صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: راهنمایی درباره سرورپارس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی درباره سرورپارس

نقل قول نوشته اصلی توسط SP Technical Manager نمایش پست ها
    با سلام
    بنده دلیلی نمی بینم زمانی که تیکت ارسال می کنید و پیگیر مشکل عدم رعایت قوانین خود هستید ، در تاپیکی نظر خود را ارسال کنم
    به شرطی که پاسخ تیکت را بدهید! نه پس از 8 ساعت متن فوق را بنویسید و بنوعی وظیفه تان را مشروط به حذف واقعیت ها بکنم. ضمنا تصاویر ضمیمه شده است که با اندکی توجه مشخص میشود مربوط به دو دامنه مجزاست.

ولی از آنجایی که به سرورپارس اتهام وارد شده است ، لطفا در مورد جمله ای که فرمودید توضیح ارائه دهید که کدام سرویس شما به این صورت مسدود شده و مدارک خود را نیز در این زمینه ارائه بفرمایید
    دوست گرامی همان سرویسی که ساعت 6:50 دقیقه (بقول خودتان پس از 8 ساعت چت) بازکردید.
    اجازه بدید به شعور همدیگه بی احترامی نکنیم
    ویرایش توسط kourosh2001 : September 19th, 2013 در ساعت 20:16

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

در پست اول همراه مطالب ارسالی ضمیمه شده بود.

سند هم در ضمیمه ارسال شد. امیدوارم تیکت خودتان را رد نکنید
    همچنین فراموش نکنید بحث ما فقط این مورد نیست بلکه سایتی است که هم اکنون هم از دسترس خارج است (هم هاست، هم دامنه، هم اف تی پی و همه چیز)
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 04.png (36.8 کیلو بایت, 55 نمایش)
    ویرایش توسط kourosh2001 : September 19th, 2013 در ساعت 20:30

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh2001 نمایش پست ها
    پست اول همراه مطالب ارسالی ضمیمه شده بود.
    شما دو تصویر که مربوطه به مشکل کنترل پنل بوده و برای تمام کاربران این مورد رخ داده است را ضمیمه کرده اید ، در صورتی که وب سایت مورد نظر شما با آدرس jampour.com که آن را سیاه کرده اید تا کسی مشاهده نکند کاملا در دسترس بوده است
    این موارد اصلا برای اتهام شما در مورد مسدود بودن سرویس قابل قبول نیست ، آیا وب سایت شما در دسترس نبوده ؟! و یا در اکانت کاربری شما سرویس مسدود ذکر شده بوده ؟!!
    همین یک مورد برای مشکلات دیگر شما بس ! که بی اطلاعی شما در زمینه های مخلف باعث بروز مشکلات شما شده است ، لطفا پیش از هر اتهامی اطلاعات در زمینه های مختلف کسب بفرمایید
    همینک نیز لطفا مدارک خود را در این زمینه ارسال بفرمایید در غیر این صورت این بحث به نتیجه خود رسیده است و از نظر ما قبل پیگیری بیشتر نیست

پیروز باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

سایت مشتری دوم در دسترس بوده است ولیکن چنانکه در اسکرین شاتها مشخص است کنترل پنل از دسترس خارج بوده است (ساعت 6:50 دقیقه هم در دسترس قرار گرفت، بعد از نشر این تاپیک)

اما بحث بر روی سایت اصلی است که شما فرمودید دانلود سنتر است من اولا و قویا رد می کنم که دانلود سنتر است دوما اگر هم هست بنده پذیرفتم تمام فایلها پاک شود ولی چون شما بعد از چندین ساعت سایت را مسدود نگه داشتید و پاسخ هم ندادید وظیفه خودم دانستم که در اینجا جهت اطلاع سایر افراد اطلاع رسانی کنم.

