تاپیک سفارشات من | مشاهده نمونه کارهای طراحی وب من| shahosseini.com ::
Mob: 09128915508 | mail : info [at] Almaweb.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
درود
ماه اول با 60% تخفیف در خدمتیم
سبد خرید - فلكس هاست
مستر ریسلر برای وب سایت های پر بازدید و چت روم
کنترل پنل:whm/cpanel
پشتیبانی 24 ساعته
با آی دی بنده در ارنباط باشید
ID:info_flexhost
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
از ایران اگر براتون مناسب هست
به وب ایده سر بزنید:
وب ایده|ایده های نو میزبانی وب،سرور اختصاصی و مجازی ایران، طراحی وب،ایده طراحی سایت
بله دوستان راست میگند به نظر من المان و کانادا یکی از بهترین موقعیت هایی هست که سرور ارائه میکنند..به هر حال
یه نکته ای بهتون بگم که اونی که شما شنیدید دایرکت ادمین هست که مستر یا الفا اینا نداره ولی سی پنل تا سوپر الفا نیز داره .
من میتونم بهتون مستر رسیلر سیپنل با سرعت و آپتایم بالا ارائه دهم میتونید از سایت تمام پلن ها و آپتایم سرور را مشاهده کنید.
صفحه اصلی پورتال - ایرانا هاستینگ/ارزانترین هاستینگ/سرور مجازی/نمایندگی هاست/سرور اختصاصی/مستر رسیلر/آلفا مستر رسیلر/ارزانترین میزبانی و
مستر ریسلر نامحدود cPanel
سرور ایران | مستر ریسلر نامحدود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)