-
September 20th, 2013, 19:15
◄◄◄قیمت باورنکردنی►►► ◄◄◄فروش ویژه سرور مجازی از کشور کانادا►►►◄◄◄با 20% تخفیف دائمی►►►(کیفیت رو با ما تجربه کنید)
با سلام
اگر خواستار سرور پرقدرت و آپ تایم بالا هستید با ما باشید
تمامی سرویس ها زیر قیمت ارائه می شود
تضمین ما به شما:
1- عدم اورسل
2- آپتایم 99%
3- پورت عالی
4 - گارانتی بازگشت وجه تا 48 ساعت در صورت نارضایتی
کیفیت رو برای یکبار هم که شده تجربه کنید!!
موقعیت سرور در کانادا و دیتاسنتر OVH می باشد
VPS256
CPU Intel Xeon E3-1245
CPU: 1 core
256MB RAM
30GIG HDD SATA3
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
IP: 1
12,000 تومان
خرید محصول
VPS512
CPU Intel Xeon E3-1245
512MB RAM
40GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
15,000 تومان
خرید محصول
VPS1024
CPU Intel Xeon E3-1245
1024MB RAM
60GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
20,000 تومان
خرید محصول
VPS2048
CPU Intel Xeon E3-1245
CPU: 2 core
2048MB RAM
80GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
30,000 تومان
خرید محصول
VPS3072
CPU Intel Xeon E3-1245
3072MB RAM
90GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
45,000 تومان
خرید محصول
VPS4096
CPU Intel Xeon E3-1245
CPU: 3 core
4096MB RAM
120GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
60,000
خرید محصول
تست سرعت از این سرور
- قیمت هر آیپی اضافه 6000 تومان
- هر 20 گیگ هارد اضافه 5000 تومان
پشتیبانی از طریق تیکت،ایمیل،مسنجر و تلفن
Y!: erbhost
tel: 0911-213-5456
اعضا - ERBHOST
ویرایش توسط E_R_B : September 28th, 2013 در ساعت 15:59
-
-
September 20th, 2013 19:15
# ADS
-
November 5th, 2013, 15:00
عضو جدید
پاسخ : ◄◄◄قیمت باورنکردنی►►► ◄◄◄فروش ویژه سرور مجازی از کشور کانادا►►►◄◄◄با 20% تخفیف دائمی►►►(کیفیت رو با ما تجربه کنید)

نوشته اصلی توسط
mojtaba2420
سلام.
من از یه سرویس دهنده هاست تهیه میکردم برای سایتم.الان تصمیم گرفتم که سایتم رو بیارم روی سرور مجازی.
آشنایی کامل هم به سرور ندارم.نمیدونم چه سرویسی خوبه!
قراره بین 10تومن تا 20 تومن هزینه کنم.
فقط و فقط پرداخت ماهانه میخوام
(در صورت امکان گارانتی بازگشت وجه هم داشته باشه)
میخوام ک روزانه بین 2هزار تا 5هزار ای پی واقعی رو تحمل کنه
ادرس:
http://ofoghdownload.ir/
1گیگ فضا (البته اینقدر مد نظرم هست . میدونم ک سرور مجازی از 10به بالا هست)
باند بالای 500گیگ
لینوکس
* سرعت و امنیت و کیفیت و پشتیبانی خوب*
من کلا نمی دونم قضیه ی این کانفینگ و پنل نصب سرویس چیه (بار اول میخوام سرور مجازی بگیرم)
لطفا راهنماییم کنید ...