ضمنا بازدیدکنندگان خودشان از جملات شما نتیجه گیری می کنند که چگونه بنده را ملزم به حذف این تاپیک کردید و فکر می کنم نیاز نیست برای شعور بازدیدکنندگان من یا شما تصمیم بگیریم.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kourosh2001 نمایش پست ها
    سایت مشتری دوم در دسترس بوده است ولیکن چنانکه در اسکرین شاتها مشخص است کنترل پنل از دسترس خارج بوده است (ساعت 6:50 دقیقه هم در دسترس قرار گرفت، بعد از نشر این تاپیک)

اما بحث بر روی سایت اصلی است که شما فرمودید دانلود سنتر است من اولا و قویا رد می کنم که دانلود سنتر است دوما اگر هم هست بنده پذیرفتم تمام فایلها پاک شود ولی چون شما بعد از چندین ساعت سایت را مسدود نگه داشتید و پاسخ هم ندادید وظیفه خودم دانستم که در اینجا جهت اطلاع سایر افراد اطلاع رسانی کنم.

ضمنا بازدیدکنندگان خودشان از جملات شما نتیجه گیری می کنند که چگونه بنده را ملزم به حذف این تاپیک کردید و فکر می کنم نیاز نیست برای شعور بازدیدکنندگان من یا شما تصمیم بگیریم.
    جناب آقای Mahdi Jampour که نام خود را در تیکت پوشانده اید ، دقت داشته باشید که تیکت شما در خارج تایم اداری ارسال شده و قطعا زیر یک ساعت پاسخ داده نخواهد شد، ما در روز چند صد تیکت پاسخ خواهیم داد ، آیا هر کاربر باید برای هر تیکت تاپیک ایجاد کند و تهمت بزند ؟!!
    اینکه چه سایتی قوانین را نقض کرده قطعا سرویس دهده تصمیم می گیرد ، شما بیش از 80 گیگابایت اطلاعات در سرویس خود دارید که تمام آنها مقالات مختلف است ، اینکه شما این مورد را دانلود سنتر نمی گذارید یا نگهداری فایل backup نبوده است ، دید شماست ، ولی از دید ما این مورد نقض قوانین است که پیگیری انجام شده است ، اگر نیاز به مدارک در همین تاپیک باشد قطعا ارائه خواهد شد
    پس لطفا همانگونه که در تیکت تهدید به مراجع قانونی کردید ، در دادگاه نیز باید مدرک ارائه بفرمایید ، پس لطفا مدارک خود را در زمینه اتهامی که وارد کرده اید ارسال بفرمایید
    بنده هنوز از شما مدرکی ندیده ام

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

جناب آقای Mahdi Jampour که نام خود را در تیکت پوشانده اید ، دقت داشته باشید که تیکت شما در خارج تایم اداری ارسال شده و قطعا زیر یک ساعت پاسخ داده نخواهد شد، ما در روز چند صد تیکت پاسخ خواهیم داد ، آیا هر کاربر باید برای هر تیکت تاپیک ایجاد کند و تهمت بزند ؟!!
    اینکه چه سایتی قوانین را نقض کرده قطعا سرویس دهده تصمیم می گیرد ، شما بیش از 80 گیگابایت اطلاعات در سرویس خود دارید که تمام آنها مقالات مختلف است ، اینکه شما این مورد را دانلود سنتر نمی گذارید یا نگهداری فایل backup نبوده است ، دید شماست ، ولی از دید ما این مورد نقض قوانین است که پیگیری انجام شده است ، اگر نیاز به مدارک در همین تاپیک باشد قطعا ارائه خواهد شد
    پس لطفا همانگونه که در تیکت تهدید به مراجع قانونی کردید ، در دادگاه نیز باید مدرک ارائه بفرمایید ، پس لطفا مدارک خود را در زمینه اتهامی که وارد کرده اید ارسال بفرمایید
    بنده هنوز از شما مدرکی ندیده ام
    پس این فضای نامحدود چی میشه توش قرار داد؟

7. تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان نمایش پست ها
    پس این فضای نامحدود چی میشه توش قرار داد؟
    شما اگر شرکت هایی که در جهان سرویس هاست نامحدود ارائه می کنند را مشاهده بفرمایید و با آنها تماس داشته باشید یا قوانین آنها را مطالعه بفرمایید دقیقا و به صراحت ذکر شده است که موارد زیر نقض قوانین استفاده است
    1. استفاده به عنوان دانلود یا آپلود سنتر
    2. استفاده به عنوان سرویس backup
    3. محدودیت استفاده از منابع (شرکت های با یکدیگر متفاوت هستند)
    اینکه متاسفانه کاربران ایرانی هاست نامحدود را تنها برای راه اندازی دانلود سنتر و آپلود سنتر می دانند و یا مانند آقای Mahdi Jampour با داشتن بیش از 80 گیگابایت اطلاعات در سایت iransci.ir ، استفاده خود را نقض قوانین نمی دانند و قوانین را مطالعه نمی کنند متاسفانه رویه بسیار نا صحیحی است که باید در دید همه گان در استفاده سرویس نامحدود اصلاح شود که امیدواریم روزی برسد که با دیدی واقع بینانه و طی قوانین از سرویس ها استفاده کنیم تا سرویس دهنده ها نیز درگیر چنین مشکلاتی نشوند و بی دلیل کاربری ناراضی نشود
    این مورد همانگونه که ذکر شد در تمام جهان یکسان است ، کافیست سری به سایت های بزرگ جهانی بزنید
    hostgator - blue host - just host , ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

به نام خدا
    من بعد از تیکت 20:37 که شما سرویس را فعال کردید به شما گفتم در صورت عدم پاسخ به تاپیک و فعال کردن سرویسی که پولش را پیشتر پرداخته ایم تاپیک را دنبال نمی کنمولی مطمئنا مطالب قبلی را پاک نمی کنم. شما سایت را فعال کردید سپس بالافاصله مسدود کردید
    همچنینتاپیک را پاسخ دادید و ظاهرا من را مقصر جلوه داده اید لذا فرضرا بر این می گذارمکه باید جواب بدهم

1- ایرانسایت (IranSci.هق)
    یکسرویس نامحدود را با شرطآنکه بیش از 50 کانکشن همزمان نداشته باشد خریداری کرده است بعدا شرط دیگری در قوانینسرورپارس (7 ماه پیش) اضافه شد که دانلود سنتر هم نباشد امروز هم که همکارم بافروش ایشان صحبت کرده بودند فرمودند یک شرط دیگر هم سرور پارس اضافه کرده که حداکثر تعداد ایمیل ارسالی نباید بیشتر از 1000 مورد در روز باشد! (این تا اینجا)

2- مناز همه بازدیدکنندگان و متخصصین اینجا می خواهم معنی دانلود سنتر را بهایشان و بندهتوضیح دهند؛ تا جاییکه بنده می دانم سایت هایی همچون
    Microsoft Download Center، یا پایگاههایی همچون دانلودها،پی سی دانلود و امثالهم دانلود سنتر است. ایران سای هیچگاه هیچ منبعی را رایگاننخریده است و رایگان هم به هر بازدیدکننده ای نمی دهد بنابراین دانلود سنتر نیست.با این حال تعداد کاربران ایران سای محدود و مشخص است و از همه مهمتر میزان پهنایباند مصرفی ایران سای است که حتی به 1 گیگ در ماه نمی رسد!!! این چه دانلود سنتریاست که در ماه یک گیگ دانلود ندارد!!!؟؟؟

3- فرضکنیم که دانلود سنتر بود (که بنده قویااین را رد می کنم) من که گفتم فایلها را حذف کنید چرا بازهم نپذیرفتید؟ اگر مسئلهشما حجم فایلها بود بسم الله من که اجازه حذف آنها را به شما دادم و حتی پذیرفتم شما حذف کنید یا من خودم حذف کنم پس ظاهرا مشکل این نبوده. (کپی تیکت شامل این گفتمان در ضمیمه)

4- شما فرمودید در ساعت اداری تیکت نزدم؟!! پس لطفا این بار فایل ضمیمه (05) را که تیکتهایی است که خودتان پاسخ دادید را ببینید (قبلا عرض کردم به شعور بنده یابازدیدکنندگان بی احترامی نکنید) احتمالا شما ساعت 16:04 دقیقه کار می کنید و 16:11نه!!!

