-
January 6th, 2014, 00:37
پاسخ : نویسنده سایت
سلام دوستان بنده نويسندهه سايت حرفه اي هستم و بخش ترجمه هم كار ميكنم حدود 3 سال سابقه كار در يكي از سايت هاي معتبر رو دارم اگر كسي قيمت مناسب بده در خدمتن منتها با ورد پرس خيلي قبل كار كردم نياز دارم يه كم در مورد موارد دلخواهتون كه بايد روش كار بشه برام توضيح بديد نمونه كار هم تا دلتون بخواد دارم توي همه زمينه ها سرگرمي ع علمي ، آرايشي ، زيبايي ......
ebanoo2013@@yahoo.com
-
-
January 6th, 2014 00:37
# ADS
-
January 6th, 2014, 00:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
الهام بانو
سلام دوستان بنده نويسندهه سايت حرفه اي هستم و بخش ترجمه هم كار ميكنم حدود 3 سال سابقه كار در يكي از سايت هاي معتبر رو دارم اگر كسي قيمت مناسب بده در خدمتن منتها با ورد پرس خيلي قبل كار كردم نياز دارم يه كم در مورد موارد دلخواهتون كه بايد روش كار بشه برام توضيح بديد نمونه كار هم تا دلتون بخواد دارم توي همه زمينه ها سرگرمي ع علمي ، آرايشي ، زيبايي ......
ebanoo2013@@yahoo.com
رزومه کاریتون رو پ.خ کنید.
-
-
January 26th, 2014, 19:56
سلام به یک نویسنده نیاز دارم در سایت انتی ویروس مطالب جدید و بروز باشه و با سئو هم اشنایی داشته باشه
قیمت پ خ شود لطفا
-
-
January 26th, 2014, 20:08
عضو جدید
سلام به یک نویسنده جهت سایت دانلود با موضوع فقط نرم افزار و گیم نیازمندیم. سیستم : وردپرس حقوق ماهیانه در قبال 90 پست در ماه 41 هزار تومان است. اگه کسی دید که براش می صرفه لطفا پ.خ بدید.
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-