-
September 13th, 2013, 23:21
عضو دائم
پاسخ : کی دامنه .com می فروشه (داخل تایپیک بروید بخوانید و بعد جواب دهید ) الکی اسپم نکنید باتشکر...
هر دامنه رو 15 هزار تومان براتون ثبت میکنم
جنگ میزبانی وب - ثبت دامنه
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2013 23:21
# ADS
-
September 13th, 2013, 23:27
عضو انجمن
پاسخ : کی دامنه .com می فروشه (داخل تایپیک بروید بخوانید و بعد جواب دهید ) الکی اسپم نکنید باتشکر...
-
-
September 13th, 2013, 23:29
عضو دائم
نه آنلاین نیک و نه دایرکتی| پنل هم بله دارد.امکان انتقال یا تمدید با این قیمت خیر .
برای سایت هایی که ***** میشن مناسب هست.
-
-
September 13th, 2013, 23:33

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
نه آنلاین نیک و نه دایرکتی| پنل هم بله دارد.امکان انتقال یا تمدید با این قیمت خیر .
برای سایت هایی که ***** میشن مناسب هست.
جسارتا این دامنه ها با قیمت 8000 تومان ثبت میشه
کلا دردسره اصلا ارزش نداره
-
-
September 13th, 2013, 23:33
عضو دائم
org,info,com هر سه 15 هزار تومان.
-
-
September 13th, 2013, 23:34
عضو دائم
تا الان که مشکلی پیش نیاورده برای ما
-
-
September 13th, 2013, 23:40
با سلام
دامنه دات کام براتون با پنل مدیریت کامل و امکان مخفی کردن اطلاعاتتان از هویز و فوروارد و ... ثبت می کنم.هر چقدر سفارش شما تعداد بیشتری داشته باشد ، قیمت نیز کاهش پیدا می کند.برای ثبت 1 عدد دامنه 9.99 دلار و برای 20 دامنه یک جا هر دامنه برای شما 9.79 دلار ثبت می کنیم.امکان انتقال نیز وجود دارد.
در صورت تمایل با شماره همراه من 09375443163 تماس برقرار نمایید.
-
-
September 13th, 2013, 23:52
عضو انجمن
اگر قیمت دلاری مد نظرتون هست، هر دامنه 9.39 حساب میشه.
-
-
September 14th, 2013, 00:25

نوشته اصلی توسط
Persian_webhosting
باسلام
مهم پنل دامنه نیست مهم تخفیف ویژه ای است که برای 20 تا دامنه ای که الان می خواهم است !
کمی دقت کنید اول تایپیک درست بخوانید بعد جواب درست بنویسید
باتشکر
منظور شمارو کاملاً متوجه شدم که چنین پیشنهادی دادم
شما اگه دقت کنید قیمت واسه نمایندگان ارزون تر میوفته که این خودش یجور تخفیف حساب میشه
حالا اگه نمایندگی هم نخواین میتونیم به عنوان مشتری هم هر دامنه رو با تخفیف 9.1 دلار حساب کنیم
-
-
September 14th, 2013, 08:33

نوشته اصلی توسط
afshinaz
جسارتا این دامنه ها با قیمت 8000 تومان ثبت میشه
کلا دردسره اصلا ارزش نداره
باسلام
این دامنه ها که شما 15 دارید ثبت می کنید کلا بدرد نخوره و قیمتش 8000 هزار تومان نه بیشتر !
-