به نام خدا
من بعد از تیکت 20:37 که شما سرویس را فعال کردید به شما گفتم در صورت عدم پاسخ به تاپیک و فعال کردن سرویسی که پولش را پیشتر پرداخته ایم تاپیک را دنبال نمی کنمولی مطمئنا مطالب قبلی را پاک نمی کنم. شما سایت را فعال کردید سپس بالافاصله مسدود کردید
همچنینتاپیک را پاسخ دادید و ظاهرا من را مقصر جلوه داده اید لذا فرضرا بر این می گذارمکه باید جواب بدهم
1- ایرانسایت (IranSci.هق) یکسرویس نامحدود را با شرطآنکه بیش از 50 کانکشن همزمان نداشته باشد خریداری کرده است بعدا شرط دیگری در قوانینسرورپارس (7 ماه پیش) اضافه شد که دانلود سنتر هم نباشد امروز هم که همکارم بافروش ایشان صحبت کرده بودند فرمودند یک شرط دیگر هم سرور پارس اضافه کرده که حداکثر تعداد ایمیل ارسالی نباید بیشتر از 1000 مورد در روز باشد! (این تا اینجا)
2- مناز همه بازدیدکنندگان و متخصصین اینجا می خواهم معنی دانلود سنتر را بهایشان و بندهتوضیح دهند؛ تا جاییکه بنده می دانم سایت هایی همچون Microsoft Download Center، یا پایگاههایی همچون دانلودها،پی سی دانلود و امثالهم دانلود سنتر است. ایران سای هیچگاه هیچ منبعی را رایگاننخریده است و رایگان هم به هر بازدیدکننده ای نمی دهد بنابراین دانلود سنتر نیست.با این حال تعداد کاربران ایران سای محدود و مشخص است و از همه مهمتر میزان پهنایباند مصرفی ایران سای است که حتی به 1 گیگ در ماه نمی رسد!!! این چه دانلود سنتریاست که در ماه یک گیگ دانلود ندارد!!!؟؟؟
3- فرضکنیم که دانلود سنتر بود (که بنده قویااین را رد می کنم) من که گفتم فایلها را حذف کنید چرا بازهم نپذیرفتید؟ اگر مسئلهشما حجم فایلها بود بسم الله من که اجازه حذف آنها را به شما دادم و حتی پذیرفتم شما حذف کنید یا من خودم حذف کنم پس ظاهرا مشکل این نبوده. (کپی تیکت شامل این گفتمان در ضمیمه)
4- شما فرمودید در ساعت اداری تیکت نزدم؟!! پس لطفا این بار فایل ضمیمه (05) را که تیکتهایی است که خودتان پاسخ دادید را ببینید (قبلا عرض کردم به شعور بنده یابازدیدکنندگان بی احترامی نکنید) احتمالا شما ساعت 16:04 دقیقه کار می کنید و 16:11نه!!!
5- نفرمایید تهدید به مراجع قانونی! این تهدید نیست این دقیقا احقاق حقوق سایتمذکور است و چنانکه عرض کردم بنده این کار را نخواهم کرد آن سایت خودشان مسئول اینمسئله هستند ولی این را در مطالبم هم به شما یادآوری کردم که در این خصوص که قبلاهم این سایت را تعلیق کرده بودید وکیل ایشان قرار به پیگیری داشتند که باپادرمیانی بنده مسئله خاتمه یافت. لذا مطمئنا و مسلما این حداقل حق ایشان است کهبدانند چرا شما نباید پاسخگوی تعهداتتان باشید. بنده حداکثر تلاش خودم را بعنوان برنامه نویس واسط انجام داده ام
6- در جاییاز صحبت هایتان فرمودید بنده پشتکار بالایی دارم، این قبلا به شما اثبات شده است شک نکنید تا انتها هستم.
همچنین اگر چه تا همینجا کاربران بخوبی خود قادر به تعیین درست و غلط ماجرا هستند ولی جهت هر چه بیشتر روشن شدن ماجرا بنده تعدادی از 16 سند دیگر از قطعی ها و اختلالات فقط همین یک مورد سایت را فردا صبح (پس ازارسال به وکیل مربوطه) در اینجا آپلود می کنم تا بینندگان ملاحظه بفرمایند که ما طی ماههای گذشته چه مسائلی داشتیم. چنانکه از دو ماه گذشته تمام اطلاعات این سایت به سرور دیگری انتقال داده شده است و فقط چنانکه در پست اول عرض کردم دامین دراینجا فعال بود که ریدایرکت می شد و اگر آن موقع من دامنه را انتقال می دادم الان ایشان امکان معلق کردن سایت و بازی با آبروی یک شرکت را نداشتند (این قصور من بود)