صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: گوگل را بترکانید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : گوگل را بترکانید

نقل قول نوشته اصلی توسط تبلیغ برتر نمایش پست ها
    شرکت محترم شیوا هاست شما درست می فرمایید.
    اما بنده حدود 6 سال است که در زمینه افزایش فروش و سئو کار می کنم و نمونه کار من بیشتر از آن چیزی است که بتوان همه را اینجا اعلام کرد.اما به عنوان نمونه جهت احترام گذاشتن به درخواستتان شما در گوگل جستجو کنید "تصفیه آب" اولین سایتی که بالا می آید یعنی sonitairan.com بنده این سایت را پنج ماه پیش سئو کرده ام.کلمه تصفیه آب پنج میلیون و سیصد و نود هزار تا رکورد برمیگرداند و جزو کلمات سخت است، که این خود نشانگر دقت و توان بنده در انجام کار میباشد.باز هم اگر دوستان نمونه های بیشتری لازم دارند ، در خدمت هستم.

متاسفانه قید همکاری با شما را زدم!

دلیل: در تصاویر پایین سایت معرفی شده که 3 تصویر هست alt تعریف نشده! و titile ها هم 001 002 003 تعریف شده که نشانه ضعف بالای سئو می باشد!

و دلیل دیگر: 42 خطا در [Invalid] Markup Validation of http://www.sonitairan.com/ - W3C Markup Validator

ظاهرا شما فقط کلمه تصفیه آب را بولد کرده اید!

2. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    متاسفانه قید همکاری با شما را زدم!

دلیل: در تصاویر پایین سایت معرفی شده که 3 تصویر هست alt تعریف نشده! و titile ها هم 001 002 003 تعریف شده که نشانه ضعف بالای سئو می باشد!

و دلیل دیگر: 42 خطا در [Invalid] Markup Validation of http://www.sonitairan.com/ - W3C Markup Validator

ظاهرا شما فقط کلمه تصفیه آب را بولد کرده اید!
    دوست گرامی
    به نظر من شما و سایر افراد در این انجمن بیشتر به دنبال رقابت ناسالم هستید تا خدمات واقعی
    بنده نگفتم این سایت را تحلیل کنید.همانطور که می بینید توانسته ام رتبه آن را در گوگل به رتبه یک برسانم و در این رتبه هم ماندگار است.شما که انقدر دانشمند هستید چند نمونه کار از خودتان بدهید تا نمونه کارهای شما را هم ببینیم و بدانیم در این زمینه صاحب نظرید ، سپس به انتقاد بپردازید.

عضو انجمن korosh-eghbali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    69
    تشکر تشکر شده 
    317
    تشکر شده در
    250 پست

متاسفانه هر روز شاهد این چنین تاپیک هایی هستیم به نظر بنده باید وب هاستینگ تالک یک سری قوانین برای این موارد بگذاره ! مگر نه اوضاع از این وخیم تر میشه
    گذاشتن چند نمونه کار گذاشتن حداقل یک سایت برای توضیحات فکر کنم لازم باشه ! قرار داد انجام کار و ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط korosh-eghbali نمایش پست ها
    متاسفانه هر روز شاهد این چنین تاپیک هایی هستیم به نظر بنده باید وب هاستینگ تالک یک سری قوانین برای این موارد بگذاره ! مگر نه اوضاع از این وخیم تر میشه
    گذاشتن چند نمونه کار گذاشتن حداقل یک سایت برای توضیحات فکر کنم لازم باشه ! قرار داد انجام کار و ...
    دوست گرامی
    در اول تاپیک عرض کرده ام کسانی که نیاز به نمونه کار بیشتر و توضیحات دارند ، آدرس ایمیل خودشان را اس ام اس کنند به شماره 09375921454 ، شما هم بهتر است موقع پست دادن کمی بر اعصاب و روان خودتان مسلط تر باشید و سوال کنید نه اینکه ندانسته انتقاد کنید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    20 پست

بابا انقدر کل کل میکنید تو این انجمن کسی هست سئو ساعتی بکنه یعنی تو چند ساعت سایت بالا بیاد تو گوگل اونم پیج 1 !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    34 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط number.1 نمایش پست ها
    بابا انقدر کل کل میکنید تو این انجمن کسی هست سئو ساعتی بکنه یعنی تو چند ساعت سایت بالا بیاد تو گوگل اونم پیج 1 !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!؟
    خیر دوست عزیز همچین چیزی امکان پذیر نیست ....

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)