تو این تاپیک " نصب رایگان تم زیبای Capri در دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس " گفته شده :
تایید میکنید ؟ ، یا شما رو 5.3 نصب کردین و مشکلی نبود ه ؟1- این قالب با نسخه PHP 5.2 تست شده و اجرا شده ، برای نسخه های بالاتر با مشکل مواجه خواهید شد
تو این تاپیک " نصب رایگان تم زیبای Capri در دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس " گفته شده :
تایید میکنید ؟ ، یا شما رو 5.3 نصب کردین و مشکلی نبود ه ؟1- این قالب با نسخه PHP 5.2 تست شده و اجرا شده ، برای نسخه های بالاتر با مشکل مواجه خواهید شد
...Zzzz...
بسیار ممنون از توضیحات کامل شما
خوب دوست عزیز بقیه کانفینگ هم بزاری ممنون می شم کانفینگ php.ini ممنون میشم
09160535510
با سلام
بابت تاخیر معذرت
نوبتی هم باشه نوبت کانفیگ های نرم افزاری هست
در اولین بخش اموزش کانفیگ های نرم افزاری می پردازیم به نصب دو برنامه ی خیلی مهم یعنی ioncube و zend
برای نصب این دو کافیست دستورات زیر را وارد کنید
برای نصب zend دستور زیر :و برای نصب ioncube دستور زیر :cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set zend yes
./build zend
کار تمام است حال کافیست دستورcd /usr/local/directadmin/custombuild
./build set ioncube yes
./build ioncube
را بزنید تا از نصب این دو ماژول مطمین شویدphp -v
موفق باشید ...
درود
اینو هم بنده اضافه کنم
اگر قبلا ورزن دیگری از php نصب کرده باشید و downgrade - upgrade کرده باشید اگر ioncube - zend جدید نصب نمایید با error مواجه خواهید شد
برای حل این مشکل ابتدا در php.ini باید مازول های ion- zend قبلی را حذف نمایید سپس دستورات بالا را اجزا نمایید تا مطابق ورزن جاری php شما ماژول های فوق نصب گردد
![]()
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
حال میرویم سراغ تنضیم mysql
برای افزایش سرعت سایت های چت روم - بازی انلاین و سایت هایی که فشار ان ها بیشتر بر روی دیتابیس هست تا وب سرور
شما نیاز به تنضیم دقیق mysql دارید
برای تنضیم مای اسکیو بر روی سرور با توجه به منابع سرورتون یکی از دستور های زیر را وارد کنید .
رم کمتر از 1 گیگ :رم بین 1 گیگ تا 2 گیگ :cp -f /usr/share/mysql/my-medium.cnf /etc/my.cnf
رم 2 گیگ و بیش از 2 گیگ :cp -f /usr/share/mysql/my-large.cnf /etc/my.cnf
در صورتی که بعد از زدن دستورات بالا از شما سوال شد Y را بزنید .cp -f /usr/share/mysql/my-huge.cnf /etc/my.cnf
کار تمام است به راحتی mysql شما بهینه سازی شد .
موفق باشید
خب بالاخره بعد از ماه ها دوباره برگشتیم به کار
در این قسمت می خواستم یک سری کانفیگ های ابتدایی php.ini رو براتون بذارم
اول از همه این که برای این که ادرس php.ini خود را پیدا کنید از دستور زیر استفاده کنیدبعد از پیدا کردن ادرس با دستور nano فایل php.ini را باز کنید .php --ini
حال گزینه های زیر را تغییر دهید .
حال فایل را با دستور ctrl + x و y ذخیره کنیدupload_max_filesize = 1024M
post_max_size = 2048M
zlib.output_compression = On
پ.ن : در صورتی که nano بر روی سرور شما نصب نیست با دستور زیر ان را نصب کنید .
موفق باشید ...yum install nano
بسیار ممنون از اموزش های عالیتون فقط برای من یه سوال پیش اومده چند وقته
من بخوام مثلا واسه سایت های خودم و دوستان یه سرور مجازی بگیرم و روش دایرکت ادمین نصب کنم سرور مجازی باید حد اقل دارای چه سیستمی باشه که کم نیاره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)