دوست عزیز cpanel حداقل رم مصرفیش روی 3 الی 4 گیگ هست
در حالی که سرور 512 رو شاید بتونین به قیمت 20 تومن بگیرید
یک کم قضیه مشکوک نیست بنظرتون؟
دوست عزیز cpanel حداقل رم مصرفیش روی 3 الی 4 گیگ هست
در حالی که سرور 512 رو شاید بتونین به قیمت 20 تومن بگیرید
یک کم قضیه مشکوک نیست بنظرتون؟
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
512 MB RAM (1 GB recommended when hosting many accounts)
System Requirements | cPanel, Inc.
سایت خودشون میگه حداقل 512 کافیه
حالا شما از خوشون با سواد تری و میدونی که رو 512 نمیشه از هموطن بودن با همچین انسان های مطلعی بسیار خوشحالم
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
با سلام در خدمتم
افر ویژه سرور مجازی المان با 100 گیگ هارد رایگان فقط 25 هزار تومان
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
سلام
ما ارائه می دهیم و با ارسال ایمیل مشکلی نداریم،
رنج آی پی هم : 78.47
پیام بدهید در خدمتم
سلام
ما می توانیم ارائه کنیم
هم از هلند و هم از هتزنر
اما پیشنهاد می کنم از هلند بگیرید چون حساسیت کمتری دارند
سبد خرید - Dena Server
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
با سلام ،
نصب و کانفیگ نسخه تریال روی IP رنج 78.46 توسط خود ما انجام شده و 100% روی IP نصب می شود که قبلا License تریال نداشته است .
آدرس ما : صفحه نخست - آوا سرور،هاست ویندوز لینوکس،سرور مجازی،نمایندگی هاست،ثبت دامنه فقط کافی است در توضیحات سفارش اعلام کنید که چنین مواردی نیاز است یا لینک تاپیک را ارسال کنید تا برای شما انجام شود .
موفق باشید .
من حتی از سرویس های خارجی ایمیل مثل Amazon SES و میل چیمپ استفاده کردم ، نه تنها خود یاهو و جیمیل ایمیل هایی که انبوه و بی سرو ته ارسال میشند رو اسپم میکنند (حتی از این سرویس ها) ، خود اون سایت ها هم اکانت رو اسپمر تشخیص میدن و به سرعت میبندند ،
حالا شما به نظرت یاهو و جیمیل انقدر ابول هستند که ایمیل هایی ارسالی از یک وی پی اس زپرتی رو اینباکس کنن؟
من نوشتم که من فقط اسپم میفرستم ، یعنی همه ایمیل ها اسپم میشه ولی بالاخره بازده خودش رو داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)