خیلی ممنون.
مثله اینکه نسخه نال واقعا مشکلات زیادی داره !
پس بهتره برای بودجه دنبال شریک یا اسپانسر باشم.
با تشکر از دوستانی که مشکل بنده رو برطرف کردن.
به نتیجه رسیدم.
خیلی ممنون.
مثله اینکه نسخه نال واقعا مشکلات زیادی داره !
پس بهتره برای بودجه دنبال شریک یا اسپانسر باشم.
با تشکر از دوستانی که مشکل بنده رو برطرف کردن.
به نتیجه رسیدم.
لایسنس لایف چه قدر است ؟
سی پنل لایف ندارد!
برای شروع پیشنهاد میشه نمایندگی بگیرید. مطمئن هم هست
نمایندگی صرف نداره. دوست هم ندارم ضعیف شروع کنم. میخوام با بهترین امکانات و کمترین قیمت سرویس بدم باشه. اگر 2 گیگ رو 10 تومن ماهانه بخرم چه طور میتونم هر گیگی رو سالی 25 تومن بدم ؟
100 در 100 باید یک سرور اختصاصی با منابع قوی داشته باشم. نمایندگی تو خونم نیست.
متاسفانه تابستون بودجه و وقت کافی داشتم اما برخی دوستان گفتن چون تابستون نوجوون های مملکت میزنن تو کاره هاستینگ بهتره تابستون شروع نکنم. منم منتظر موندم تا پاییز که الان باشه و متاسفانه بودجم جایی دیگه خرج شد ! حالا هم باید به تبلیغات اینترنتی راضی بمونم :|
( دعا کنید گنچ پیدا کنم )
================================================== ======
دوستان بحث دیگه به نتیجه رسید و من هم متوجه شدم که اسکریپت نال مشکلات زیادی داره. بهتره دیگه ادامه ندیم.
با تشکر از افرادی که در این زمینه کمکم کردن ... . اگه با نال شروع می کردم خدا میدونست چه بلایی سره مشتریام میومد.
فعلا بدرود
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
به جز این
کار کردن رو نال واقعا وقت تلف کردنه
آخر هک میشه
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سلام شما فرمودید که دایرکت ادمین حرفه ای نیست در حال حاضر هاستینگ های زیر از directadmin استفاده می کنند :
mihanwebhost
iranserver
shatelhost
ekhtesasi.com
netafzar
parsdev
لازم به ذکر است منظور من اینه که تعددا سرورهای directadminشون از cpanelیهاشون خیلی بیشتر است
با تشکر
قوی ترین پشتیبانی ، بهترین عملکرد
Email: info@serversetup.co Ticket: https://serversetup.co
Tel: 05138919616
Telegram: @serversetupsale
عزیز من گفتم دایرکت ادمین حرفه ای نیست ؟ شاید بد منظور رو رسوندم. اما قبول کنید که طرفداران cpanel قطعا بیشتر هستند و به شخصه با پنل های دیگه نمیتونم ارتباط برقرار کنم. عمدتا هم هاست با هارد های بسیار بالا که برای دانلود و لیچ استفاده میشن دایرکت ادمین دارند. مثال هاتون هم کاربردی بودن. شاید با همین دایرکت ادمین شروع کردم. هزینه ماهیانش چه قدره ؟ هزینه لایف 200 تومن هست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)