ببین دوست عزیز من با باز کردن این تاپیک میلیونر نشدم
و جای شما هم توی این بازار دنیا تنگ نشده که اینقدر راحت و بدون آگاهی از صحت حرفتان توهین میکنید.
مشکلی هم نداره که این مطلب حذف بشه یا نشه
اما در جواب حرف شما تصویر پنل سایت رو میزارم
منصفانه با پنل خودتون مقایسه کن
ببین چند مورد در منو پنل شما کم داره فقط تعدادشو اینجا بنویس (البته صادقانه) غیر از ابزار پیشنهاد دامنه که خود شما تائیدش کردی
من به هیچ عنوان قصد ندارم سر کسی کلاه بزارم یا هزینه ای بیشتر از خدماتی که ارائه میشه در مقایسه با همکاران اخذ کنم
![]()
فروشگاه داری ؟ در شاپ کو ثبت کنید . دنبال فروشگاه میگردی ؟ شاپ کو به شما کمک میکنه !
شاپ کو مرجع فروشگاه های اینترنتی ایران
همه امکانات شما را ما هم داریم. حالا شاید یکی در پنل whmcs ما نباشه ولی در پنل دایرکتی هست! شاید در پنل whmcs نباشه ولی در پنل هاست هست! شما می گی ایمیل 100 مگ روی دامین! خود دایرکتی 2 گیگ میده!
بقول خودتان امکانات رایگان دامین را همه را ارئه می دهید! چیزی که همه می توانند بدهند و تقریبا هم ارائه می دهند. اینکه شما کنترل پنل ناحیه کاربریت از ما بهتره دلیل نمیشه امکاناتی که ارائه می دی بیشتر باشه!
هیچ امکاناتی از ما بیشتر ارائه نمی دهید! می دهید؟ چی؟ شاید هاست رایگان برای همان ایمیل های 100 مگ! غیر از اینه؟
راستی قبلتر هم براتون نوشتم که ما هم resellerclub mod را نصب داریم و همه امکانات شما را هم در پنل whmcs داریم و فقط بعضی ها مثل "پیشنهاد دامنه" را فعال نکرده ایم.
alialavian ( برای تاپیک فروش عجله نکنید بهتر هست ) برای ارسال پُست در تالار های فروش حساب کاربری شما باید 100 پُست ارسالی داشته باشد.
و بهتر هست به این قانون هم احترام گذاشته بشه: هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
ممنون ببخشید اما من قصدم تبلیغات نبود و اینو از اول هم گفتم و لینکی هم برای اون نگذاشتم( برای تاپیک فروش عجله نکنید بهتر هست ) برای ارسال پُست در تالار های فروش حساب کاربری شما باید 100 پُست ارسالی داشته باشد.
حرق شما صحیح هست دوست عزیزهمه امکانات شما را ما هم داریم. حالا شاید یکی در پنل whmcs ما نباشه ولی در پنل دایرکتی هست! شاید در پنل whmcs نباشه ولی در پنل هاست هست! شما می گی ایمیل 100 مگ روی دامین! خود دایرکتی 2 گیگ میده!
بقول خودتان امکانات رایگان دامین را همه را ارئه می دهید! چیزی که همه می توانند بدهند و تقریبا هم ارائه می دهند. اینکه شما کنترل پنل ناحیه کاربریت از ما بهتره دلیل نمیشه امکاناتی که ارائه می دی بیشتر باشه!
هیچ امکاناتی از ما بیشتر ارائه نمی دهید! می دهید؟ چی؟ شاید هاست رایگان برای همان ایمیل های 100 مگ! غیر از اینه؟
فقط شما به عنوان تاپیک نگاه کن
من نمیدونم قصد شما از پاسخ های اینچنینی چی هست
ولی
قضاوت رو میزارم با مراجعه کنندگان این تاپیک و پاسخ دیگری هم برای شما ندارم!
با احترام امیدوارم شما هم در کارهات موفق باشی و برای بالا رفتن نیاز به تخریب دیگران نداشته باشی
فروشگاه داری ؟ در شاپ کو ثبت کنید . دنبال فروشگاه میگردی ؟ شاپ کو به شما کمک میکنه !
شاپ کو مرجع فروشگاه های اینترنتی ایران
دوست عزیز من اینجا همه را همکار می دانم و رقیب نمی دانم. همین امکاناتی که شما به آن افتخار می کنید را تقریبا 2 سال پیش در همین فروم معرفی کردم !
http://www.webhostingtalk.ir/f176/41550/
خوب دوست عزیز، بی طرف میگم... شما اومدید کمی تا حدی نامحسوس بقیه رو بردید زیر سوال، میگید قصد تبلیغات هم ندارید، ولی فقط به امضای خودتون نگاه کنید:
قسمت اول، لینک به اصطلاح آموزشی شماست، و دومی هم لینک سایت فروش دامنه شما با دارا بودن همه چیز هایی که در آموزش تون گفتید باید وجود داشته باشند...
پس از نظر دوستان، باید هم به عنوان یک تاپیک تبلیغاتی، در نظر گرفته بشه...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)