5- نفرمایید تهدید به مراجع قانونی! این تهدید نیست این دقیقا احقاق حقوق سایتمذکور است و چنانکه عرض کردم بنده این کار را نخواهم کرد آن سایت خودشان مسئول اینمسئله هستند ولی این را در مطالبم هم به شما یادآوری کردم که در این خصوص که قبلاهم این سایت را تعلیق کرده بودید وکیل ایشان قرار به پیگیری داشتند که باپادرمیانی بنده مسئله خاتمه یافت. لذا مطمئنا و مسلما این حداقل حق ایشان است کهبدانند چرا شما نباید پاسخگوی تعهداتتان باشید. بنده حداکثر تلاش خودم را بعنوان برنامه نویس واسط انجام داده ام

6- در جاییاز صحبت هایتان فرمودید بنده پشتکار بالایی دارم، این قبلا به شما اثبات شده است شک نکنید تا انتها هستم.

همچنین اگر چه تا همینجا کاربران بخوبی خود قادر به تعیین درست و غلط ماجرا هستند ولی جهت هر چه بیشتر روشن شدن ماجرا بنده تعدادی از 16 سند دیگر از قطعی ها و اختلالات فقط همین یک مورد سایت را فردا صبح (پس ازارسال به وکیل مربوطه) در اینجا آپلود می کنم تا بینندگان ملاحظه بفرمایند که ما طی ماههای گذشته چه مسائلی داشتیم. چنانکه از دو ماه گذشته تمام اطلاعات این سایت به سرور دیگری انتقال داده شده است و فقط چنانکه در پست اول عرض کردم دامین دراینجا فعال بود که ریدایرکت می شد و اگر آن موقع من دامنه را انتقال می دادم الان ایشان امکان معلق کردن سایت و بازی با آبروی یک شرکت را نداشتند (این قصور من بود)

• نوع فایل: png 05.png (29.8 کیلو بایت, 15 نمایش)
    ویرایش توسط kourosh2001 : November 17th, 2013 در ساعت 12:59 دلیل: تصحیح املاء

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

شما سایت را فعال کردید سپس بالافاصله مسدود کردید

در تیکت خدمت شما اعلام شد کنترل پنل برای شما فعال شد تا اطلاعات خود را حذف بفرمایید ، اعلام نشد که سرویس در دسترس قرار خواهد گرفت
    در پایان تیکت نیز ذکر شد که پس از حذف اطلاعات اعلام بفرمایید تا سرویس درد سترس قرار گیرد
    1- ایران سای (IranSci.org
    ) یک سرویس نامحدود را با شرط آنکهبیش از 50 کانکشن همزمان نداشته باشد خریداری کرده است بعدا شرط دیگری در قوانینسرورپارس (7 ماه پیش) اضافه شد که دانلود سنتر هم نباشد امروز هم که همکارم بافروش ایشان صحبت کرده بودند فرمودند یک شرط دیگر هم سرور پارس اضافه کرده که حداکثر تعداد ایمیل ارسالی نباید بیشتر از 1000 مورد در روز باشد! (این تا اینجا)

مواردی که می فرمایید همیشه در سرورپارس وجود داشته و عدم مطالعه قوانین را دال بر عدم وجود قوانین ندانید
    پیش از این نیز خدمت شما اعلام شده است که عدم آگاهی شما باعث برزوز مشکل شده است
    پیشنهاد : همیشه قوانین را پیش از خرید مطالعه بفرمایید
    2- من از همه بازدیدکنندگان و متخصصین اینجا می خواهم معنی دانلود سنتر را بهایشان و بنده توضیح دهند؛ تا جاییکه بنده می دانم سایت هایی همچون Microsoft Download Center، یا پایگاههایی همچون دانلودها،پی سی دانلود و امثالهم دانلود سنتر است. ایران سای هیچگاه هیچ منبعی را رایگاننخریده است و رایگان هم به هر بازدیدکننده ای نمی دهد بنابراین دانلود سنتر نیست.با این حال تعداد کاربران ایران سای محدود و مشخص است و از همه مهمتر میزان پهنایباند مصرفی ایران سای است که حتی به 1 گیگ در ماهنمی رسد!!! این چه دانلود سنتریاست که در ماه یک گیگ دانلود ندارد!!!؟؟؟

