سلام بر دوستان عزیز.
قبل از اینکه بخوام مشخصات سرور موردنظرم رو بگم ، نکاتی خیلی مهم رو به اطلاع شما می رسونم :
1- بنده در حال حاضر از کانادا سرور دارم که به دلیل پایین بودن سرعت دانلود و آپلود قصد دارم با شرکت ارائه دهنده سرویس قطع همکاری کنم.
2- از حدود یک هفته پیش ، به دنبال یک سرویس دهنده بودم که بتونه پاسخگوی نیازهای بنده باشه... به یکی از معروفترین سرویس دهنده ها برخودم که پس از مکاتبه با ایشون الان به مدت 2 روز هست که ازشون سرویس دارم اما سرعت اینترنت با اینکه از سرور قبلیم بهتره اما باز هم جوابگوی نیاز من نیست!
3- معمولا سرعت دانلودها لحظه ایست... یعنی مثلا تا 30 مگ میره و بعد دوباره افت پیدا میکنه و از 1 مگ شروع میشه و تا 15 مگ پیش میره... در واقع نوسان زیادی داره و پایدار نیست.
4- سرعت دانلود بالای 50 مگ تضمینی باشه و به صورت پایدار و بدون فراز و نشیب زیاد!
5- به دلیل اینکه با سرور فایل آپلود میکنم میخوام سرعتش آپلودش بسیار بالا باشه ( حداقل 60 مگ)
6- از این سرور جهت اکانتینگ برای حدود 60 یوزر استفاده میکنم ( که امکان داره بیشتر هم بشه)
7- سرور کپی رایت نداشته باشه و وارز باشه چون از تورنت هم استفاده میکنم.
و
نکته ی آخر هم اینکه دوستانی که توانایی پاسخگویی به نیاز های بنده رو ندارن خواهشا اسپم ندن و ننویسن که این چیزی که شما میخواهین امکان پذیر نیست و قس علی هذا...
مشخصات سرور:
فضای هارد دیسک : 50 گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: 1 GB اختصاصی
سی پی یو: Xeon 3 core
پنل ریبوت : بله
دسترسی کنسول : بله
در ضمن من حداقل به مدت یک سال به این سرور احتیاج دارم بنابراین خواستار تخفیف دائمی ماهانه هستم و ماه به ماه هم تمدید میکنم میخوام قیمت ثابت بمونه.
ببخشید اگه طولانی شد. ممنون.