▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
منظورم این هست که ابتدا ویندوز رو ایجاد کنید - سپس لینوکس - و بعد از راه اندازی هردو - به لینوکس هارداضافه کنید -بهتر هست که دو هارد مجزا از مجازی ساز اضافه کنید سپس extend کنید- البته لینوکس تشخیص خودکار هم داره - اگه مشکلتون حل نشد از ارایه دهنده ی سرور اختصاصی کمک بگیرید
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
بهتره یه بار هاردهارو با هم ادغام نکنید و جدا جدا تست کنید. یعنی رویه 2ترابایتی دایرکت ادمین رو نصب کن و رویه دیتااستور دیگه هم ویندوز.
ایدی رو ادد کن تا بهت بگم : yekserver
سلام
سرور شما در کدام دیتاسنتر واقع شده با چه مشخصاتی ! تا بنده عرض کنم احتمالا از کجا میتنونه باشه
امیدواریم اون چیزی که من فکر میکنم نباشه فقط که در اون صورت یه خرج اضافه روی دستتونه !
ضمنا بفرمائید هارد ها رو چطور با هم ادغام کردید
این کار رو در vmware که انجام ندادید ؟
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
ویرایش توسط zerohot : September 3rd, 2013 در ساعت 13:43
LVM که در خود ESX قابل استفاده نیست
باید 2 هارد به یک ماشین بدهید روی ماشین آن را با LVM ادغام کنید !
هارد 2 ترابایت SSD هم نداریم !
پیشنهاد من به شما به جای LVM از Raid استفاده کنید
این مشکل احتمال زیاد به خاطر دراپ کردن هارد دیسک اصلی توسط سرور و در نتیجه از دسترس خارج شدن ESXi هست
پیشنهاد میکنم خود سرور و هارد دیسک ها رو چک کنید از طریق ابزار خود OVH و همچنین خروجی LOG, Event ESXi رو هم درست بعد از بوت مجدد سرور قرار بدید بررسی بشه
up
dg kasi nist rahnamaei kone ?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)