3- فرض کنیم که دانلود سنتر بود (که بنده قویااین را رد می کنم) من که گفتم فایلها را حذف کنید چرا بازهم نپذیرفتید؟ اگر مسئلهشما حجم فایلها بود بسم الله من که اجازه حذف آنها را به شما دادم و حتی پذیرفتم شما حذف کنید یا من خودم حذف کنم پس ظاهرا مشکل این نبوده. (کپی تیکت شامل این گفتمان در ضمیمه)

به فرض اینکه از دید شما این مورد دانلود سنتر نیست ، موردی نیست ، ما این مورد را سرویس backup شناسایی می کنیم که اطلاعات خود را در هاست خود نگهداری کرده اید که باز هم نقض قوانین است
    شما تنها حق استفاده از این سرویس را برای راه اندزای سایت دارید ولا غیر !
    در تیکت نیز خدمت شما عرض شد تنها با اجازه شما فایل ها حذف خواهد شد که دسترسی نیز برای حذف اطلاعات به شما دادیم
    4- شما فرمودید در ساعت اداری تیکت نزدم؟!! پس لطفا این بار فایل ضمیمه (05) را که تیکتهایی است که خودتان پاسخ دادید را ببینید (قبلا عرض کردم به شعور بنده یابازدیدکنندگان بی احترامی نکنید) احتمالا شما ساعت 16:04 دقیقه کار می کنید و 16:11نه!!!

شما تمایل دارید تنها به تیکت های شما پاسخ داده شود ؟ آیا شما تنها کاربر سرورپارس هستید که حق تاخیر در پاسخدهی را نخواهیم داشت ؟
    شما تیکت را در خارج ساعت اداری ارسال کردید و تاخیر در پاسخگویی امری بدیهی است
    5- نفرمایید تهدید به مراجع قانونی! این تهدید نیست این دقیقا احقاق حقوق سایتمذکور است و چنانکه عرض کردم بنده این کار را نخواهم کرد آن سایت خودشان مسئول اینمسئله هستند ولی این را در مطالبم هم به شما یادآوری کردم که در این خصوص که قبلاهم این سایت را تعلیق کرده بودید وکیل ایشان قرار به پیگیری داشتند که باپادرمیانی بنده مسئله خاتمه یافت. لذا مطمئنا و مسلما این حداقل حق ایشان است کهبدانند چرا شما نباید پاسخگوی تعهداتتان باشید. بنده حداکثر تلاش خودم را بعنوان برنامه نویس واسط انجام داده ام

اگر برنامه نویس وب سایت هستید بهتر است صاحبان سایت مشکلات را پیگیری کنند ، طبق موارد قبلی تایمی چند روزه به شما داده شد تا اقدامی برای خرید سرویس ، انتقال یا ... کنید ولی متاسفانه پیگیری نکردید با این حال ما دو ماه نیز به شما زمان دادیم ولی باز هم تاثیری نداشت و حق خود می دانیم به دلیل عدم توجه شما به اخطارهای قبلی سرویس شما را مسدود کنیم ، جای هیچگونه شکایتی نیز در این مورد وجود نخواهد داست ، راکه کمال همکاری را با شما داشته ایم
    6- در جایی از صحبت هایتان فرمودید بنده پشتکار بالایی دارم، این قبلا به شما اثبات شده است شک نکنید تا انتها هستم.
    همچنین اگر چه تا همینجا کاربران بخوبی خود قادر به تعیین درست و غلط ماجرا هستند ولی جهت هر چه بیشتر روشن شدن ماجرا بنده تعدادی از 16 سند دیگر از قطعی ها و اختلالات فقط همین یک مورد سایت را فردا صبح (پس ازارسال به وکیل مربوطه) در اینجا آپلود می کنم تا بینندگان ملاحظه بفرمایند که ما طی ماههای گذشته چه مسائلی داشتیم. چنانکه از دو ماه گذشته تمام اطلاعات این سایت به سرور دیگری انتقال داده شده است و فقط چنانکه در پست اول عرض کردم دامین دراینجا فعال بود که ریدایرکت می شد و اگر آن موقع من دامنه را انتقال می دادم الان ایشان امکان معلق کردن سایت و بازی با آبروی یک شرکت را نداشتند (این قصور من بود)

