راستی بعضی جاها هست که Lock شون بصورت نرم افزاری هست که در نتیجه میشه آنلاک کرد اگه وارد باشید یا کسی رو داشته باشید...
كسي آيفون 4اس لاك at&t سراغ داره؟؟؟
باسلام
قیمتی که مشاهده میکنید به اصطلاح up front cost یا handset fee میگویند. زمانی که شما گوشی مذکور را خرید میکنید از اپل یا سایر carrier ها به شما پیشنهاد contract ماهانه برای 12، 18، 24 ماه میکنند به فرض مثال برای 100دقیقه مکالمه، 1000عدد اس ام اس و 1گیگ استفاده از اینترنت شما باید 20دلار در ماه پرداخت کنید + هزینه up front رو.
گوشی هایی که به iOS6.1.3 و یا iOS7 سیستم عامل هاشون آپدیت شده اند نمی توان Jailbreak و Unlock کرد در حال حاضر.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در تکمیل توضیحات دوستان باید بگم:
این دوستمون چند بار گفتند که نمیشه اورد 99 دلار فقط برای بازی.خوب 99 دلار خالص در نمیاد همان طور که دوستان توضیح دادند محصولاتی به همراه گوشی باید خرید کنید...و شما یعنی فردی که آمریکا هست در واقع طرف قرار داد اوپراتور و یا اون کمپانی خواهد شد که این گوشی با این قیمت در اختیار شما گذاشته به این شرط که ماهیانه این میزان خرید از اوپراتور داشته باشید.این امکان نیست که شما گوشی از کشور خارج کردین و هیچ خریدی نکردند و هیچ کسی به ایشون نگه گوشی کو چرا توی شبکه نیست چرا فیش های ماهیانه خود پرداخت نمی کنید!
باید گوشی بیارید هزینه لغو این قرار داد ها تا اونجایی که من یادم هم 6-7 ماه پیش یکی از دوستان دقیقا اطلاع ندارم درست یا غلت حدود 500 به من گفتن برای لغو قرار داد هزینه شده و از طرفی جلبریک و....
ولی اگر به سمت گوشی اندرویدی با این سیستم خرید روی بیارید اندروید هر بلایی میشه سرش اوردولی هزینه لغو قرار داد بسته به نوع گوشی یا اوپراتور هست و فکر می کنم مدت زمان دارد و زودتر از 2 ماه نمی توانید قرار داد را لغو کنید.
((اطلاعات من در این زمینه دقیق نیست از شنیده ها هست و نه تجربه حقیق بیشتر کنید))
اگر از ATT Sprint Verizon بخواید قرارداد ۲ ساله داره که مبلغ ماهیانه هم تقریبا ۱۰۰ دلار هست برای :
آیفون + مکالمه نا محدود + text نا محدود + ۳ گیگ دیتا روی آیفون 4g این پلن AT&T بود که عرض کردم.
بدون قرار داد نمی تونید بگیرید . جواب سوال بعدی: نه! نمی تونین قرارداد ببندین و در برین! جواب سوال بعدی بعدی: به خارجی ها هم راحت می دن اگر ۱-۲ سال در یو اس باشن
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
عزیز اپراتور ها میان قرار داد میبندنکه فقط و فقط روی همون خط کار بده البته معمولا یک سالس قرار داد ولی برای خرید یا باید سیمکارت داشته باشید یا بخرید اگه0 بخرید که تهش همون در میاد ولی اگه داشته باشید میتونین به محض این که به دستتون رسید جیلبریک راحت استفاده کنید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)