ضمن عرض سلام و خسته نباشید سرویسی با مشخصات زیر مد نظرم هست
1- رم 4 گیگ تضمینی و بدون اورسل
2- سی پی یو بسیار قوی برای کارهای سنگین از جمله دانلود چندین فایل همزمان ( دوستان بعد از دانلود با برنامه idm اگر دقت کرده باشید برنامه appending میکنه پارت ها رو . من نمیخوام اونجا گیر کنم و باید سی پی و هارد قوی باشه تا سریع انجام بشه )
کلا قوی بودن سی پی یو در درجه اول اهمیت هست.
3- پورت 1 گیگ تضمین سرعت دانلود و آپلود بالا ( حد اقل 10 مگابایت در ثانیه) حالا اگر بیشتر شد چه بهتر
4 - 100 گیگ هارد با دور بالا
در کل روان باشه و به هیچ وجه داونی نداشته باشه . بنده مدیر یکی از سایت های فیلم هستم و جدیدا تصمیم گرفتیم روت سرور اختصاصی خودمون رو لینوکس کنیم تا عملکرد بهتر بشه و به خاطر همین دنبال وی پی اس سوا از سرور دانلود خودمون هستم.
لطفا آفرهاتون معقول باشه ضمنا فقط افراد معتبر و دارای شرکت آفر بدن .
لازم به ذکر هست که ابتدا قصد تست و سپس خرید را داریم . فقط لطفا اگر واقعا کیفیت سرورتون خوب هست آفر بدید چون سرویسی که من احتیاج دارم باید قوی باشه قبلا از این وی پی اس استفاده میکردم و راضی بودم
دیتاسنتر : هتزنر
رم : 4 گیگ
سی پی یو core i7 (دو هسته اختصاصی)
پورت 1 گیگ
فقط مشکلش سرعت دانلود و آپلود پایین بود و کلا عملکردش عالی بود . به بنده گفتن لیز وب و رد استیشن سرور های خوبی دارند ولی به شخصه رد استیشن رو ترجیح میدم .
حدود هزینه درنظر گرفته شده 70 الی 80 هزارتومان ( اگر خوب باشه ماه بعد یکی دیگه هم میگیریم :دی )
پیشاپیش ممنون