اگر مسدود شدن سرویس برای شما اهمیت زیادی داشت قطعا پیش از این فایل ها را حذف می کردید و به اخطارهای ما توجه می کردید ، بی توجهی شما باعث بروز مشکل شده است که شما شخصا مسئول بروز این مشکل هستید
    ویرایش توسط SP Technical Manager : September 19th, 2013 در ساعت 22:07

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

به نام خدا
    می خواهم در اینجا یک جمع بندی از مطالب جاری
    درباره سرورپارس داشته باشم، از بیانات شفاف نماینده سرورپارس این مطالب بوضوح مشاهده می شود.

# سرورپارس سرویسی را با عنوان
    پلن نامحدود نقره ای ارائه می کند که از آن: الف) نباید بعنوان بکاپ گیری استفاده کرد. ب) نباید دانلود سنتر راه انداخت. ج) نباید فایل عکس یا فیلم یا موارد مشابه نگهداری کرد. د) (اخیرا) نباید بیش از 1000 ایمیل در روز ارسال کرد. هـ) نباید 50 کانکشن همزهمان در آن داشت.

# سرورپارس در خارج از وقت اداری تیکت فنی پاسخ نمی دهد (یا شاید پاسخ بدهد) ضمنا ساعت اداری ایشان از 16:04 دقیقه به بعد نمی باشد. در حالیکه در صفحه چرا سرورپارس؟ نوشته شده است "متوسط زمان پاسخگویی به تیکت ها حدود نیم ساعت می باشد"
    # چنانکه ایشان صریحا در پست شماره 9 و بواسطه پاسخ به تیکت ارسالی، بوضوح بیان کرده اند زمینه تهدید کاربر در خصوص نظرات شخصی ایشان وجود دارد. چنانکه در آن پست درج کرده ام ایشان در پاسخ به تیکت رسمی من در وب سایتشان می نویسند: " لطفا اقدام به حذف تاپیک مورد نظر نمایید تا مابقی پیگیری ها برای شما انجام شود "

# چنانکه در سند ضمیمه شده در پست 12 مشاهده می شود، ایشان بوضوح تایید کرده اند که کنترل پنل وب سایت شخصی بنده که هیچ ارتباطی با موضوع مورد مناقشه نداشته است رفع مشکل شده است! بنابراین به خاطر داشته باشید اگر از سرورپارس سرویس هایی را بخریم این زمینه می تواند وجود داشته باشد که مشکل در یکی از سرویس ها به سایر موارد نیز تسری یابد
    # در پست 19 ایشان بیان می کنند "فرض اینکه از دید شما این مورد دانلود سنتر نیست ، موردی نیست ، ما این مورد را سرویس backup شناسایی می کنیم که اطلاعات خود را در هاست خود نگهداری کرده اید که باز هم نقض قوانین است"؛ یعنی این تصور ایجاد می شود که سرورپارس قوانین خود را بسته به شرایط می تواند تغییر دهد.
    البته ایشان در پست 19 کاربر را به عدم مطالعه قوانین و مقررات متهم می کنند ولی فقط جهت استحضار بازدیدکنندگان محترم به اطلاع می رسانم شرایط این سرویس زمان خریداری فقط دو مورد بوده است
    - حداکثر 50 کانکشن همزمان - عدم استفاده بعنوان دانلود سنتر
    که سند مروبطه با عنوان فایل شماره 09.PDF در ضمیمه ارسال شده است. این در حالیست که اولا پیگیری ما نشان می دهد هم اکنون قوانین ایشان تغییر یافته و بندهای دیگری نیز اضافه شده است در حالیکه تاریخ بروزرسانی آن تغییر نکرده است. (البته ممکن است ایشان این موارد را فراموش کرده باشند ولی مسئولین ایران سای مستندات لازم را قبلا تهیه کرده اند)

