از دوست عزیزمون سرویس هاست تهیه کردیم . سرعت عمل٬ خوش خلقی٬ پرحوصله و البته پشتیانی عالی از خصوصیات بارزشون هست
کیفیت و سرعت سرویسها نسبت به جای قبلی که بودم چند برابر هست.
براشون ﭐرزوی موفقیت دارم
از دوست عزیزمون سرویس هاست تهیه کردیم . سرعت عمل٬ خوش خلقی٬ پرحوصله و البته پشتیانی عالی از خصوصیات بارزشون هست
کیفیت و سرعت سرویسها نسبت به جای قبلی که بودم چند برابر هست.
براشون ﭐرزوی موفقیت دارم
سلام
سیف مد روی سرور شما فعاله یا نه ؟
در صورت فعال بودن امکان غیر فعال کردن وجود داره ؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
5 گیگ نیاز دارم ارائه میدین ؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
من عجله داشتم و تا الان منتظر بودم و فکر کنم شما بهم سرویس نمیدید من جای دیگه سرویس گرفتم از طرف من اون 3هزار تومن را توی صندوق صدقه بندازید
درود
دوست عزیز یک تیکت از طرف شرکت به شما ارسال شده و ذکر شده بود که به دلیل انتقال سرور ،نمایندگی شما با تاخیر تحویل داده میشود
شماره کارتتون رو تیکت کنید تا هزینه عودت شود
موفق باشید
فروش ویژه به اتمام رسید-کد تخفیف منقضی شد
منتظر سرویس های جدید ما باشید
ویرایش توسط flexhost.ir : February 5th, 2014 در ساعت 15:24
ایا فروش ویژه ادامه دارد؟؟؟با همین شرایط؟؟؟
من هم رسیللر دانلود میخوام هم هاست وب؟ اگر شرابط مناسیی دارین بفرمایید یا پ.خ کنین
درود
بله
کد تخفیف:reseller70
ویرایش توسط reza* : January 16th, 2014 در ساعت 11:01
5ساعت از سفارش من گذشت هنوز خبری از سرویس من نشده!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)