مجتبی عزیز سایت خوبی داری اما بهتره در بخش درخواست سرور مجازی یا درخواست سرور اختصاصی یک تاپیک ایجاد کنید و از آن طریق جوابتان را بگیرید اینجا که مبحث را آغاز کنید حکم اسپم را دارد چون پست شما ربطی به تاپیک نداره و خودش یک تاپیکه درخواست سرویس است
در مورد موارد خواسته شده هم میتوان کمکتان کرد ولی در تاپیک جدید
موفق باشید
-
-
November 6th, 2013, 09:22
پاسخ : ◄◄◄قیمت باورنکردنی►►► ◄◄◄فروش ویژه سرور مجازی از کشور کانادا►►►◄◄◄با 20% تخفیف دائمی►►►(کیفیت رو با ما تجربه کنید)
با سلام خدمت شما
پنل رایگان وبسایتپتل نصب و کانفیگ میشه که بر روی ویندوز نصب میشه
برای لینوکس هم باید یه پنل رایگان نصب شود یا لایسنس دایرکت ادمین ماهانه بگیرید که براتون نصب و کانفیگ میشه
بستگی به خودتون داره
سرور مجازی هم با گارانتی بازگشت وجه است و برای این بازدید حداقل باید رم 2 رو در نظر داشته باشید
-
-
November 6th, 2013, 09:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
مجتبی عزیز سایت خوبی داری اما بهتره در بخش
درخواست سرور مجازی یا
درخواست سرور اختصاصی یک تاپیک ایجاد کنید و از آن طریق جوابتان را بگیرید اینجا که مبحث را آغاز کنید حکم اسپم را دارد چون پست شما ربطی به تاپیک نداره و خودش یک تاپیکه درخواست سرویس است
در مورد موارد خواسته شده هم میتوان کمکتان کرد ولی در تاپیک جدید
موفق باشید
از استارتر عزیز عذر میخوام ولی به شما هیچ ربطی نداره ک تو تاپیک ایشون دخالت میکنید و جواب پست های ایشون رو میدید
سوالات و توضیحاتیم که صفحه ی اول دادید کاملا اشتباه و بی دلیله فکر کردید همه جا ایرانه ک اینجوری که میگید رفتار بشه؟
خواهشا برای نشان دادن این که شما هم هستید حرف بیجا نزنید
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2013, 13:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hostfire
از استارتر عزیز عذر میخوام ولی به شما هیچ ربطی نداره ک تو تاپیک ایشون دخالت میکنید و جواب پست های ایشون رو میدید
سوالات و توضیحاتیم که صفحه ی اول دادید کاملا اشتباه و بی دلیله فکر کردید همه جا ایرانه ک اینجوری که میگید رفتار بشه؟
خواهشا برای نشان دادن این که شما هم هستید حرف بیجا نزنید
سلام عرض میکنم خدمت دوست عزیز و کم طاقت
کاش این موارد رو در خصوصی حل و فصل کنیم و چون شما علنی مطرح کردید مجبورم پاسخ شما رو همین جا بدم
اول یک چیزی رو مشخص کنم من هیچ موقع هیچ سروری ، اکانتی ، رو نه به کسی فروختم نه قصد این کارو دارم چون اینقدری در آمد دارم و اینقدر وقتم پر هست که به فکره این کار ها نمی افتم (خدارو هم شکر میکنم ، به همینی هم که بهم داده قانع هستم)
در خصوص مواردی که شما فرمودید مایلم ذهنیت شما رو روشن کنم
توضیحات صفحه اول من ایتم های زیادی رو در بر میگیره دقیقا نمی دونم با کدام مشکل دارید اما چیزی که مهمه سوالاتیه که شخص خوده بنده از کسی میخواهم سرور تهیه کنم پرسیده ام و جناب استارتر هم با متانت
جوابگو بودند پست دومم هم با توجه سرعت تستی که ایشون از سرویسشون گذاشتن و با مشخصات پورت 1 گیگ دد نمیخورد (البته گفتم اگر دد باشد) یکسری توضیحات فنی خدمتشان ارائه کردم که ایشان هم محبت کردن و بابته توضیحاتم از من تشکر هم کردند
چیزی که مهمه اینه که یک خریداری از یک فروشنده ای یکسری سوالات (هر چند بی دلیل و اشتباه) پرسیده ، و فروشنده در کمال احترام هم توضیحات لازمه رو ارائه فرمودند هیچ مشکلی هم بین ما بوجود نیومده حالا شما ناراحتی که من سوال از ایشون کردم ؟ به نظر شما ، وقتی ایشون مشکلی نداشتن ، شما باید ایجاد مشکل کنید و تاپیک رو خراب کنید ؟ مشکل شخصی با بنده دارید بفرمایید خصوصی من در کمال خونسردی خدمت همه عزیزان هستم
در مورد پست مجتبی عزیز فقط قصدم کمک به یک فردی بود که به سیستم آشنا نبود هر چند که قوانین در این زمینه گذاشته شده و ... اما ایجاد چنین پست هایی دور از انتظار نیست و چقدر خوبه که ما ها که آشنا تر هستیم دوستان جدیدمون رو کمک کنیم ، نه وظیفه ای من دارم و نه قصدم مطرح کردنه خودمه بلکه قصد کمک هست