---------------------
    و اما در پاسخ به چند مورد
    - هنوز مناقشه اصلی نتیجه گیری نشده است ولی ما بالاجبار فایل های خود را حذف کرده ایم تا امکان دسترسی به سرویس هایمان را داشته باشیم!، ضمنا از دیروز بطور پراکنده دسترسمیان به سرویس ها (کنترل پنل، اف تی پی و غیره) قطع می شود با همه اینها
    سوال اینجاست دانلود سنتر چیست؟ ایران سای با تعداد کاربر محدود و مشخص، و با مصرف پهنای باند کمتر از یک گیگابایت در ماه!، دانلود سنتر نیست. برای درک بهتر دانلود سنتر کافیست در جستجوگر گوگل کلمه Download Center را سرچ کنید تا با دانلود سنتر آشنا شوید، اگرچه بقول شما فرقی ندارد شما قانون جدیدتری هم دارید (Backup!).
    - شما بنده را متهم به عدم مطالعه قوانین و مقررات کردید بد نیست بدانید در مبانی حقوق، قوانین عطف به ماسبق نمی شوند لذا بنده یا هر خریدار دیگری فقط هنگام خرید باید قوانین شما را مطالعه کنیم که در آن زمان شرایط شما دو مورد بوده و ما رعایت کرده ایم منتهی الان از همین صحبت های شما مشخص است که قوانین تان را به ضرر کاربر توسعه داده اید.

- فرمودید اجازه بدهم صاحبان وب سایت پیگیر امور حقوقی مسئله باشند، مسلما من پیگیر امورحقوقی نخواهم بود ولی خواه یا ناخواه درگیر این ماجرا خواهم بود زیرا همه امور فنی با نظارت مستقیم من انجام شده است و بعنوان مسئول فنی باید پاسخگوی مدیرسایت باشم، ایشان قبلا لطف هایی را شامل سروپارس کرده اند که چند نمونه از مستندات ضمیمه شده بخوبی بیانگر این مدعی است.

- مسدود شدن این سایت بمراتب برای بنده با اهمیت تر از وب سایت شخصی ام است کما اینکه تا همینجا شما باید پاسخگوی عدم سرویس دهی به آن هم باشید! ولی این سایت یک مقوله تجاری است و سایت شخصی من یک وب سایت شخصی، که می توانم از قصورات آن بگذرم ولی مسلما ایران سای این کار را نخواهد کرد.

در نهایت خدمت بازدید کنندگان عرض می کنم بنده بعنوان استاد و متخصص حوزه فناوری رفتار شرکت سرورپارس را به استناد مدارک ضمیمه شده رفتاری غیرحرفه ای در برخورد با مسائل فنی می دانم در اینجا فقط 6 مورد از مستندات، آنهم با رزولوشن کم (به دلیل ملاحظات و قوانین انجمن) درج می کنم تا محق صحبت هایم باشد؛ اینکه بازدیدکننده بتواند با همین مدارک به نتیجه گیری برسد امید بنده است و 16 فقره مستندات دیگر به همراه یک نسخه از مطالب همین تاپیک جهت ارائه به وکیل حقوقی شرکت مذکور تحویلشان می گردد تا بنحو شایسته اقدام بفرمایند. لازم بذکر است در همین لحظه که این مطالب را می نویسم تمام تیکت های ارسالی بنده به سرورپارس مسدود و غیرقایل دستیابی شده اند ولی مستندات جاری قبلا و در زمان های قطعی و مشکلات، اخذ و تاکنون نگهداری شده است. این آخرین پاسخگویی بنده به این تاپیک می باشد و نتیجه گیری آن به عهده بازدیدکنندگان.

با آرزوی سربلندی برای کشورمان و به امید بهبود بیش از پیش در حوزه فناوری و دانش
    • نوع فایل: jpg S17.jpg (47.2 کیلو بایت, 18 نمایش)
    • نوع فایل: png S20.png (171.5 کیلو بایت, 20 نمایش)
    • نوع فایل: jpg S21.jpg (74.3 کیلو بایت, 17 نمایش)
    • نوع فایل: png S28.png (122.1 کیلو بایت, 18 نمایش)
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: pdf 3-DC.pdf (152.0 کیلو بایت, 12 نمایش)
    • نوع فایل: pdf 9-improve.pdf (86.2 کیلو بایت, 15 نمایش)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)