سلام
ممنون از پاسخ های شما
تمامی موارد گفته شده را متوجه شدم به جز دو مورد
مورد دوم (پاسپورت) و مورد پنجم (قوانین پی پال)
اگه 90% شرکتهایی که برای افتتاح حساب از ما پاسپورت اخذ می کنند به پی پال ارائه نمی دهند پس با این پاسپورت ها چه کار می کنند ؟ با توجه به صحبتهایی چند شرکت داخلی گفتند برای افتتاح و وریفای کردن حساب پی پال نیاز به پاسپورت ، آدرس پستی ، فیش تلفن (و موارد دیگر...) شخصی مقیم کشور خارجی هست و به دلیل اینکه ما در ایران هستیم و آدرس فیزیکی و قبض/فیش تلفن (حقیقی) نداریم آنها فقط از ما پاسپورت میگیرند و با آدرس و فیش/قبض تلفن شخصی از خارج از کشور مطابقت می دهند (دور زدن پی پال و تغییر آدرس اون شخص به اسم ما) !
در مورد قوانین پی پال یکی از نزدیکان من ، از بانکهای اروپایی و امریکایی سوال کرده و گفته اند اگر حقوق ماهانه تعریف شده و ثابتی داشته باشید و اگر یک دفعه هزینه زیادی (600 دلار ، 1000 دلار ، 2000 دلار) به حساب شما واریز شود هر دفعه پی پال از شما سوال می پرسد که این پول از کجا آمده و اگر مشکوک شوند پلیس در قضیه وارد می شود.... یکی از فروشندگان گفتند که می توانند با انجام چند تراکنش و ترنفسر این مسئله را حل کنند که دیگر پی پال از شما ایراد نگیرد و به مشکل برنخورید یا با خریداری اکانتهای پی پال 3 ماه مصرف و 6 ماه مصرف (یعنی حساب هایی که در طی 3 ماه یا 6 ماه با آنها فعالیت مالی و تراکنش انجام شده) دیگر هیچ وقت پی پال به شما کاری ندارد و ایرادی نمیگیرد. شرکت دیگری صحبتهای فروشنده قبلی رو نقض کردند و گفتند چنین چیزی نیست و صحبتهای اون شخص که از بانک سوال کرده صحت دارد و شخص اگر دارنده حساب 100% قانونی پی پال (شخصی که خارج از کشور است) باشد باز هم برای تراکنش های حسابهای زیاد باید به پی پال پاسخ دهد و همچنین گفتند این حساب ها به دلیل اینکه 100% قانونی نیستند (حسابهای پی پال که از ایران خریداری می شود) هر لحظه امکان دارد از سوی پی پال لیمیت و یا مسدود شوند. اشخاصی که خارج از کشور به فعالیت های تجاری و انتقال و تراکنش هزینه های زیاد در روز می پردازند شخص از طرف بانک و پی پال به عنوان تاجر و حساب وی به عنوان حساب تجاری شناخته می شود که میتواند چنین کاری انجام دهد و نیاز به ثبت شرکت یا.... موارد پیچیده تر دیگری دارد
پ.ن :
- تناقض در صحبتهای فروشندگان تصمیم گیری برای کسانی که قصد تهیه دارند را کمی سخت کرده
- صحبتهای من در این مورد برای فعالیت بلند مدت تجاری هست که آیا مشکلی پیش خواهد آمد یا خیر و از چه طریقی امکان پذیر هست
- باز هم عرض می کنم صحبتهای گفته شده صحبتهای من نیست و نقل قول از (شخصی که خارج از کشور از بانک سوال کرده) و نقل قول از (شرکتهای ایرانی) هست
با تشکر و احترام