از وقتی که گذاشتین و پاسخ ها رو فرمودید سپاسگزارم در پاسخ هایتان جواب برخی سوالات را پیدا نکردم لطفن ملاحظه کنید
معمولا سرعت آپلود و سرعت دانلود vps ها از چقدر پایین تر نمی آید ؟ (لطف کردید و تست سرعت را گذاشتین ولی این برای ما مهم است که از چقدر پایینتر نمی اید یعنی ما همیشه همین سرعت را روی هر وی پی اس خواهیم داشت ؟، قبلا از کسی که خیلی هم ادعای کیفیت خوب میکرد و معتبر هم بود و سرویس هاش هم اصلن ارزون نبود سرور گرفتیم آپ تایمش واقعا عالی بود توی 5 ماه که ما ازشون سرویس داشتیم کاملا 100 % بود ولی سرعت آپلودش به زور 2MB/s میشد اگه10 تا کلاینت رو سرور میومدند گاها تایم اوت میشدند و راضی کننده نبود و تغییر کاربری دادیمش برای همینه که میپرسم که آیا سرعت را لیمیت میکنید که هر کی بیشتر از یک حدی استفاده نتونه بکنه یا نه البته این خوبه که لیمیت بشه هم شما و هم ما تکلیفمونو با مقدار باری که میتونیم رو سرور بیاریم معلومه اگرم این کارو نمیکنید بفرمایید که سرعت آپلود و دانلود هر سرور مجازی از چقدر پایین تر نمی آید چون این سروری که میخواهیم جدیدا تهیه کنیم به عنوان مستر استفاده خواهد شد)
oversell دارید ؟(ما کاری با مفهومش نداریم خیلی سادست مثلا در مورد cpu , ram , hdd شما 24 گیگا هرتز cpu داری 6TB هم هارد و 32GB هم رم داری حالا اگه جمع این منابعی که بین کلاینتات تقسیم کردی از این حد بیشتر باشد یعنی جمعا بیشتر از 24 گیگا هرتز cpu و یا بیشتر از 6 ترابایت هارد و یا بیشتر از 32 گیگ رم فروخته باشی overselling اتفاق میوفته که سود بسیار خوبی هم دارد جوابش هم بیشتر از یک بله و خیر نیست)
نگفتید سیستم اکانتینگ را نصب و کانفیگ میکنید یا نه ؟
مقدار کل سه کور cpu ای که میدهید روی هر پلن چند گیگاهرتز است ؟( البته زدید که مثلا رو پلن دو 2 گیگاهرتز سی پی یو میدهید این 2GHz تا واسه جمع سه کور است و یا هر کور ؟)
- منابع هارد کاملا اختصاصی نیستند مسلما
(این جملتون رو درست نتونستم بفهمم ، منظورتون از مسلما اینه که چون یک سرور حقیقی وجود داره و داره بین n تا vps تقسیم منابع میشه پس مسلما هیچ چیز اختصاصی نیست من اینطور برداشت کردم شایدم سوال من گنگ بوده و اگه بخوام منظورمو واضح تر بگم : مثلا تو پلن دو شما 1 گیگ رم اختصاص میدید ایا این مقدار رم یعنی یک گیگ از 32 گیگ رم کل را فقط به من میدهید و یا اسماً یک گیگ رم هست ؟ اینم بر میگرده به همون مبحث overselling)
- در صورت که آپ تایم از بین بره جریمه داده نمیشه ! ممکنه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری پیش بیاد و هر کسی در این کار هست میدونه این مشکلات ممکنه پیش بیاد (بله پیش میاد ما هم قبول داریم اما فرمودید
تمامی سرورهای مجازی دارایتضمین آپتایم 99.9%می باشند فکر میکنم پشت هر تضمینی باید یک ضمانت کاری ای هم باشد وگرنه نباید تضمین آپتایم 99.9% بدهید)
- معمولا پنل مجازی سازی ارائه نمیشه اما در صورت در خواست کاربر برای مدت محدود داده میشه چون منابع سرور و اشغال میکنه !(این رو خوب از منابعی که به خوده vps میدهید استفاده کنید که خریدار از منابعی که پولشو داده استفاده کنه مگر نمی شود ؟ )
- رو هر سرور با توجه به مصرف کاربران سرورهای مجازی متغییر هست ، بسته به مصرف و نوع سرورهای مجازی هست (این یعنی اگر سرور حقیقی شما فشار خاصی رویش نباشه به فروش سرویس ادامه میدهید ؟ و اگر فشار رویش باشد کمتر سرویس از روی اون سرور شلوغ میدهید ؟)
خطرناکترین abuse به شما ova سرورتون داده میشه ( ova چیه ؟! )
قیمت 100 گیگ هارد اضافی روی پلن دو لوگزامبورگ را بفرمایید
نوع مجازی سازی رو هم نفرمودید
ارادتمندیم
ویرایش توسط FARZADFREE : October 13th, 2013 در ساعت 19:14
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بنده هست
- همونطور که عرض کردم آپلود بروی هر جایی متفاوت هست ، برای این کار باید ملاک تعیین بشه مثلا بروی آپلود سنتر ایکس سرعت آپلود دو دیتاسنتر مقدار Y هست
برای اطمینان می تونم سرویس تست بدم بهتون
- مجموع رم و پردازنده اختصاص داده شده کمتر و یا مساوی هست
- کانفیگ انجام میشه ( برای کانفیگ هایی که انجام میشه بصورت رایگان تماس بگیرید )
- مقدار پردازنده گفته شده ول همینطور تعداد هسته ها که تقسیم میشه مقدار کل بر تعداد هسته ها
- آپ تایمی که گفته میشه بر اساس زمان بالا بودن سرور تا این لحظه هست و بدلیل اینکه آپ تایم سرور تا حد بسیار زیادی به شبکه پراویدر داره و این مورد ثابت هست زمان بالا بودن سرور در کل این عدد اعلام شده
- پنل از منابع سرور اصلی استفاده می کنه و سیاست کاری ما بر اینه که پنل vmware بصورت دائم داده نمیشه و در صورت درخواست مشتری در اختیارشون قرار می گیره
- بله اگر بروی سرور فشار خاصی نباشه تا حد مساوی شدن منابع فروخته شده و منابع سرور ادامه داده میشه
- ova بک آپ کل سرور شما هست ، تا این لحظه کاری خطر ناکترین تخلف برای یکی از دوستان بوده جهت فیشینگ استفاده میکردند که شبکه قطع و پشتیبان سرور بهشون داده شد
- هزینه هر 10 گیگ اضافه بروی سرور لوکزامبورگ 3500 تومان هست
- مجازی سازی Vmware Esxi 5.1 هست
سربلند باشید
من 3ماهه از سرویسهاشون استفاده میکنم بجز یه قطعی کوچیک دیگه تا حالا ازشون مشکلی ندیدم در ضمن هر سوالی داشتم به بهترین نحو جوابشو ازش گرفتم!!
داداش به ما هم یه لطفی کن تا ما مشتریای قدیمی هم فیضی ببریم!!
آقای حسینی از همکاران مطمئن و قابل اعتماد این انجمن هستند که جدای تیم قدرتمند فروششون،از پشتیبانی فوق العاده مسلط و آگاهی برخوردار هستند.
سلام
با اطمینان عرض میکنم هر کی بگیره ضرر نکرده.
خسته نباشید.
لطفا روی سرور آمریکا یه IP برای تست Ping به من بدید.
پنل ریبوت دارید یا خیر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)