگم وصله میگه نویز گیر رو دربیار نویزگیرت خرابه مستقیم وصل کن به مودم . خلاصه گفت ننم در خدمتت اشکالو گردن نمی گیرم . (مخابرات اذربایجان غربی) - ( دلیل اینکه رفتم مخابرات کم بودن سرعت دانلود ماکس نت بود که یک مگ نامحدود 80 دنلود میکرد ولی مخابرات 140 دانلود میکنه )
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ماله من که وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم سرعتش عالی میشه سرعت از سرورهای خارج از کشور 10 گرم اصلا سرعت افتضاح دوستان میخوام از آسیاتک بگیرم نامحدود تایید میکنین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)