-
August 18th, 2013, 02:33
عضو دائم
پاسخ : کلوکیشن ایران از کجا تهیه کنم ؟

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
شهر ما مهد ترانزیت ایران هست
میخواستم پیشنهادی ها را ببینم و اگر لازم بود بصورت کاستوم شده تهیه کنم .
supermicro را زیاد توصیه نکردند ولی اگر امکان دارد جناب
RoobinaServer عزیز آفر خودتونو اینجا بگذارید
شما سخت افزارتون را مشخص کنید چه مشخصاتی مورد نیاز هست ، قیمت بگیرید خریدتون قطعی شد تماس بگیرید قبل ساعت 12 ظهر یا تیکت کنید واحد مالی از انبار قیمت روز گرفته میشود براتون بعد مقایسه کنید قیمت ها را.
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 18th, 2013 02:33
# ADS
-
August 18th, 2013, 10:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
میخواستم پیشنهادی ها را ببینم و اگر لازم بود بصورت کاستوم شده تهیه کنم .
supermicro را زیاد توصیه نکردند ولی اگر امکان دارد جناب
RoobinaServer عزیز آفر خودتونو اینجا بگذارید
کیسای سوپر میکرو خیلی عالین...
در ضمن شما که میخواید سخت افزار بخرید خوب تحقیق کنید و این که میگن 1-2 شرکت بیشتر سرور نمیفروشن اشتباهه...
اگه وقت کردید برید از تهران خودتون خرید کنید ما خودمون همین کارو کردیم چیزی بیشتر از 100 فروشنده تو تهران هستش هر کی هم قیمت جداگانه ای ارائه میده و البته تخفیفات جالبی هم میدن بیشترشون اگه هم نمیتونید خودتون برید و خرید کنید از واسطایی مثل آقای سجادیه که مطمئن هستند خرید کنید و یادتون باشه اگه برای مجازی سازی میخواید اول دنبال آی پی باشید که دچار دردسر نشید چون واقعا اذیت میشید.
الان خود ما تو افرانت کولو انجام دادیم ولی با زور 20 تا آی پی دادن خودمون مجبور شدیم یه /24 بخریم...
و یه مورد دیگه هم که هست اگه میخواید پهنای باندتون رو کنترل کنید حتما یه روتر میکروتیک 645 یا بالاتر بخرید تا مدیریت پهنای باند راحت باشه احیانا آی پی هم خواستید تهیه کنید رو همین روتر به راحتی میتونید روت کنید...
اگه بازم راهنمایی خواستید تو یاهو هستم سوالی بود اینجا هم جوابتون رو میدم...
یا حق
ویرایش توسط hadi_am : August 18th, 2013 در ساعت 10:23
-
-
August 18th, 2013, 10:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hadi_am
کی سوپر میکرو رو توصیه نکرده؟؟؟
کیسای سوپر میکرو خیلی عالین...
در ضمن شما که میخواید سخت افزار بخرید خوب تحقیق کنید و این که میگن 1-2 شرکت بیشتر سرور نمیفروشن اشتباهه...
اگه وقت کردید برید از تهران خودتون خرید کنید ما خودمون همین کارو کردیم چیزی بیشتر از 100 فروشنده تو تهران هستش هر کی هم قیمت جداگانه ای ارائه میده و البته تخفیفات جالبی هم میدن بیشترشون اگه هم نمیتونید خودتون برید و خرید کنید از واسطایی مثل آقای سجادیه که مطمئن هستند خرید کنید و یادتون باشه اگه برای مجازی سازی میخواید اول دنبال آی پی باشید که دچار دردسر نشید چون واقعا اذیت میشید.
الان خود ما تو افرانت کولو انجام دادیم ولی با زور 20 تا آی پی دادن خودمون مجبور شدیم یه /24 بخریم...
و یه مورد دیگه هم که هست اگه میخواید پهنای باندتون رو کنترل کنید حتما یه روتر میکروتیک 645 یا بالاتر بخرید تا مدیریت پهنای باند راحت باشه احیانا آی پی هم خواستید تهیه کنید رو همین روتر به راحتی میتونید روت کنید...
اگه بازم راهنمایی خواستید تو یاهو هستم سوالی بود اینجا هم جوابتون رو میدم...
یا حق
با سلام
جناب امیری واسط ذکر کردید خواستم اصلاح کنم حرفتون را.
تمام فروشنده های ایران واسط بین شرکت سوپرمایکرو و خریداران ایرانی هستند.
سرورها هم مستقیم از طریق شرکت سوپرمایکرو با گارانتی خود روبینا سرور در ایران ارائه میشود نه از طریق شخص ایرانی در ایران.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 18th, 2013, 10:51
عضو انجمن
باسلام،
ابتدا از همکار گرامی جناب سجادیه ممنون هستم که ما رو معرفی کردند
دوست خوبم ما هم در زمینه تامین سخت افزار هم اجاره فضا می تونیم در خدمت شما باشیم و در حد توان راهنمایی تون کنیم البته خود جناب سجادیه هم توانمند هستند
ترجیحا برای صحبت های بیشتر تماس بگیرید
همچنین در خورد سرور باید مشخصات فنی دقیق را اعلام کنید تا امکان برآورد هزینه میسر شود
منتظر تماس شما هستیم
باتشکر،
فاتح
ویرایش توسط amirfateh : August 18th, 2013 در ساعت 11:02
-
-
August 18th, 2013, 14:31
برای همین پیشنهاد دادم از دبی و امارات بیارید
ببخشید اگه منظورتون من هستم ، من گفتم 1-2 تا سورس یعنی وارد کننده
-