بعد از جواب من به پست مجتبی استارتر هم پست زدند و از بابت کمک بنده ابراز ناراحتی ای نداشتند
در مورد کیفیت هم خدمتان عرض کنم همه جای دنیا خدمات و کالا های با کیفیت و بی کیفیت به مراتبی دارند و نمیشه گفت که هر خریدی که از انگلستان و یا آمریکا میشه بهترین نوع خود هست و قطعا با کیفیت خواهد بود
شما تجربتون شاید میگه سرویس انگلستان همیشه با کیفیت هست ولی برای بنده کشور و یا شخص مهم نیست مهم اینه که چی داره ارائه میده و با چه ویژگی هایی (ایتمهای کیفیت و کمیت هارو میگم)
هیچ ادعایی هم در هیچ زمینه ای ندارم کلا هر چی بیشتر مطالعه میکنم متوجه میشم بی سواد ترم ، هر چی هم که دارم میگم مثل همه دوستان از دانش ای که کسب کردم هست و خوب طبعا دور از اشکال نیست و بسیار خوشحال خواهم شد که از دوستان، بنده رو متوجه دانش اشتباه بنده بکند تا آپدیت تر شوم (همگان همه چیز را دانند و همگان هم هنوز دنیا نیامده اند) خیلی دیدم که طرف در مقام استاد تمامی دانشگاه بوده و اشتباه داشته و اشکالی هم نمیبینه که کسی بهش بگه استاد ایجا رو اشتباه کردید ، دیگه چه برسه به ما که عددی نیستیم
ارادتمند همه دوستان هم هستیم
-
-
November 6th, 2013, 13:19
عضو جدید
-
-
November 7th, 2013, 09:57

نوشته اصلی توسط
mojtaba2420
ای بابا
قرار نشد ک دعوا بشه
من فقط بار اولم هست ک میخوام برم توی خط سرور مجازی
دوستان هم لطف کردن جواب دادن و از همشون تشکر میکنم .
دیگه دعوا نکنید با هم
در ضمن من اگر سوالای پرتی میپرسم به خاطر اینه که 15سالم هست و هنوز هیچی تجربه ندارم
البنه در حد خودم خوب هستم.
میخواستم تجربه بقیه رو بدونم.
دعوا نکنید
مرسی از همه ....
دوست عزیز اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتیم
-
-
November 7th, 2013, 10:08
عضو جدید
-
-
December 11th, 2013, 00:14

نوشته اصلی توسط
E_R_B
با سلام
اگر خواستار سرور پرقدرت و آپ تایم بالا هستید با ما باشید
تمامی سرویس ها زیر قیمت ارائه می شود
تضمین ما به شما:
1- عدم اورسل
2- آپتایم 99%
3- پورت عالی
4 - گارانتی بازگشت وجه تا 48 ساعت در صورت نارضایتی
کیفیت رو برای یکبار هم که شده تجربه کنید!!
موقعیت سرور در کانادا و دیتاسنتر OVH می باشد
VPS256
CPU Intel Xeon E3-1245
256MB RAM
30GIG HDD SATA3
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
12,000 تومان
خرید محصول
VPS512
CPU Intel Xeon E3-1245
512MB RAM
40GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
15,000 تومان
خرید محصول
VPS1024
CPU Intel Xeon E3-1245
1024MB RAM
60GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
20,000 تومان
خرید محصول
VPS2048
CPU Intel Xeon E3-1245
2048MB RAM
80GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
30,000 تومان
خرید محصول
VPS3072
CPU Intel Xeon E3-1245
3072MB RAM
90GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
45,000 تومان
خرید محصول
VPS4096
CPU Intel Xeon E3-1245
CPU: 3 core
4096MB RAM
120GIG HDD SATA2
PORT 1GIG
BW UNLIMITED
60,000
خرید محصول
تست سرعت از این سرور
- قیمت هر آیپی اضافه 6000 تومان
- هر 20 گیگ هارد اضافه 5000 تومان
پشتیبانی از طریق تیکت،ایمیل،مسنجر و تلفن
Y!: erbhost
tel: 0911-213-5456
اعضا - ERBHOST
درود !
تایید میشن ایشون بنده از ایشون یک سرور مجازی گرفتم سرعت عالی ، کیفیت عالی همه چیزش خوب ، همه این ها به کنار از قیمت مناسب این سرور ها نمیشه گذشت.
واقعاً کیفیت سرورهاشون مثال زدنی هست . همانطور هم که خودشون فرموند منباع کاملاً اختصاصی هست .
بنده قبلاً از وی پی اس فارس میگیرفتم که از کیفیت پایینی برخوردار بود + اون پشتیبانی خوبی نداشت.
ولی ایشون از همه نظر تایید میشن.
و از ایشون بابت این کیفیت تشکر میکنم.
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید