دوستان یه نگاهی به قیمت ها بندازید عصر شبکه 700 داره میکروتیک را برگزار می کند.....
بنده در مجتمع فنی هم در س می دهم اونجا هم 650 داره برگزار میکنئ....
چظور شما می گویید 350؟؟؟؟؟؟
این قیمت مال کیه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه نگاهی به قیمت ها بندازید عصر شبکه 700 داره میکروتیک را برگزار می کند.....
بنده در مجتمع فنی هم در س می دهم اونجا هم 650 داره برگزار میکنئ....
چظور شما می گویید 350؟؟؟؟؟؟
این قیمت مال کیه؟؟؟؟؟؟؟
مجتمع فنی شعبه سید حندان..... مثل اینکه در جریان نیستید و شعبه ابن سینا هم در دستور کارش هست
دوست گلم شما فکر میکنم تفاوت تدریس و میزان سطح کلاس ها را زیاد در جریان نیستید من چند آموزشگاه برای مشا لینک میدهم ببینید
موسسه آموزشی عصر شبکه - موسسه عصر شبکه|آموزش مایکروسافت|آموزش سیسکو|امتحانات بین المللی|CISCO|MICROSOFT|CCNA|CCNP|CCSP|CCIE|M CSE|MCITP|MIKROTIK|LINUX|VSAT
تقویم آموزشی MikroTik Training Center | IPExperts
آموزش دوره های میکروتیک
نمايندگي سیدخندان مجتمع فني تهران
خدمت شما زحمت سرچ در اینترنت هم بد نیود می دادید به خودتان .....
http://mikrotik.rashtonline.ir
یک ماه پیش خودم از تهران رفتم گیلان 350تومن بوده الان اینجا شده 400تومن باز؟!!!
رضا مقدمم درس می داد همونی اول لیسته میکروتیک هست
من در مجتمع فنی هم درس خوندم.سطح کلاساش و اساتید در حد متوسط است
به هرحال من قصد بحث ندارم.همه میگن ما خوبیم کسی نمیگه من بدم.
کلاساتون وقتی اسم کارمندی میاد روش انتظار قیمت پایین است.نه اینکه 2 برابر جاهای دیگه باشه
میکروتیک مگه چی داره که 700 تومان شهریه اش باشه؟باز ccnp بود یه چیزی
بحث کارمندی از نظر زمانی است.....
شما اگر فکر میکنید چیزی نداره و کامل بلدید از هرجایی که شما خواستید من سوال می پرسم......
این دستگاه مثل Cisco خست دقیقا شما CCNA را باید دریافت کنید که برید CCNP الانم MTCNA را دریافت کنید مراحل بالاتری هم هست... و نکته اصلی اینجاست که کانسپت در شبکه تغییری ندارید شما جونیپر را هم بخواهید یاد بگیرید با سیسکو و میکروتیک زیاد تفاوت ندارد تنها دسترسی به ابزار متفاوت است....و دوره CCNP زیر 1400 پیدا نمی کنید.... 700 تومان CCNA هست دوست گلم...
دوست عزیز شما از ثانیه اول این موضوع دارید دونبال دلیل می گردید که من را مجکوم کنید هر دلیل آوردید یه دلیل بزرگتر من برای شما گذاشتم.... اگر مایل نیسید ثبت نام نکنید ... اما لطفا افکار عمومی را با حرف هایتان خراب نکنید ممنون می شوم.... توقع کاربران را اط نظر علمی بسنجید .... و برای آنها پاسخی همچون پاسخ هایی که به من میدادید بدهید .... برای من فرقی ندارد که شما بپذیرید قیمت مرا یا خیر ..... چون علم قیمتی دارد ... و قیمت آن مشخص است و اساتید دیگر نیز از من گران تر می گیردند و نکته بعدی اینکه لطفا زمانی که خواستید در کلاسی شرکت کنید در مورد آن قضاوت و یا نظر دهید چون شما که شرکت نمی کنید باعث می شوید کلی آدم هم از این علم دور بمانند .... داستان ضربالمثلی است که میگوید.. نه خود خوری .......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)