مخابرات خصوصی شده و الان مالک جدیدی بنام سپاه داره! قضیه می تونه خیلی جدی باشه!
مخابرات خصوصی شده و الان مالک جدیدی بنام سپاه داره! قضیه می تونه خیلی جدی باشه!
من از مخابرات دارم
دیروز مشکل داشتیم
اما امروز سرعت خیلی خوبه
1 مگ - نامحدود ماهی 38.300 تومن گرونه؟!
البته در کل اینترنت ایران گرونه اما این نسبت بین تمامی اینترنتهای موجود بهتره
بله شرکت زیر ساخت با مخابرات چپ افتاده ، حالا من دو تا اینترنت دارم . خدا به داد اونی که فقط از مخابرات گرفته برسه!
حالا نمیدونم وضعیت ما چی میخواد بشه!
منی که فقط از مخابرات دارم و فیبر نوری تهران که فقط مخابرات بهم میتونه سرویس adsl بده
بنده هم از مخابرات اینترنت دارم هم از یک شرکت دیگه وقتی مخابرات من سرعت یک مگابایت رو با 6 گیگ ترافیگ میده 42000تومان تازه پشتیبانی افتضاح قطعی زیاد همو ن بهتر نباشه
از اینجور خبرها زیاد بیرون میاد فردا یه خبر دیگه میدن که مشکل با مخابرات رفع شد . مثل موقعی که گفتند بیمه پارسیان ممنوع کار شده بعد گفتند همین بیمه جزو بهترین بیمه های ایرانه
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
جالبه ...
ما که خیری ندیدیم از ایشون به جز ضرر و اعصاب خورد کنی
بابا بهتر است چون که الان اینترنت را مشتری ها از اشرکت های خصوصی دیگه مثل پارس انلاین می گیرند و در کل کیفیت بالاتر میره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)