میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام دوست من وقتی دامین بدن من دامین رو انتقال میدم
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
دوست من متوجه نشدی من دامین رو میخواستم عجله ای هم بودش خوب ؟!
ولی اینا بعد از یک روز ثبت موقت کردن و بعدش هیچ تیکتی جواب ندادن تا چهار روز بعدش من کنسل کردم که ببینم مشکل از کجاست الان نه دامین رو میدن نه پول رو خوب
اگر میخواستم اینهمه صبر کنم میرفتم ای ار میخریدم خوب هم ارزونتره هم پشتیبانیش بهتره
گـــُزگـــا هاستینگ
نه هنوز ثبت نکردن دوباره
جوابی هم نمی دن
اگه هنوز دامنه ثبت نشده برید یه جای معتبر ثبتش کنید و بی خیال پولتون بشید چون پلیس فتا واسه 40 تومان نمیاد براتون کاری بکنه فرق خرید دامنه از معتبر ترین تا بی اعتبارترین آدم 2000 تومان هست واسه 2 تومان خودتون رو به دردسر نندازید
مغسی بوکوپ
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)