سلام
سرور کلو کنید
یا در ایران یا در کشور های دیگر !
روز خوش
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ول کن این سرور رو
همون فلافل(فست فود کلا)
میدونی که بازارشم خوبه اصفهان
یه چیز شیک در بیاری هیمن حدودا میشه
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
وقتی مدیرای اینجا فلاقل باز باشن وای بحال کاربران...تاپیکو منحرف نکن جوون
جدا از شوخی مطمئنم این سوال و مشاوره سوال خیلی از دوستانی هستش که سرمایه ای دارند و دنبال بهترین حالت بهره وری هستند
امیدواریم با هم فکری و نظرات همه عزیزان بزرگوار و استفاده از ایده های خوب به نتیجه خوبی برسیم
![]()
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
عزیز با نظرش موافقم ، فست فودی خیلی درآمدش بالاست ،دو غدای الکی از رو خودت اسم مینویسی سرو میکنی ببین چطوری روزی میلیونی درآمد داری
اینم بگم اگر میخوای برسی به اون بالا بالاها ، من بچه خوزستانم ، زمین کشاورزی زیاد داریم ، کشت نمیکنیم همه هم بهترین گل هرچی بکاری سبز میشه توی جلگه خوزستان زندگی میکنم دزفول ، هر هکتار کم کم 200 میلیون پولشه ولی چون زیادن نمیکاریم فقط 10 هکتارو پدر بنده میکارن ، پیر مرده دیگه میخواد چیکار کنه
بیا اجازه کن یا با خودم شریک شو زمین از من ، پول از تو ی 30 هکتار چغندر قند بکاریم ، هر هکتار کم کم 100 تن میده ، هر کیلو هم پارسال 270 تومن بوده خودت حساب کن ببین بعد 8 ماه جقدر میمونه برات ولی باید مرد کار باشید و مواظبشون باشی ، اینم بگم شرکت باهات قرار داد میبنده و اینکه ضرر کنی وجود نداره ، چون اینجا شرکت قند هست و نیاز شدید داره به چغندر قند.
راستش من از کشاورزی خوشم نمیاد وگرنه میکردم26 سالمون شده هنوز پشت سیستم نشستیم ، سرور بازی کانفیگ میکنیم ، خدایا شکرت
کولو سرور پیشنهاد میشه.البته ققط در کانادا یا کشورهایی اروپاییی که مشتریان زیادی دارند و ریسکی هم بهمراه نداره
تشکر بابت نظر شما
کلو از نظر من بازگشت وجه نداره
شما 10 میلیون در بانک بزارید سود کم بگیرید اما هر زمان مایلد بودید میتونید برداشت کنید
اما کلو چی؟
پولی میدید که همیشه اونور دنیا هستش و ممکن هستش شما به جایی برسید که توانایی فروش سرویس روی اون سرورها نداشته باشید و مشتری کافی نداشته باشید و یا حتی مشتری برای اجاره سرورها نباشه... نه تنها پول زنده نمیشه بلکه ضرر هم هست از نظر بنده. مخصوصا اینکه اینروزها با قیمت های کم در حد همان monthly charge برای collocation میشه از دستاسنترهای امریکایی یا ovh سرور تهیه کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)