بستگی به مکان کافی نت دارد
بنده خودم روبروی دانشگاه کافی نت داشتم از در امد هم راضی بودم
بستگی به مکان کافی نت دارد
بنده خودم روبروی دانشگاه کافی نت داشتم از در امد هم راضی بودم
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
اگر سرمایه اولیه مناسبی دارید درمورد گیم نت یا خدمات کامپیوتری (فروش و تعمیرات) هم کمی تحقیق کنید
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
کافی نت خالی درامد زیادی نداره بیتشر موقع ثبت نام و اینا باید بار خودتو ببندی
در کنارش سی دی و جنس هم بفروشید عالیه
تجربه شخصی کسی که 5سال در اصفهان فعالیت آی تی داشته
اینکه مغاز کجا بگیری مهمه ( یا به قول بازاری ها مغازه پاخور داشته باشه یا نداشته باشه )
کافی نت معمولا نزدیک دانشگاه ها خوب جواب میده
یه نکته رو هم باید بگم اداره محترم نظارت بر اماکن عمومی اصفهان تشکیل شده از افراد فوق العاده با شعوری که سطح علم و شعورشون خیلی بالاست و به همه چیز گیر میدن و اگر مغازه بزنی با این چنین افرادی باید سروکله بزنی
یک بار به دلیل اینکه ازشون کارت شناسایی و حکم بازرسی خواستم بی دلیل کیس سرور من رو صورت جلسه کردند و نشون به نشون که یک هفته میرفتم اماکن اصفهان دنبال کیس و هیچکی خبر نداشت تا اینکه رفتم پیش رئیس کل اماکن اصفهان و شاکی شدم که دستور داد و کیسم از انبار پیدا شد و با اجازتون چون دوستان فوق العاده پر از علم و شعور بودن کل هارد رو فرمت کرده بودند و نتیجه چند سال جمع آوری مقالات و تحقیق های مختلف از سیستم پاک شده بود و یک همت مضاعفی میخواست تا 20گیگ اطلاعات که چند مگ چندمگ جمع شده بود برگرده.
درکل اگر میخوای کافی نت بزنی
1.باید مجوز داشته باشی
2.ماجرای تفکیک جنسیت داشته باشی
3.دوربین مداربسته باید داشته باشی
در کل کار پر زحمتیه و نیاز به سرمایه اولیه هم داره که درست و حسابی شروع کنی.
برای مغازه گرفتن در ساعات مختلف روز به اون منطقه میری و محک میزنی ببینی چه خبره
جدیداً مجوز کافی نت بسیار سخت شده و به نظرم با توجه به درآمد آن ارزش ندارد.
والا الان دیگه هر دانشگاهی وایرلس و اینترنت رو داره و در اکثر خونه ها هم شکر خدا یه کامپیوتر + خط adsl پیدا میشه و استفاده از کافی نت خیلی اومده پایین بخصوص اینکه تازگی ها پلیس فتا نامه داده که هرکی رفت کافی نت باید صاحب کافی نت ازش کارت شناسایی بگیره و مشخصاتش رو ثبت کنه با ساعت و آی پی ، کافی نت پولش به خدماتش هست از ثبت نام و خدمات گوناگون گرفته تا فروش حافظه جانبی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)